וואי כננסוו דחוףףףף:( וואיייי וואיייי.. כולי לחוצההההההה,:( איפה הם היום שלחות קישור משהווו ...
ד דנה סויסה New member 5/9/06 #1 וואי כננסוו דחוףףףף וואיייי וואיייי.. כולי לחוצההההההה, איפה הם היום שלחות קישור משהווו ...
ל ליאורוש בעמ New member 5/9/06 #7 וואווו!! היה מושלםםם../images/Emo15.gif ספרו חווית מהאירוח.. שאלו שאלה שלי =]
מ מורוש לאב דמוש New member 5/9/06 #9 היה מושלם!!! ואי בנות ראיתם!?!? הם היו פשוט מושלמים!!!! אין עליהםםםםםםםםםםםםםםם..... ואדםםםםםםםם אני אוהההההההההבת אותך!!!!מווווווווווווואאאאאאאאאההההההההההה....
היה מושלם!!! ואי בנות ראיתם!?!? הם היו פשוט מושלמים!!!! אין עליהםםםםםםםםםםםםםםם..... ואדםםםםםםםם אני אוהההההההההבת אותך!!!!מווווווווווווואאאאאאאאאההההההההההה....
ק קוריי חמי New member 5/9/06 #11 חוויות מהצ'אט ספרו את כל החוויות מהבלוג טי וי הי פשוט מושלםם אמא איזה חתיכים אחד אחדדד עמדתי ל מ ו ת
ד דנה סויסה New member 5/9/06 #21 וואיי איזה חמודיםםםםםםםםם אין הם כ"כ יפיםםםםםםםםםם אני אוהבתת אותםםםםםםםם פשוטטט אוהבבתתת כולי מאושרתת אחח כמהה שלמותתתתת ויופייי בנות?!אני אוהבת אותכןןןן מואאאההההההההההההה
וואיי איזה חמודיםםםםםםםםם אין הם כ"כ יפיםםםםםםםםםם אני אוהבתת אותםםםםםםםם פשוטטט אוהבבתתת כולי מאושרתת אחח כמהה שלמותתתתת ויופייי בנות?!אני אוהבת אותכןןןן מואאאההההההההההההה
ב בויז הסטיל שלי New member 5/9/06 #24 אוףףףףףףףףףף אפשר ליראות עוד פעם את התי וי ראיתי רק ב ורבע והשאלה שלי היתה שלישית מישהי יודעת מהם ענו לי ????? השאלה שלי היתה אם עשו בפעם טלנובלה
אוףףףףףףףףףף אפשר ליראות עוד פעם את התי וי ראיתי רק ב ורבע והשאלה שלי היתה שלישית מישהי יודעת מהם ענו לי ????? השאלה שלי היתה אם עשו בפעם טלנובלה
ס סתוונית סנדלר New member 5/9/06 #10 ראיתם שאלו את שלי ראשונה! וראיתם איך הם צחקוו על הכינוי שלי?חח כפרעליהם!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #53 יו מה אתן לא מבינות?../images/Emo39.gif יעלו לפהאת זה עוד כמה ימים מה אתן לחוצות..
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #70 ../images/Emo207.gifכנסוו בנות../images/Emo40.gif../images/Emo39.gif כשהיה את האירוח של עידן יניב אז הוא כתב בפורום שלו. אז אולי יהיה ככה עם הבויז זה היה נס..!
../images/Emo207.gifכנסוו בנות../images/Emo40.gif../images/Emo39.gif כשהיה את האירוח של עידן יניב אז הוא כתב בפורום שלו. אז אולי יהיה ככה עם הבויז זה היה נס..!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #75 ררר אני רוצה פיצוי על השקר של ../images/Emo39.gif ביחו'ש.. אמר שהם כותבים בעיקר בתפוז עלאק.. לא מזמן הוא כתב בפורום השני. למה שיקרת ביחי? אם הם לא יכתבו פה.. יהיה רע מאד!
ררר אני רוצה פיצוי על השקר של ../images/Emo39.gif ביחו'ש.. אמר שהם כותבים בעיקר בתפוז עלאק.. לא מזמן הוא כתב בפורום השני. למה שיקרת ביחי? אם הם לא יכתבו פה.. יהיה רע מאד!
O oOאורנית וזהוOo New member 5/9/06 #76 ../images/Emo54.gifחח כה, היא אמרה שתיהייה הפתעה הלוואיי וחוצמזה הם יראו את כל הבלאגן והשאלות הנטחנות!
../images/Emo54.gifחח כה, היא אמרה שתיהייה הפתעה הלוואיי וחוצמזה הם יראו את כל הבלאגן והשאלות הנטחנות!
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #78 וואי אם יראו את הבלאגן..../images/Emo39.gif פאדיחות לנו.. ניצן?! הושעי אותנו
O oOאורנית וזהוOo New member 5/9/06 #89 ../images/Emo54.gifכבר אמרתי שאני צריכה להיות מנהלת? הלוואי, או לייתר דיוק, אשליות.
ה הבחורה לאדם מכורה New member 5/9/06 #103 כן ממש מנהלת..../images/Emo39.gif נימצאת בפורום חודש כן חודש לא ורוצה להיות מנהלת לא שאת צריכה להסתובב בפורום 20 שעות כמוני.. אבל עדיין:-S
כן ממש מנהלת..../images/Emo39.gif נימצאת בפורום חודש כן חודש לא ורוצה להיות מנהלת לא שאת צריכה להסתובב בפורום 20 שעות כמוני.. אבל עדיין:-S
S sdavid1 New member 5/9/06 #91 נצלש הבנים אמרו שהם בקשר עם כמה מהפורום אז מי מיפו איתם בקשר מכיר אותם כאילו רואה אותם הרבה וזה?