האיפוד ניתקע

המורה

New member
האיפוד ניתקע

ניסיתי לעדכן את מערכת הפעלה (טעות!!!!!!!!!!!!!!!!!) והאיפוד ניתקע על סמל התפוח ומסרב להגיב... מה עושים?? בבקשה

AGENT SHESH

New member
מעבירים למצב דיסק,

תחזיק את הכפתור האמצעי ואז לחץ ביחד גם על הplay, האייפוד יעבור למצב דיסק, חבר למחשב, פרמט את האייפוד (וגבה את המוזיקה אם אין לך גיבוי ואתה רוצה לשמור עליה) וזהו.

המורה

New member
לא מזיז לו

הגיוני שלא מזיז לו? אני לוחץ על שני הכפתורים והוא נישאר בשלו... מכיוון שהוא עבד לפני ניסיון העדכון הכושל.. אני מניח שזו לא תקלת חומרה. העליון והתחתון אמורים לעשות ריסט.. וכשאני לוחץ עךיהם יש כאילו רענון של המסך (ותחושה של BOOT בדיסק) והוא חוזר לסמל התפוח

AGENT SHESH

New member
ואחרי התפוח..?

כלום? הוא נתקע? מוזר. רגע, ניסית לעדכן את מערכת ההפעלה של האייפוד? הייתי בטוח שהתכוונת למערכת ההפעלה של המחשב.. אם ככה - כנראה שעשית שם איזו בעיה. בכלמקרה - זה אמור לפעול, נסה ללחוץ ולחכות עם הכפתורים במשך 20 שניות, אם זה לא עובד אז כנראה שאתה צריך לקחת את האייפוד לתיקון, אני לא רואה דרך לתקן את זה אחרת.

המורה

New member
הכנסתי אותו למצב דיסק

מסתבר שצריך ללחוץ על שני החיציים (ימינה ושמאלה) כדי שיגי לזה ניסיתי לפרמט אותו דרך חלונות.. אבל הפירמוט ניתקע באמצע וכעת מסרב לפרנט אוטתו. האם יש כלי מיוחד לאיתחול הדיסק?

למעלה