האחות - חלק א´

ran77th

New member
האחות - חלק א´../images/Emo104.gif

זה היה בגיל 17, התאשפזתי עקב בעיה מסוימת בבית חולים, חדר פרטי משלי. הייתי חלש קצת מכל המצב, זה הגיע למצב שאפילו למקלחת שם הייתי צריך ליווי. נירה הייתה אחת האחיות במחלקה, אמצע שנות העשרים, פנים יפות וגוף מלא עם חזה ענק. המשמרות של רינה היו האהובות עלי, כבר ביום השני לאישפוז היא שמה לב שאני עוקב אחרי הגוף שלה בעיניים רעבות ודאגה להתכופף מולי. המראה הזה גרם לי ישר להתקשח וכנראה גם להסמיק. את אותו לילה העברתי בפנטזיה על רינה ועלי, חולה או לא חולה הזיין שלי קיבל צו 8 ולא נרגע כל אימת שראיתי אותה. שתי המשמרות הבאות עם רינה היו אפילו יותר מתסכלות, רק לראות את הישבן הזה את החיוך הממזרי את החזה שהמדים לא מצליחים לכסות טוב, היא גרמה לי להרגיש כאילו אני הולך להתפוצץ רק מלראות אותה, לא תכננתי אפילו להתחיל איתה, לא היה לי כמעט שום נסיון ובטח לא תכננתי שהראשון יהיה עם בחורה בת 20 ומשהו. זה היה יום שלישי בערב, המשמרת בדיוק התחלפה ונירה הגיעה אלי לחדר לסדר ולאוורר קצת. אני ישר הסמקתי, שוב אותם מדים צמודים , זה פשוט עשה לי את זה, נירה ניגשה אלי למיטה ואמרה לי להתיישב כמו שצריך והיא תסדר לי את השמיכה. היא אכן סידרה את השמיכה אבל תןך כדי גם נגעה לי בזין הקשה, זאת הייתה רק נגיעונת קצרה אבל אני הפסקתי לנשום, רק להרגיש את היד שלה נוגעת בכיפה הנפוחה שלי – שמיכה או לא שמיכה כמעט גמרתי באותו הרגע. רינה הסמיקה באותה שניה אבל ישר המשיכה כאילו כלום לא קרה ויצאה מהחדר. שעה יותר מאוחר הגיע הזמן שלי ללכת למקלחת, ביום יומיים לפני כבר התחלתי ללכת לבד אבל הפעם רינה אמרה שהיא תלווה אותי, קול ההתנגדות האחרון שלי נבלע כשהיא אמרה שאני עדיין נראה חלש. נכנסתי למקלחת כשהזיין שלי פשוט מסרב להרגע, תכננתי לפרוק לחצים אבל אז שמעתי את רינה נכנסת והסתובבתי עם הישבן לכיוונה, מסתיר את זקפתי. אל תתבייש היא אמרה לי בוא אני אעזור לך להסתבן, סגור את המיים ובוא לפה. סגרתי את המיים אבל מצאתי את עצמי נטוע במקום, רינה לא המתינה היא התקרבה אלי, לקחה סבון נוזלי והתחילה לסבן לי את הגב, היד שלה ליטפה אותי כלפי מטה, מגיעה לישבן שלי ואז קדימה אל הזיין העומד, היא לא אמרה כלום, רק סיבנה. היד שלה עטפה את הזיין שלי והיא החליקה עליו למעלה ולמטה בעדינות, היא התחילה לעסות לי את הביצים לאט לאט, הרגשתי שאני עומד לגמור, אבל רינה במקום להמשיך ירדה עם הסבון והצפורניים לירכים שלי ולרגליים, לא התאפקתי ושלחתי יד לזיין שלי להמשיך את מה שהיא התחילה אבל היא עצרה אותי והתחילה לעלות שוב. היא עטפה שוב את הזיין שלי, הפעם מסובבת אותי עם הגב אליה וכך כשהיא מאחורי היא התחילה לשפשף לי אותו יותר ויותר מהר תוך כדי עיסוי האזור בין פי הטבעת לאשכים, התפוצצתי כמו שמעולם לא התפוצצתי, רינה לא אמרה כלום מעבר לזה שאני אסיים להתקלח ותחזור לחדר, אמרה ויצאה מהמקלחת.

