האייסיקיו של...

האייסיקיו של...

יוסי-272674053 טירן-240446386 ממ יוסי אני חושבת שזה בטוח אבל טירן לא בטוח שאלתי את טירן אם זה הוא והוא אמר "כן נשמה" מממ לא יודעת אם זה הוא ואל תגידו שהוא באקדמיה וכל הג'אנק הזה כי הוא יכול להיכנס דרך האקדמיה לאייסיקיו 2go ממממממממ תגיבו ותעזרו לי לחקור... אני אחפש עוד אייסיקיו ונראה אם אני אמצאאא

NimaZ

New member
לא!!!!!

אנשים... האיי סי של יוסי זה לא נכון.. אם תואילו בתובכם להסתכל על האבאוט שלו כתוב: "אל תיקחו אותי ברצינות" חחחחחחחחחח אני יודעת את זה כי כבר חיפשתי ואתם בעבר...
חחחחחחחחחחחח מה אני יעשה... הם פשוט חמודים\!~! הפורום שלי

חחח לאאא את טועה

אחרי שכתוב "אל תקחו אותי ברצינות" כתוב כדורסלן (1.96 מטר) סטנדאפיסט קופירייטר שזה מה שהואא

NimaZ

New member
זאת בדיחה!!!

וגם דיי מצחיק למען האמת... כל אדם שהוא חולה מושבע של האקמיה (כמוני) יודע את הפרטים האלו עם יוסי...!!! בעעעעעעעעעעעע!!! ראיתם כמה צחי אירני יש?????????????? במת... הפורום שלי

כן אבל

אוףףףף מילא צחי אבל יוסי?!?!?!? הוא לא כזה מפורסם כמו צחי...טוב יש לי הרגשה שזה הוא וזייהווווו

greeneye

New member
חוץ מזה יוסי בן 22

ושם הוא בן 21 ולא הייתה לא יומולדת באפריל

Sweet Misery

New member
ובקשר למספרים עצמם,

לטירן היה יומולדת שבוע שעבר, וכתוב שם שיש לו יומולדת במאי.

מממ

גם אח שלי אמר שזה לא טירן..אבל רק טירן נכנס
אני חושבת שזה יוסי סתם לפי הפרטים שלו לא בטוח שזה צחי כי יש אלפים כאלה ופורמן דווקא דיי בטוח בעיני כי הוא אומר כל מיני שטויות בפרטים כמו יוסי...

NoWords

New member
לעומת אנשים מסוימים פה

אני לא רוצה למצוא סיבות למה זה לא הICQ שלהם, רק רוצה להגיד לך תודה על שהבאת את זה לפורום ולא שמרת לעצמך כמו כמה סנובים פה...

NoWords

New member
לא

ולא אמרתי שאני מאמינה שהמספרים האלה נכונים, בכלל לא בדקתי. אבל לפחות היא משתפת אותנו ותאמין לי שהיא לא פירסמה את המספרים במטרה לעבוד עלינו, אלא לשתף אותנו.

Sweet Misery

New member
*תאמיני ../images/Emo8.gif

אני מאמינה שהיא פירסמה את זה מתוך רצון לשתף, אבל יש אנשים שהם תמימים מדי וסתם יכולים לעבוד עליהם. אני לא רוצה שאנשים סתם יפלו בפח.

טוב תשמעו

אני לא שולחת את כל ההודעות האלה סתם כדי לעבוד עליכם...אני בעצמי לא יודעת אם זה האייסיקיו הנכון או לא שלהם...אם אתם חושבים שזה לא נכון-אל תיכנסו, אם אתם חושבים שזה נכון-סבבה...לדעתי לפחות 1 מהם נכון...אנשים לא כל כך מפגרים שהם יחקו את האייסיקיו של האלה מהאקדמיה מילא המורדים או משהו, אבל זה לא ממש מזיז לאנשים לפתוח יוסר חדש בשביל האנשים מהאקדמיה...טוב תעשו מה שבראש שלכם היו לי כוונות טובות בה בי...

Sweet Misery

New member
ברור שזה מכוונות טובות,

אבל תשמעי, יש אנשים שזה הכיף שלהם להתחזות לאנשים (כמו שבזמנו חברה לי אמרה שהיא חיפשה את רודריגו באייסיקיו). זה חולני וילדותי, אבל נו, שויין. אבל אני לא חושבת שזה הם, אף אחד מהם. קודם כל, תאריך הלידה של טירן ושנת הלידה של שניהם לא נכונה. בפרטים של יוסי כתוב הרבה על האקדמיה, וראסמי - רק מתחזים יכתבו פרטים כאלה. וחוץ מזה, אין להם אינטרנט עכשיו. אני לא מנסה להיות קטנונית, אני פשוט לא רוצה לראות את המתחזים האלה מתליחים להפיל אתכם בפח.

טוב תראי

את חושבת שמתחזים כותבים ככה על מפורסמים, אבל האלה מהאקדמיה הם כאלה שטויות ומרחיבים הכל וכותבים על הכל נווו כאלה כמו ילדים...מילא רודריגו נגיד, הוא לא היה כותב פרטים, אבל יוסי נגיד, היה כותב פרטים...תביני את ההבדל...

Sweet Misery

New member
את לא יכולה לדעת את זה.

ואני חושבת שאם זה באמת היה יוסי, הוא לא היה כותב את זה כדי להימנע מעודף של פניות אליו. חוץ מזה, אף אחת מאיתנו לא מכירה את יוסי באופן אישי ואת לא יכולה להגיד שהוא "שטויות" או "כמו ילדים".

למעלה