האיחוד - WOW!!! SHANNEN NO-1

rrrvvv

New member
האיחוד - WOW!!! SHANNEN NO-1

חברים - חובה להוריד ולראות - עוד היום!

Ez sLeeP

New member
טוב, מכיוון שאני עצלן מסריח, וראיתי

את האיחוד הזה לפני שבוע בערך, ולא היה לי את הזמן והמוטיבציה בכלל לפזז רגליי ואצבעותיי כאחד לכתוב לכם על-כך, אז אני שמח שכבר יודעתם בעניין.. זה איחוד? זה ספיישל-E מסריח.. תעשו לי טובה, קצת פלאשבקים מתוסרטים.. קצת בדיחות עלובות.. מה קרה לגוד-אול(ד)-בברלי?.. נזרקה לפח הזבל. ושנון יקירתי - או שזה איכות הקובץ הענק בFULL SCREEN, או שזו התאורה, או שזה עור פנייך - עשי עם זה משהו.. הזדעזעתי. ובעיקר נגעלתי מחוסר התוכן המשווע.. יאללה - עשיתי מספיק להיום, אני מותש, לילה טוב!

Ez sLeeP

New member
אגב,

למי שתהה - אין כ"כ את האופציה והאותריזציה לפרסם דברים כאלו והוראות מן הסוג הזה בתפוז.. זה לא חוקי, ואין תפוז מאשר פרסומים מסוג זה.. נא לא לעשות זאת בעתיד. (ולכן -רק במסרים אישיים).

rrrvvv

New member
אני לא רוצה להיות מגעיל אבל...

עדיף באמת שתחזור לשנת החורף שלך...שנת הקיץ...בקיצור תחזור לישון.

Ez sLeeP

New member
קצת דחייה ברוח הפורום?

לא יזיק לי חוסר-ביקורת, ועוינות.. ממזמן לא חוויתי חרם אינראקטיבי.. שיהיה.. לא ערערתי על היותה של שאנון האחת והיחידה, ולכן אני מצדיק את חוסר-רצונה להשתתף בזבליות הזו עד-כה, וטוב שכך.. אבל היא הרסה את רצף האיכותיות והגאונות האומנותית בכך שנכנעה לספיישל שלקוח היישר מחדרי העריכה המקרטעים של FOX.. שיתגברו, שיעברו ב-בבטי פורד.. בברלי היתה. עשתה. ומתה. לא רוצה לעורר פה פרובוקציות, אבל אני מניח שיש לי קצת ותק עליך, אז..

rrrvvv

New member
קצת הרבה...

לא תזיק לך קצת התעוררות . קצה נפשי מאימרות כנף מרחיקות כאלו ...עד מחסני FOX. עזוב ותק - בוורלי היתה ועשתה ב-ת-ק-ו-פ-ת-י. אח...הנעורים ההם...התמימות...וחוסר הציניות. ולגבי הרס רצף - אני משער ש"היצירתיות" של מבקרי הפורום הערים והבתוליים עדיין עושה את הפורום לקיים. בוודאי לא הכרית הפוך והמזגן מהם יצאת. נום לך ידידי.

Ez sLeeP

New member
ובכן

התעוררתי משכבר שעות-קיצי. יצירתיות היא מילה חביבה. חוסר ביקורת היא אובייקט מילוני ערב. תקופתך? ומי אתה שתגדיר? לפניך צופה נאמן מן הפרק הראשון, בשידורו הראשון. מגיל 5, או 6.. אין מזלזל בתהילתה. מזלזל בנחישותו הארורה של ספלינג הגאון, שפשוט לא יודע מתי לעצור הפקה. אפילו באפי הדגולה עצרה ימיה בעונתה השביעית, יגידו טרם עת? אני אגיד הפקה מופתית! נמתי. הקצתי-עור. כעת אני פה. DEAL!

גויבה

New member
טוב לא לריב

בוא ננסה לא לריב ולהשלים בכל זאת חבל גם ככה הפורום לא כלכך מלא (במילים עדינות) אז בוא לא נמלא אותו בריבים קודם כל אולי תנסו להגיד קצת דברים טובים על בוורלי ואל תתיחסו לרעים (למרות שיש ועם כן אז אני מבקש למרות שאני לא יכול להכריח אף אחד לנהוג יותר בנימוס) ואני עדין לא ראיתי את האיחוד אבל ראיתי את הסרטון שמישהו הביא קישור אליו ונדהמתי משהו קרה לשניים של שאנון היא נראה ממש מבוגרת ולא כמו שהיא הייתה פעם לפחות לפי דעתי וקלי מה זה החולצה הזאת והנעליים האלה איכס ואנדריאה מה זה הצעיף הזה אבל כמו שאתם רואים אני יכול להגיד דברים רעים על כל אחד אבל אולי ננסה להתרכז בדברים הטובים קודם כל ראיתי שיש קשר ממש טוב בין קלי ברנדון וסטיב ואנדריאה לא כלכך השתנתה ונראתה יחסית בסדר ונאט נראה חמוד וסנדי חוץ מהשיער האפור נראית חמודה וגים הקריח אבל לא נורא וזהו!!! נו אז בקיצר די לריב!!

למעלה