האטה בGD

אמציה4

New member
האטה בGD

בוקר טוב יש לי G D שבדרך כלל המהירות המירבית שלו היא 134 קמש. בנסיעה האחרונה שהייתה לי הקטנוע לא הצליח לעבור 110 קמש מדוע זה קורה? האם הכבל גז "התעייף" ?רצועה ? ויריאטור? זה קרה לאחר שהוספתי שמן, יתכן שהוספתי יותר מידי וזה משפיע? בהרואיזים הקודם עודף שמן לא הווה בעיה הוא פשוט היה "מזיע "אותו החוצה זהו אני קצת בלחץ שלא יקרע הכבל גז אז אני סוחט אותו בעדינות עד שאני אגיע למוסך או עד שתתנו לי תשובה (מה שיגיע קודם) תודה למאסטרים

השאלה אם עולה חום מנוע אחרי נסיעה ממושכת

ושמן אתה תמיד יכול לבדוק אם מילאת יותר מידי , בשביל זה המציאו את המדיד ולא סתם מכסה. ותן יותר פרטים , הוא עושה רעשים ? כמה ק"מ ? מתי בדקו לך קומפקסיה מנוע ? אתה לפני טיפול ? זה כמו שתתקשר לרופא ותגיד לו , תשלח מרשם , אני לא מרגיש טוב , ותנתק

אמציה4

New member
יש לי עודף שמן בודאות(דברים קורים) אני יודע

שזה גרוע ! הקטנוע לפני טיפול גדול - שנת 2004 ועשה 10,000 היה צריך כבר לעשות ב8000 , אני יודע אבל קניתי אותו לא מזמן והבחור הקודם אמר שהוא לא הספיק אין רעשים. והקטנוע מתחמם כי חם אני חושב לא משהוא חריג,עומד מקסימום על הסקאלה השלישית

thomach

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר

אבל אתה צריך להוציא אותו, כי עודף שמן עלול להיות בעייתי.. תנסה עם מזרק וצינורית או שתלך למוסך

כנראה יש לך עודף שמן

וכתוצאה מכך המסנן/פילטר מלוכלך. תרוקן קצת שמן עד לכמות הרצויה, תנקה את הפילטר/מסנן (אם לא יודע יש הוראות בספר או גש למוסך), וסע לשלום.

למעלה