האייפוד מיני החדש

marimarina

New member
האייפוד מיני החדש

למה הוא בא בלי מטען? איך מתעינים אותו? שמעתי שרק בUSB2 אפשר להטעין.. ולי יש USB1.. ואין לי תקציב לקנות כרטיס חדש... היתקמצנו על המטען? אוף... תודה למי שיעזור.. כי אני ממש רוצה לקנות אותו..

TheRealDeal

New member
כן, התקמצנו על המטען...

בכל מוצר אפל משום מה מורידה את המוצרים הנלווים, אבל ככה זה, הורידו מהחבילה של האייפוד מיני הישן מוצרים בשווי של כ60$ (מטען וחיבור FIREWIRE), והוזילו את המחיר ב50$, אבל הוסיפו גם יותר שעות סוללה באייפוד. מה שעוד קרה, זה שאפל מציעה למכירה גם מטען לחשמל דרך USB, שעולה פחות מהמטען FIREWIRE בכ10-20 דולר, וכבל USB כבר מקבלים על האייפוד מיני דור 2, ככה שב230$ אפשר לקנות אייפוד מיני דור שני 4ג'יגה עם מטען... לדעתי כדאי לקנות USB2, או פשוט חיבור FIREWIRE אם כבר יש לך כרטיס פיירוויר בנוסף למטען, כי החיבור הרבה יותר מהיר, והאייפוד מתחמם פחות לפי מה שהבנתי...

marimarina

New member
אמממ אז רגע..

בסופו של דבר בדקתי בדיוויס מנג'ר במחשב וגיליתי שיש לי USB2.. לפחות ככה כתוב שם.. בכל זאת תודה.. ^_^

marimarina

New member
ככה בודקים

נכנסים לcontrol panel ואז נכנסים ל system ולמעלה בוחרים hardware ואז נכנסים לdevice manager ואז ל universal serial.... ושם צריך להיות כתוב USB2 וכאלה.. מקווה שזה מובן... ^_^

יש לי כאלו דברים:

sis 7001 to usb open host controller פעמיים sis pci to usb enhanced host controller ושלוש פעמים - usb root hub אני מניח שאין לי USB2???

TheRealDeal

New member
לא תמיד זה יהיה רשום שם

יכול להיות שיש לך דווקא... תבדוק בחוברתתחפש מפרט של לוח האם שלך, צריך להיות רשום בו

למעלה