האייפון החדש

ליאתגל

New member
האייפון החדש

אני מאוד רוצה לקנות אותו.. עכשיו יש לי אפשרות לקנות בארה"ב.. זאת בעיה כלשהי? כי אני יודעת שאנשים קונים באיטליה... אז רציתי לברר איתכם כי חבל לקנות ואז סתם שלא אוכל להשתמש בו בארץ....אני יודעת שצריך סים פרי... אשמח אם תעזרו לי בעניין בקרוב כי בימים הקרובים אני צריכה להחזיר תשובה אם לקנות או לא.. תודה רבה לכם!

30 Rock

New member
למיטב ידיעתי

אי אפשר לפרוץ אותו כרגע, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו בארץ. מצד שני, גם את ה-2 הקודמים אי אפשר היה לפרוץ מיד בהתחלה. אני בטוח ב-100% שעוד כמה זמן (אולי כמה חודשים, אולי יותר), אחרי שגרסה 3.0 צתא באופן רישמי, ימצאו איך לפרוץ אותה. אם לא אכפת לך לחכות ויש אפשרות לקנות אותו בלי התחייבות אז למה לא? אמנם לא תוכלי להשוויץ בו בשבוע הבא, אבל ברגע שתצא הפריצה את תהיי הראשונה שיהיה לה
זאת דעתי, תחשבי עד כמה זה קריטי לך...

ליאתגל

New member
ממממ...

קצת מבאס שאפשר יהיה לפרוץ אותה רק בעוד כמה חודשים.. מה שאומר שלא שווה יל כל כך כי בעוד כמה חודשים אני גם ככה מתכננת לטוס אז כבר עדיף לקנות בעצמי שם... אוקיי תודה רבה בכל אופן על התשובה המהירה!!

30 Rock

New member
"כמה חודשים"

זה הערכה גסה, זה יכול להיות ימים, שבועות, חודשים, מי יודע... הכל תלוי בעד כמה אפל השקיע נגד פריצות ובעד כמה ההאקרים עומלים לפרוץ את זה. אם את ממילא מתכננת להיות בארה"ב אז תחכי. מקסימום תקני את ה-3G ה"ישן" שהוא מעולה לדעתי (זה מה שלי יש) ולפי מה שהבנתי לא עד כדי כך שונה מה-3GS... אז לא תוכלי לתת לאייפון פקודה קולית לעבור שיר, למי אכפת? (דבר שאגב לא ברור לי כי זאת נשמעת יותר פונקציה של תוכנה ולא של חומרה אז זה אמור להיות בכל מכשיר שתותקן עליו מע' 3.0 אבל זה כבר סיפור אחר...) בכל מקרה, תהני בארה"ב (הכי חשוב) ונקווה שיפרצו את 3.0 וה-3GS במהרה

uriler

New member
אתה טועה ומטעה - קרא את התשובה שלי למטה.

אין קשר בין הפריצה לבין התקנת סים ישראלי.

30 Rock

New member
יש סוג של קשר

הרי על מנת להתקין yellowsn0w צריך לפרוץ את המכשיר. יכול להיות שלא התנסחתי בצורה 100% מדוייקת, כשדברתי על פריצת המכשיר (כתשובה לשאלה שלה) התכוונתי לפריצתו והפיכתו לסים פרי, הרי היא לא שאלה לגבי התקנת תוכנות שלא נמצאות באפסטור. חוץ מזה, סביר מאד מאד להניח שגם את ה-3GS יפרצו (ג'יילברייק וסים פרי), זה רק עיניין של זמן...

uriler

New member
פיתוח Jailbreak ופריצת סימפרי אינם קשורים

זה לזה. במקרה של אייפון דור שני, jailbreak פותח מהר מאוד אבל ארך זמן רב עד פיתוח yellowsn0w. חוץ מזה, אף אחד לא מבטיח פריצת סים - אפל מדברים על הצפנה חדשה שכלום לא ידוע לגביה, אז "סביר מאוד מאוד" ו"רק עניין של זמן" אין הצהרות ממש לא מבוססות.

uriler

New member
אף אחד לא מבטיח שיפותח Yellowsn0w

ל 3GS - מדובר על הצפנה חומרתית חדשה.

uriler

New member
שימי לב! חשוב! - ההודעה למעלה לא ממש מדויקת

חשוב להבדיל בין שני דברים: 1. פריצה (Jailbreak) לצורך התקנת תוכנות - עוד לא ידוע אם ומתי יהיה אפשרי ל 3GS. 2. SIMFREE - אייפון שתקני בארה"ב (3GS) לא תוכלי להפעיל עם סים ישראלי! את חייבת לקנות SIMFREE, שלא נמכר רשמית בארה"ב, רק במדינות כמו צ'כיה, איטליה ואחרות. אין טעם לקנות מכשיר אמריקאי כל עוד אין פריצה המאפשרת להתקין סים זר (למשל - yellowsn0w באייפון 3G), וגם אז - עדיף לקנות SIMFREE (בטוח יותר מבחינת עדכונים).

LinkTree

New member
sim free גם עובד יותר טוב

כמה חברים שלי בעבודה עם turbo sim והמכשיר מתנתק להם כל הזמן - שלא לדבר על העובדה שהם לא יכולים לגלות ברשת דור שלישי בכלל

למעלה