האינטרנט מת.

J0nathan17

New member
האינטרנט מת.

הגלגלץ לא עבד. פיספסתי תאוטובוס. שעתיים הסטוריה הלכו.... עכשיו אני יושב פה מחכה לאוטובוס שבא עוד 20 דקות. זאת הפעם הראשונה השנה שזה קורה! פאקינג אינטרנט. אני לגמממממרי תלוי בגלגלץ בבוקר בשביל לקום מה 'עושה לכם את זה' בבוקר?

../images/Emo9.gif

(אחרי צינזור
) אני לגמרי תלויה בקפה וגם בגלגלצ. זה כמעט בלתי אפשרי לגרור אותי מהמיטה ב6 בבוקר בלי קפה.

נעמצי

New member
../images/Emo56.gif

השעון המעורר שלי בפלאפון מעיר אותי. זה לא בדיוק שעון מעורר- זה יותר נכון צלצול טלפון. בלעדיו ללכת לבית ספר נראה לי ממש בלתי אפשר. הוא מנגן את" wake up its a beautiful morning" וזה חרא של שיר לקום איתו בבוקר...... אבל בלי זה אני לא יכולה להתחיל את היום

חחח אשכרה לא שיר של בוקר

זה רק גורם לרצות לבעוט בפאלפון או משהו כזה....

נעמצי

New member
אבל חברה שלי נורא טובה הלחינה את זה

וזה השיר שמעיר את שתינו בבוקר. אז אי אפשר לבטל

אני לא יכולה להתעורר עם הפאלפון שלי

בדרך כלל אני מתעוררת עם רצון להרוג מישהו (והמישהו הזה הוא זה שהמציא את השעון המעורר בפאלפון)

נעמצי

New member
קשה לי לחשוב על זה.....

כי אני כבר יומיים לא ישנתי דקה.. אני כמו זומבי. מפחיד אבל אני הורגת את כל העולם החלומות שלי, אז זה לא נורא.. כי אני כבר אחרי הרצח ......

EROTOMANIA

New member
קפה וטלוויזיה.

כן, אני רואה טלוויזיה בבוקר. it gets me going.

אסף 8

New member
עוד 15 דקות של שינה...

אני מתעורר עם שעון מעורר תמיד רבע שעה לפני שאני צריך ושם את השעון מעורר רבע שעה קדימה ובפעם השניה שאני מתעורר אני ער לגמרי...

kit k@t

New member
אממ,

אני קממה בבוקר וישר הולכת לדבר עם שלומי... אני מכורה, מה לעשות? אחרי זה תה, ולביצפר. קאט

feeler

New member
המממ... לבעוט באמא... אבל אני לא...

לא בועטת בה.. יש צורך בה, בינתיים..... מה עושה לי את זה בבוקר? טוויקס שאני קונה בבצפר...

CosmikDebris

New member
אני מסתובב בבית

קם עם איזה דיסק טוב עם פרצוף נורא מבולבל. אחרי איזה רבע שעה, אני מתקלח ואוכל. זה מצליח להעיר אותי עד הסאבווי - אז אני שוקע עוד פעם למצב המבולבל שלי.

למעלה