ran77th

New member
האחות -חלק ב´../images/Emo104.gif

סיימתי להתקלח תוך כמה דקות וחזרתי לחדר, להרדם לא יכולתי, הזיין שלי התקשה תוך דקות שוב, ניסיתי לקרוא משהו, שואל את עצמי מתי אני אראה את רינה שוב. היא הגיעה אחרי שעה בערך נכנסה וסגרה את הדלת, "סיימתי עכשיו סיבוב ויש לי בערך חצי שעה היא אמרה". היא הביאה כסא והתיישבה לידי בוא היא אמרה לי, אני רוצה שתרגיש מה שאני מרגישה. רינה הרימה מעט את חלוק האחות שלה ושמה את היד שלי על התחתונים שלה, הם היו רטובים לחלוטין, לא ידעתי מה לעשות והיא פשוט דחפה את היד שלי פנימה לתוכה, אצבע אחת ואח"כ 2 אצבעות, התחלתי להחדיר אותם פנימה, היא הרימה רגליים ושמה על המיטה שלי. החלוק שלה היה מופשל עד לישבן ואני יכולתי לראות את שפתי הכוס שלה מבהיקים מבין התחתונים ואת האצבעות שלי נכנסות פנימה והחוצה רטובות לחלוטין. אני רוצה שתאונן, רוצה לראות אותך גומר שוב, את הזיין היפה שלך היא אמרה. הורדתי את השמיכה והפשלתי את המכנסיים. הזיין שלי היה קשה כמו אבן, טיפות רטובות בקצה הכיפה והעור קטיפתי וחלק, היא אוננה מולי מעסה שד גדול ביד אחת ומלטפת את הדגדגן ביד השניה. אני רוצה שתגמור איתי כשאני אגיד לך היא לחשה. היא נאנחה ואני שפשפתי מהר יותר ויותר, ראיתי אותה עוצמת עיניים ופולטת אנחה, עכשיו מתוק שלי עכשיו ואני התפוצצתי יחד איתה. זה לקח לה דקה והיא התרוממה מנשקת אותי בפעם הראשונה מחייכת אלי. אתה חמוד היא אמרה לי, נישקתי אותה בחזרה בעדינות והיא אמרה שהיא תחזור יותר מאוחר, לך לישון היא אמרה – חלומות פז.

