האח הגדול

aשרון

New member
האח הגדול

התוכנית חוזרת הערב למסך הטלוויזיה.
האם אתם עוקבים אחרי התכנית, אוהבים לצפות בה, שונאים אותה, חושבים שהיא תת רמה, ערוץ 26 עומד להיות בווריד שלכם למשך 3 החודשים הבאים? שתפו את הפורום

אישית, אני מקווה שיהיו כמה שיותר מתמודדים צעירים ומעניינים.
שתי העונות האחרונות + ה VIP ביאסו אותי מכמה שהן היו רדודות, ועד כמה שההפקה הסתמכה על תסריט כתוב מראש. אני חושב שאפשר להשתמש בפורמט ברמה יותר גבוה של תוכן ועדיין לעניין את הצופים לצפות בה.

מה דעתכם?

aשרון

New member
תוכנית הפתיחה לא הרשימה אותי....

כל התחבולות האלה של זק וההפקה כדי לחדש ולרגש ממש מעייפות.
כל הקטע הזה עם הזמן הוא נחמד, אבל למה להתעלל במתמודדים? בלי מזוודה וכו'. אני רוצה עונה של האח בה רוב הדרמה נשענת על המתמודדים והיחסים ביניהם ומעט מאוד על מניפולציות שעושה להם ההפקה.

מה שכן, העיצוב של הבית נחמד מאוד, אני שמח שהם פתחו את כל הקירות והתקרה ועיצבו לחלוטין את הבית מחדש. המדרגות המעוקלות, והכניסה הכפולה לבית נותנים תחושה שהמתמודדים בניתוק מוחלט מהעולם החיצון.

מייקל אלרואי, הטרנסג'נדר שיצא מהארון בערוץ 2 לפני חצי שנה, נכנס לבית. בזמנו מאוד התרשמתי מהאומץ שלו לצאת עם הסיפור שלו באותה כתבה ומהדרך בה גם יצא מארון הטרנסג'נדריות לעולם.

הופתעתי מאוד לראות אותו הערב נכנס לבית האח. אני מקווה מאוד שהרושם שהוא יותיר אחריו יהיה נעים. אני מאוד מקווה שהוא לא יעשה שם רע לעצמו בתוכנית.

הנה הכתבה עליו בערוץ 2 :

יש טרנסג'נדר והומו

לפי מה שראיתי אין סיכוי שיהיו חברים. הבחור מייקל עדין ורגיש מאוד ולא אוהב מהומות. ההומו מוחצן, תוקפן אגרסיבי מאוד ומלא בעצמו. הוא קצת מזכיר את יוסי בכלליות, זו נקודה לטובתו.

Acoustic 3

New member
אותי מאוד מכעיס שנותנים במה למי שקורא לעצמו "עבריין"

בנוסף, בפייסבוק היה מי שהעביר עליו ביקורת ואיזו בחורה חביבה כתבה לו "מציעה לך לא לדבר כך על מי שאתה לא מכיר".
&nbsp
אני מאוד לא אוהב אנשים כאלה. אנחנו צריכים להחרים את ההתנהגות שלהם ולא להלל אותה.
לאדם שקורא לעצמו עבריין אין מקום בטלוויזיה, ולא אכפת לי אם הוא גם הומו.

aשרון

New member
פחחחחחחחח...איזה עבריין ואיזה צעצוע?..

רק מתעודת הזהות לפני הכניסה שלו לבית, זיהיתי שהוא ניסה לשחק אותה גבר.

אולי הוא ערס, אולי עשה כמה פשעים קטנים במרד הנעורים שלו, אבל הוא לחלוטין שיחק שם למצלמה. אני לא קונה בשיט את ההצגה הזאת שהוא דפק שם. זה הכל נעשה כדי להדליק את הקהל, ו-וואלה זה הצליח להם, כי אתה קנית את זה.

Acoustic 3

New member
פחחחחח

כל מילה שאדם מוציא מהפה הוא זוכה לאנליזה מפיך.
לזה אתה מאמין, לזה אתה לא. זה ככה וזו ככה..
&nbsp
הבחור מגדיר את עצמו "עבריין". אנחנו בהחלט לא צריכים לתת לו במה ולא משנה מה עשה. אם כך אדם מתאר את עצמו, בעיני לא צריך להיות לו מקום בפריים טיים.
אבל כמובן שאנשים כמוך מתים על זה, אז בטח שזה יצליח להם.
אתה נהנה - והם מרוויחים.
&nbsp
אגב, יש שידור נוסף במוצ"ש. תקנה מספיק תה.

aשרון

New member
לא הבנת אותי יא בונקר....

אמרתי שהוא מזייף את כל ההתנהגות הזו שלו ומייצר דמות בשביל המצלמה.
אני לא קונה בשיט את ההתנהגות הערסית הזו שלו, ולא קונה בכלל את מה שזק מנסה למכור לנו עם הבחור.

וכן, כבר התארגנתי על תה...איך אני אוהב שאתה דואג לי

Acoustic 3

New member
שוב, לא אכפת לי מי הוא או מה הוא

אכפת לי מהתיאור שלו ומהדמות שניסו להעביר לנו כצופים.
לאדם שמגדיר את עצמו כך אין מקום בפריים טיים ויהי מה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לא כ"כ הבנתי את משמעות הבונקר. אשמח להסבר.

aשרון

New member
מה אתה כזה קפוץ תחת???

בעולם מושלם גם לא היו עבריינים וכל העמים היו חיים בשלום האחד ליד השני. טלוויזה מסחרית תפקידה הוא לא לחנך אלא להרוויח כסף. וחוץ מזה שהוא הרע במיעוטו, הם לא באמת היו מכניסים מישהו מסוכן באמת.

משמעות הבונקר בהודעה פרטית.

יש שר בממשלה שהוא עברין מורשע

אם הוא יכול אז גם הבחור הזה יכול. אם הוא חושב זה עושה אותו למישהו, בעיה שלו. ראית שכולו מוכר גבינות בסופר.

ItsikH

Member
די פשוט, אלמלא הייתי מבלה עם האקס שלי שאני יודע שאוהב
כזה זבל [כמו "כל אחד והרעל שלו" - אז גם "כל אחד והזבל שלו", גם לי יש רעל וזבל שאני אוהב כמוהו, רק אחרים], לא הייתי בכלל יודע מהענין. נחמד שיש טרנס, וגם חשוב, אבל היי... אין לי ממש מושג מה קורה שם.

למעלה