האים כל אחד

האים כל אחד

שרוצה להצליח באמת מצליח?
אני חושבת על מה שעברתי בתקופה האחרונה, על כל המאמץ שעברתי ועל מה שעברתי ועל ההרגשה הזו שלא משנה מה אני אעשה הכל לא הולך לי.. ומצד שני אני רואה גם אנשים שלא משנה כמה מכות הם קיבלו הם עלו והצליחו. אז אני מתלבטת, כל אחד שרוצה להצליח באמת מצליח?

קשה קשה..

לא משנה מה תעשי בחיים ומה תרצי לעשות
אם העתיד שלך כתוב שתצליחי אכן תצליחי
אם לא--אז לא.

ותמיד יש סיבה לדברים שלא מצליחים
עדיף שתתמקדי בלמידה על הכישלונות ולמידת לקחים מהם
מאשר לרוץ בשיא המהירות והעיקר להצליח

לא הבנת

לא רשמתי שלא תתאמצי

רשמתי שעליך ללמוד שיעורים מהכישלונות שלך ולזה יש סיבה

וגם רשמתי שאם תצליחי או תכשלי זה כבר כתוב בעתיד שלך ואי אפשר לשנות

אך הדבר הכי חשוב שתלמדי לקחים מהצלחה והכישלון יחד
לא סתם זה שיעורים לחיים שלך.

הבנתי מה רשמת

אבל אם כתוב לי מראש שאני אכשל או שאני אצליח למה לי לנסות? הרי בכל מקרה אני אצליח גם בלי לנסות או אכשל גם אם אנסה לא?

גור42

New member
נניח שהחלטת שאת יותר לא מנסה. מה יקרה הלאה?

כמה זמן את חושבת שתחזיקי מעמד, לפני שהבטלה תשגע אותך?

במקרה שלי..

הבטלה תהיה לקרוא ספרים ולנוח. להיות באינטרנט. אין לי ממש בעיה עם זה. חוץ מבעית התקציב:)

אבל ניקח את זה לטענה של "מה שצריך לקרות קורה". אז אני אפסיק לנסות ובכל מקרה דברים יקרו לא?

גור42

New member
אם את מסוגלת בכלל להפסיק לנסות, הם לא יקרו

ולא משנה בכלל אם את מנסה או לא.

כי פירוש הדבר, שאת חותרת למשהו שהוא לא חלק מהמסע העיקרי של הנשמה שלך.

אני, למשל, לא יכול להעלות על דעת מצב שבו אני "אפסיק לנסות" את הדברים שאני עושה. לפחות בדרך-כלל. ובאותם מקרים נדירים שבהם אני כן מסוגל לשקול אופציה כזו, אני מבין שפירוש הדבר הוא שהרצונות שלי באותו התחום לא מספיק ממוקדים.

אז אולי התחושה הזאת ש"שום דבר לא הולך" היא סימן עבורך, שעלייך לעצור רגע ולעשות חושבים עם עצמך, ולברר אם באמת הולכת בדרך שבה את רוצה ללכת?

comingof01age

New member
בגלל זה לא קוראים מישהו שסובר כי תיכשלי .

וגם אם תיכשלי - תלמדי מכך - ולא יותר. אם קראת עוד לפני מעשה ש"תיכשלי" - אז מישהו מנסה יותר מידי לעורר בך מוטיבציה לנסות שוב - יותר טוב - בשביל עצמך - או שזה סתם כתוב וזה מישהו שרגיל להיות פסימי - זה לא אומר שצריך לכתוב "בהצלחה את יכולה!" על כל דבר שאנחנו צריכים לעבור - אבל לבטוח יותר בעצמנו - ופחות ב"אנשים אחרים או מה שכתוב בטפסים" הנוגעים לעתידנו.

אני מאמינה שכן.

לעיתים זה דורש עשייה עמוקה, משמעותית וארוכה יותר אבל אני מאמינה שכן.

comingof01age

New member

חני1110

New member
כן אם הוא מכוון להצלחה

באמת רוצה להצליח ומאמין בכל לבו שהוא יצליח
.ככול שהוא מאמין בכך ההצלחה יותר מגיעה ..

אני יכולה להגיד לך

כשטסתי לארה"ב הייתי מכוונת להישאר שם. לשניה אחת לא חשבתי שאני אחזור, האמנתי בכל ליבי שאני נפרדת מכולם כאן ולא חוזרת אלא לביקורים.. וגם כשהתחיל הבלאגן שם ניסיתי כל דבר אפשרי בשביל להישאר. עד שזה הגיע למצב שמישהו שם שלא הכרתי חנק אותי באופן פיזי.

כן..

היה לי בארה"ב מלא בלאגן ומזל רע. בשיא של זה לא היה לי ממש איפה לגור עד שמצאתי איזה חברה ישראלית רחוקה. החלטנו לצאת לאיזה מסעדה וכשיצאנו ממנה מישהו שאני לא מכירה (כנראה מסומם) פשוט בא אלי וחנק אותי. אני לא ממש בטוחה למה הוא שיחרר ואם צעקתי או לא.. אבל חוויה לא נעימה במיוחד

comingof01age

New member
זה לא נכון אי אפשר להאמין כל הזמן..

ולהאמין זה כמו לשבת ליד שולחן בחיבוק ידיים לחכות.. ולחכות. ולקרוא ספר, ולהתפלל.. ושוב לחכות. וגם כשעושים - עושים הכי מעט שפשר - דרך כמה שיותר אנשים לטובתנו - וככה מוצאים את עצמנו בצרות שוב.

גור42

New member
לחלוטין לא נכון (וגם מאוד מאוד מסוכן)

אם היה לי שקל על כל בן-אדם שנדפק בכלל האמונה המטופשת הזו, הייתי מיליונר עכשיו.

למעלה