האחיות אולסן

olsen cool

New member
האחיות אולסן

האחיות אולסן:בואו ללמוד אצלנו עם פרסומן הנוכחי,הביקוש האדיר לשירותיהן ועשרות מיליוני הדולרים בבנק,התאומות לבית אולסן הפכו למיצרך מבוקש במוסדות להשכלה גבוהה בארה"ב המשתוקקות לצרף סלבריטאים לשורות התלמידים שלהן,לאחרונה בחרו השתיים את האוניברסיטה שלהן:אוניברסיטת ניו יורק"הן בעננים"אומר הסוכן שלהן מייקל פאניוטה"הן תמיד התייחסו ללימודים אקדמיים ברצינות".מרי קייט ואשלי אולסן בנות ה-17 יתחילו ללמוד ב"בית ספר גלאטין ללימוד אינדיבידואלי"קולג' של כ-900 תלמידים טרום אקדמיים בתוך אוניברסיטת ניו יורק,שמאפשר לסטודנטים להרכיב את תוכנית הלימודים שלהם על פי שאיפות וצרכים אישיים.האחיות אולסן התאהבו במנהטן לאחר שצילמו שם את סרטן "New York Minute"צמד תאומות הזהב מצטרפות לרשימת הסטונדנטים הסלבריטאים של NYU שכולל בין השאר כרגע את דברה מסינג(וויל וגרייס)הדוגמנית כריסטי טרליגנטון,קמרון מנהיים(הפרקליטים)ומרשה גיי הארדן(מיסטיק ריבר) לקוח מתוך מעריב "השבוע"

Inbalkc

New member
איזה כיף לחברה שלי

היא תלך ל-nyu שנה הבאה ובטח תפגוש אותם! אוףףף

mary kate1

New member
למה את חושבת שהיא תפגוש אותם?../images/Emo26.gif

מה?????? עם אני אטוס לניו-יורק אז אני אפגוש את התאומות?? זה לא קשור אולי שנה הבאה התאומות יהיו בקולג'(בניו-יורק) ותאמיני לי שבקושי יהיה להם זמן לעשות שופינג(זאת דעתי)!

Inbalkc

New member
על מה את מדברת???

חברה שלי התקבלה לקולג' nyu בו התאומות גם ילמדו! לזה התכוונתי חחח נראה לי שחשבת שאמרתי nyc.

olsen cool

New member
באמת?????????????????

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך?????????????.לא הגיוני??????????היא גרה שם??היא אמריקאית???

Inbalkc

New member
חחח

חחח כן היא אמריקאית! היא בכיתה שלי! כיף לה, אה?

olsen cool

New member
מה???????????????

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

Inbalkc

New member
חחחחח!!

חחחחחחחחח!!! טוב זה בית ספר גדול! אבל בטוח שלפעמים היא תראה אותם פתאום...אני אצטרך לשמור על קשר ;)

olsen cool

New member
אני עדיין מתקשה להאמין!

תגידי את בטוחה שהיא הולכת ללמוד שם??

Inbalkc

New member
מאה אחוז

בטח! היא חברה שלי!!! קוראים לה צ'לסי והיא בלונדינית עם תלתלים אם את לא מאמינה לי חחח. למה שאני אמציא את זה?

olsen cool

New member
טוב אז תחשבי

שאם יגידו לך שייש לי חברה שהולכת ללמוד שנה הבאה עם הילארי דאף אז תאמיני לי??כי זה פשוט בילתי נתפס שדווקא מכל המקומות בעולם היא תלך לשם

Inbalkc

New member
כן אני מבינה!

בטח שאני מבינה...אבל באמת שאין לי שום סיבה לשקר. אני גרה בניו יורק (בשליחות) והולכת לבית ספר פה...כיתה י"ב...אז ברור שלפחות מישהו אחד בשכבה שלי ילך ל-nyu! הוא בית ספר ממש מפורסם וממש טוב! היא היחידה בינתיים שהתקבלה אליו בשכבה (ממש שאני יודעת)...האחרים ידעו באפריל נראה לי. ודרך אגב...אני מכירה מישהי שמכירה את הילארי דאף...היא עושה סמים חחח ששש

olsen cool

New member
לא אכפת לי ממנה

סתם נתתי דוגמא למישהי אבל אם את אומרת אז שיהיה

olsen cool

New member
ולפי מה שלירון אמרה

עם היא נוסעת סתם לניו יורק אז כמעט אין סיכוי שהיא תפגוש אותן כי ניו יורק הרבה יותר גדולה מישראל!ואני מתכוונת לעיר-כאילו שאת לא יודעת

Inbalkc

New member
ברור!

ברור! אני כבר פה 4 שנים ואף פעם לא פגשתי אותם! רוב הסיכויים גם שאני לא אפגוש אותם!

olsen cool

New member
אופס חשבתי שאת חושבת

שהתכוונתי שלא אכפת לי מהחברה שלך אבל כנראה שהבנת

למעלה