האח הגדול...(2) יניב הצהיר בתוכנית שהוא לא קיים יחסי מין מעולם. האם יכול להיות שהוא א-מיני?
נ נרו2 New member 7/6/13 #1 האח הגדול...(2) יניב הצהיר בתוכנית שהוא לא קיים יחסי מין מעולם. האם יכול להיות שהוא א-מיני?
B Brombit New member 7/6/13 #2 יש לי תחושה שלא למרות שאי-הנחת שלו מאי קיום היחסים נובע קודם כל מהסטיגמה החברתית. אני פשוט חושבת שאם הוא היה א-מיני הוא היה מדבר בצורה אחרת. הייתי שמה לב למשהו חריג P:
יש לי תחושה שלא למרות שאי-הנחת שלו מאי קיום היחסים נובע קודם כל מהסטיגמה החברתית. אני פשוט חושבת שאם הוא היה א-מיני הוא היה מדבר בצורה אחרת. הייתי שמה לב למשהו חריג P:
A alona 27 New member 9/6/13 #3 ויכול להיות גם שמעולם לא היה לו קשר רציני והוא לא רצה שהפעם הראשונה שלו תהיה בסטוץ.
ו ורוד עם נצנצים New member 14/6/13 #6 לא כל גבר מחפש סטוץ' ובהחלט יכול להיות גבר שרוצה לעשות את זה כמו שצריך. בלי סטיגמות בבקשה גם אם רוב הגברים ככה, תמיד יש כאלה שהם אחרת. בדיוק כמו שרוב האנושות חווה משיכה מינית, ובאופן מפתיע תושבי הפורום הזה לא....
לא כל גבר מחפש סטוץ' ובהחלט יכול להיות גבר שרוצה לעשות את זה כמו שצריך. בלי סטיגמות בבקשה גם אם רוב הגברים ככה, תמיד יש כאלה שהם אחרת. בדיוק כמו שרוב האנושות חווה משיכה מינית, ובאופן מפתיע תושבי הפורום הזה לא....
נ נרו2 New member 14/6/13 #7 זה היה בצחוק!! זו היה הסיבה לפרצוף הזה. אבל את צודקת. זה לא היה במקום. ההומור המיוחד שלי יכול להיות לפעמים חסר רגישות וחסר טקט. לא יחזור על עצמו.
זה היה בצחוק!! זו היה הסיבה לפרצוף הזה. אבל את צודקת. זה לא היה במקום. ההומור המיוחד שלי יכול להיות לפעמים חסר רגישות וחסר טקט. לא יחזור על עצמו.
ו ורוד עם נצנצים New member 16/6/13 #8 לא, זה בסדר להתבדח ככה איכשהו פספסתי את זה... טוב, כבר אמרנו שחסר אייקון של ציניות.