האיגואן שלי פיהק????

GUYLI9

New member
האיגואן שלי פיהק????

לפני דקה האיגואן שלי פתח את הפה ממש גדול לכמה שניות ונראה שהוא מפהק! האם זה באמת סתם פיהוק או שזה משהו אחר? זה יכול להיות מחלה?
??

1צחי

New member
BabaGee לא

מכר לי בדיחות אז...כן לטאות ונחשים "מפהקים" מסדרים את הלסטות וכו'.

GUYLI9

New member
יאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

של מי האיגואנה הזאת??? היא ממש ירוקה! אז בעצם האיגואנה שלי סידרה את הלסתות שלה? זה יכול להיות מעייפות גם?

1צחי

New member
תודה

בשם האיגואנה. היא זה הוא והוא בן 6+,אומרים שעם הגיל הצבעים נעלמים אך מנסיון אישי ההשפעה על איבוד צבע הם שני גורמים:חוסר חשיפה לשמש ותזונה ירודה. יש לי כמה איגואנות בוגרות ואף אחת לא מאבדת את הירוק הבהיר והמבריק,ולעומת זאת אני ראיתי לא אחת איגואנות צעירות אשר כבר איבדו את צבען.

BabaGee

New member
אנקדוטה בעקבות התמונות היפות .

התמונות היפות של האיגואונות שלך מזכירות לי שהסיבה שבגללה נכנסתי לתחום הזוחלים הוא הרצון שהיה לי להיות קרוב לחיה המדהימה/יפייפיה הזאת או בעצם שניהם. בעקבות ההתעניינות שלי באיגואנות חפרתי לעומק והבנתי שאין לי את האנרגיה / רצון והמקום בשביל לתת לחיה הזאת את התנאים שהיא צריכה ובגלל זה ויתרתי על רעיון האיגואנה (לעת עתה). תוך כדי כריית המידע על האיגואנות אז כמובן שנתקלתי במידע על זוחלים אחרים (שגם בהם תמיד התעניינתי) ומכאן הדרך לבית החיות (ולשמעון שבגלל המחיר שהוא עשה לי על כרכן תירס בייבי אני עדיין הולך עם פיסוק קל) הייתה קצרה
והם חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. בפעם הבאה ילדים אספר לכם את הסיפור על ענק הגדול והרע שפגש בפקח רשות שמורות הטבע וכמה כסף זה עלה לו.

GUYLI9

New member
כנס

מה זה הפסים השור האלה על הבטן שלה? לאיגואנה שלי אין את זה(בת שנתיים) זה גדל עם הזמן? והרבה פעמים אני רואה גם בטלביזיה וגם באינטרנט איגואנות שהם כבר אפורות ובאמת חשבתי שהצבע נעלם עם הזמן אבל עכשיו אני יודע שלא ככה
ויש לך גם איגואנות נקבות?

1צחי

New member
בהחלט יש

גם נקבות,למשל זאת בתמונה היא נקבה בת 8. הפסים הם אחת מהדוגמאות שיש לאיגואנות אני משער שהשוני נובע מבית הגידול (הטבעי) ממנו באה האיגואנה. כל האמור לא נבדק וזאת השערה שלי.

GUYLI9

New member
אמרו לי פעם בחנות חיות

שרק את הזכרים מביאים לארץ והנקבות נשארות בחול. זה נכון?

1צחי

New member
כמו

ברב חנויות החיות המוכרים במקרה הטוב יודעים את שם הזוחל. והתשובה היא....המין המגיע לארץ הוא מקרי ואין זה מעניין אף אחד האם זה זכר או נקבה. דרך אגב קשה מאוד להרבות איגואנות ולכן המין לא צריך להוות שיקול.

להבדיל בין המינים באיגואנות צעירות

ובייבי שזה הגדלים שנמכרים זה לא פשוט. אני אישית חושב שיש עדיפות לאיגואנות נקבות מכיוון שהסיכוי שהן יהיו תוקפניות בעונתה הרביה הוא נמוך בהרבה מהזכרים שידועים בתוקפנותם גם כלפי בני אדם.

1צחי

New member
מי

כמוני יודע זאת,כבר נשלחתי למיוןלאחר נשיכת איגואן. כמובן כל הוילונות במיון הוסטו,בכדי לראות "את מי נשכה איגואנה" והחולים שככו לרגע מתוך סקרנות את מכאוביהם.

למעלה