"האחרים"

ur2000

New member
"האחרים"

שמעתי הרבה על הסרט "האחרים" ועל התפקיד המצויין של ניקול קידמן. שמעתי גם שהסרט מסתיים בצורה מפתיעה. מכיוון שאני לא סובלת סרטי אימה, אשמח מאד אם מישהו יוכל לתת לי תקציר של העלילה וגם יספר לי איך הסרט מסתיים. תודה מראש.

shiray

New member
אבל אני לא רוצה לספר לך...

באמת שזה יהרוס. למרות שנהניתי לצפות בסרט גם בפעם השניה והשלישית, אבל אין כמו הצפייה הראשונה, שבה לא יודעים מה קורה בסוף... וזה המקום להגיד שגם אני לא סובלת סרטי אימה, אבל "האחרים" לדעתי הוא הרבה יותר מתח מאימה. אין לך טיפת דם, אין איזה מוות אכזרי, אלא פשוט אווירה מותחת לאללה במשך כל הסרט, שמתרחש לו בטירה אחת. ואם את רוצה תקציר, אז הנה- גרייס חיה בטירה נטושה עם שני ילדיה בעלי אלרגיה נדירה לאור. משמעות הדבר היא שהם לא יכולים להחשף לאור, אחרת הם יכולים למות, מה שמותיר את הטירה עצמה חשוכה, וכל הדלתות נעולות כל הזמן כדי שדלת של חדר מואר לא תפתח. יום אחד מגיעים 3 משרתים מוזרים לטירה, ופתאום דלתות מתחילות להפתח ולהסגר, הילדה רואה יצורים מוזרים, וכ"ו.

ur2000

New member
קדימה, תעשי מצווה

מה אכפת לך לספר לי, אין מצב שאני אצפה בזה ואני פשוט סקרנית לדעת את הסוף. תתייחסי לזה כאל המעשה הטוב שלך לשבוע החדש.

ערן1987

New member
זה לא ממש אימה

אלא מתח-דרמה.. חבל שאת לא רוצה לראות את הסרט,הוא מצוין

Lanni

New member
הנה תקציר:

הסרט מתחיל משעמם נמשך משעמם משעמם מרגע לרגע משעמם גם עכשיו ממשיך לשעמם הופה!!! אחרי שעה ו-3 דקות יש סצינה מעניינת (שמסתיימת אחרי דקה וחצי) שוב משעמם ממשיך במסורת השיעמום נו - משעמם, אלא מה הרבע שעה האחרונה גם מעניינת מאוד ואז מבינים שהסרט לא סתם משעמם, אלא נורא משעמם, אבל בכ"ז רואים אותו שוב, כדי למצוא בו רמזים מקדימים לסוף הסרט

snopkeen

New member
../images/Emo31.gif

לא משעמם בכלל אני דווקא מאוד נהניתי, היה מותח ויפה בעיקר בסוף

snopkeen

New member
סרט מצויין../images/Emo70.gif

ניקול משחקת שם ממש ממש מדהים לדעתי...

LIVE mc

New member
סרט מושלם!!!

פיספוס שלא לראות! את חייבת לראות אותו! תראי אותו עם מישהו...חוצמזה שזה לא מפחיד בכללזה יותר מותחן...

למעלה