האיבר בוגד

אלבי23

New member
תודה על התגובות.

וכן, עשינו את כל מה שמסביב והיה כיף והיא מתוקה והיא קיבלה את זה הכי יפה שאפשר אבל אין מה לעשות-כשהתכל'ס לא עובד זה גורם לתחושה מאד קשה ומחרבן את המצב רוח.
מהכישלון הראשון נוצר מומנטום שלילי וזה רק נהיה קשה יותר להעמיד אותו, מנטלית נפגע לך האמון בו. גם כשניסינו בלי קונדום, הוא פשוט התחיל ליפול שניה אחרי שהיא הפסיקה לרדת לי.
אם ויאגרה או בלי ויאגרה, נראה לי שמעכשיו תמיד תהיה לי חרדת ביצוע, זה כאילו משהו נסדק בביטחון שלך בגוף, אז לפחות שהכדור יעמיד לי אותו כמו שצריך. נראה לי שאני אנסה עוד פעם בלי ואם לא ילך אז אין מה לעשות..
לא חשבתי ללכת לפסיכיאטר בשביל לדבר איתו על הבעיות שלי, הייתי אצל כמה פסיכולוגים בשנים הרעות האלה (שסוף סוף אני מרגיש שאני בדרך להשאיר אותן מאחורי) והם עזרו כמו כוסות רוח למת. יוז-לסים שעולים 300 ש"ח + לשעה. רציתי לנסות היפנוזה כי שמעתי שאפשר לעשות ככה restart למוח.

סאני378

New member

אלבי23

New member
האיבר בוגד

אשמח לעזרה.

אני בחור בן 25, בריא לחלוטין, לא מעשן ובקושי שותה ולא לוקח תרופות (למעט טיפות לקרקפת מינוקסי די, למניעת התקרחות)
אני בתול, ואחרי שנים של בדידות סוף סוף יש לי חברה ואנחנו יוצאים כבר חודש
מבחינה מינית: התקדמנו לאט אבל בטוח ומאד נהינו עד שהגענו לדבר האמיתי (לאחר משחק מקדים ארוך וכיף). ברגע שאני בא לשים קונדום הזיקפה שלי נחלשת ונעלמת. היא מתעוררת לכמה שניות כשאני מקבל ממנה מין אוראלי אבל שוב נעלמת כשאני מנסה לחדור.

זה קרה לי איתה כבר פעם שניה ואני לא יודע מה לעשות.
חשבתי על 2 אופציות:
1)לקחת ויאגרה או משהו בסגנון בפעמים הראשונות רק בשביל לשבור את המחסום הפסיכולוגי ולאט לאט להפחית (פעם ראשונה כדור, פעם שניה חצי כדור וכו'..)
2)ללכת לפסיכיאטר לטיפול היפנוזה (האופציה הזאת עלתה לי לראש כי כבר קבעתי תור לפסיכיאטר בנושא האי הצלחה שלי ליצור קשרים רומנטיים עם נשים, ואז היא נכנסה לי פתאום לחיים)

אני נוטה ללכת על הויאגרה מפני שאני צריך פיתרון מידי. יום ה' צריך להיות הניסיון השלישי.

תודה

סאני378

New member
היי, אני כמובן לא אשת מקצוע

אבל נשמע כאילו הצבת לעצמך יעד לכבוש והגוף שלך שלא מורגל ביחסי מין וזה דבר חדש בשבילו, צריך להתנהג כאילו הוא יודע מה הוא עושה ונבהל. תהיה סבלני כלפיו (אתה מתייחס אליו כאל "בוגד"..)

אלנבי יקר,

אני לא מזלזל בתסכול שיש לך מהמפגשים עם פסיכולוגי.....כן אבל..... גש לפגישה חד פעמית עם סקסולוג ותקבל מזור לקושי שאתה מתאר!

עידן מיליצ'ר

למעלה