האידיאולוגיה

IsraeL X

New member
האידיאולוגיה

אני יודע שזה נשמע נאצי (אבל זה לא) וקצת חזק אבל תשמרו על ראש פתוח, תנסו להבין ותאמרו לי מה דעתכם על זה... בבקשה לא תגובות חריפות. זה הדרך שלנו.. נשמח לשמוע תגובות.. שלחו לאי מייל. תודה!

Jade 1

New member
טוב....

זה באמת נשמע נאצי...והקטע שכתבת על היהודים, ראיתי את הקטע הזה בסרק שקוראים לו "המאמין".

IsraeL X

New member
זכותם

זכותכם להביע דעה אנחנו רוצים לשנות ולרוץ לכנסת אי אפשר כי הכל מושחט שם.. תודה על התגובה.. אם יש שאלות שאלו..

Altryne

New member
יש לי שאלה...

what the fuck is the matter with you???? מה אתם דפוקים? כמה אנשים נהרגו בגלל דעות כמו שלכם וכל מיני אידיאולוגיות למיניהם על גזעים.... זה דפוק!

אני הכי לא אהבתי...

את הקטע על היהודים והשחורים....... זה הכי לא נכון...... וגם על זה שאין ה'.....

Psycho MC

New member
תבוא לפורום

מוזיקה שחורה. שם ידברו איתך לעניין יא נאצי מסריח, ועוד לחשוב שאתה נמצא בארץ ועוד שאתה יהודי...

IsraeL X

New member
שמע

מה שכתוב באידיאולוגיה שאנשים לבנים יותר משכילים! ויש להם יותר הזדמנויות! עכשיו השחורים לא משכילים אבל הגזע שלהם עשה אותם כשרוניים בדברים אחרים כמו בספורט ובשירה. האדם הלבן והיהודי במיוחד חכם, זה המצב!

Altryne

New member
זה שיש להם יותר הזדמנויות

זה לא אומר שבעלי אור חום הם פחות טובים כלל לא פשוט יש אותם פחות מלבנים ופשוט כי יש גזענו ואפליה ומאיפה אתה יודע שהשחורים לא משכילים למה אתה מכיר את כל השחורים? ולמה אתה משכיל בכלל כמה טעויות יש באידיאולוגיה המסריחה שלך!!!

Donutz

New member
מה אתם עונים לא בכלל...

ה"אידיאולוגיה" לא שווה את העצבים שלכם.... ילדים ילדותיים שחושבים שהחיים שחור לבן... פשוט תתעלמו...

למעלה