ran77th

New member
האחות - חלק ג´../images/Emo104.gif

לקח לי בדיוק 3 דקות להרדם, מצוותה של נירה לגבי חלומות הפז היו אמונים עלי ועטפו אותי במיטבם. בשלב מסויים חלמתי שנירה מלטפת לי את הזיין, זה היה עדין מאוד, צפורן לאורך הזיין שהתקשה לו לאט לאט, אח"כ לשון שעוברת לאורכו, רטובה מלטפת מהאשכים עד לכיפה, מביאה אותו להתקשות המלאה. הרגשתי את הזיין שלי נבלע בתוך פיה, שרירי פיה נסגרים עליו יורדים למטה ועולים לאט, משאירים נתיב רטוב לאורכו. פתחתי את עיני, היה חושך מסביב אבל זה לא מנע ממני לראות את נירה רוכנת מעלי, החלוק שלה היה מופשל עד לבטן. הייתה לה חזייה שחורה שחפנה בתוכה חזה ענק, גדול ועגול, היא שמה לב לזה שפתחתי עיניים התרוממה מאיברי וחייכה אלי. "אתה אוהב לקום ככה?" היא שאלה ספק צוחקת ספק מחייכת, היא לא המתינה לתשובה וקרבה אלי, היא התיישבה לידי על המיטה ולקחה את ידי לסיור על גופה. היא התחילה במציצת האצבעות שלי, אצבע אצבע, משחקת איתן בלשונה מחדירה אותן פנימה אחת אחת. היא המשיכה בהדרכה והכניסה את היד שלי לחזיה שלי, נותנת לי לעסות את השד הגדול הזה. ניסיתי לחפון אותו בידי אבל היא לא הייתה מספיק גדולה, ליטפתי את פיטמתה ושלפתי את השד מהחזיה נותן לו להתמך על כף ידי המלטפת. היא אחזה בשערי מושכת את פי אל פיטמתה ולחשה שהיא רוצה שאני אמצוץ אותו חזק חזק. לקחתי את הפיטמה בפי, היא כבר הייתה זקורה, שיחקתי עם הלשון, מהדק את שפתי סביב הפטמה ומוצץ חזק חזק כמו תינוק, עם היד השניה שלפתי גם את השד השני והתחלתי ללטף אותו, היא נשמה בכבדות ואז נתנה לי הוראה לנשוך אותו בקלילות. נשכתי את הפיטמה והיא התחילה לשרוט אותי בגבי. המשכתי לנשוך את שתי הפטמות ולעשות את השד באותו זמן. נירה הזיזה אותי הצידה מפסיקה אותי באגרסביות, היא פסקה את רגליה, חושפת את שיער הערווה שלה ואת השפתיים הרטובות שראיתי כבר היום. תוריד לי את התחתונים היא פקדה ותתפשט לחלוטין. והחלק האחרון מתקרב......

ran77th

New member
האחות - הסוף../images/Emo104.gif

נשארתי ערום לחלוטין, נירה הורידה את חזיתה ואני הורדתי את תחתוניה, מוצא את עצמי בין רגליה המפוסקות, תתחיל ללטף לי את הירכיים היא לחשה, מושכת את ראשי אל בין ירכיה, היא הריחה טוב, תערובת של סבון וקרם גוף וריח חייתי כזה שמאפיין כל אחד ואחד בדרך שונה, תנשק לי את הירכיים היא הדריכה אותי נאנקת קלילות. עטפתי את ירכיה בידי מפטיר נשיכות קלילות וליקוקים מהברך ועד לחיבור הרגל והאגן, עושה את כל מסלול הירך הפנימית לאט לאט. היא פיסקה את שפתיה עם הידיים ופקדה עלי ללקק, תדחוף את הלשון עמוק היא פקדה והמשיכה לפסק אותן. הלשון שלי נכנסה פנימה עמוק ככל שיכולתי, התחלתי ללקק מעביר מידי פעם את כל הלשון כלפי מעלה אל הדגדגן משחק איתו בקצה הלשון. ראיתי אותה מעסה שד ביד צובטת את הפטמה בעוד היד השניה נעה בין הדגדגן לראש שלי. לקק גם יותר למטה היא פקדה, מרימה את האגן שלה ופי הטבעת לכיוון לשוני, אני רוצה להרגיש את האצבע שלך בפי הטבעת שלי. הכנסתי אצבע והיא התחילה לנוע יחד איתה קדימה אחורה, ליקקתי מהר יותר, לוחץ את פי אל הדגדן מרגיש שהיא הולכת ומתקרבת. היא המשיכה לעשות את הדגדגן ולשחק עם השד בעוד אני מזיין אותה חזק בישבן עם האצבע ומלקק. היא גמרה בצעקה קלה ואני הרגשתי זרמים חמים על שפתי שהיו רטובות לחלוטין. היא לא המתינה לרגע, היא לקחה את השמיכה והורידה אותה לשטיח שהיה על הרצפה. אני רוצה שתזיין אותי חזק מאחורה היא אמרה לי לוקחת אותי איתה מלבישה עלי קונדום ונעמדת על 4. היא פיסקה קלילות את רגליה, החזה הגדול שלה צונח למטה מגרה אותי בטירוף, נעמדתי על ברכי מאחורה והכנסתי את הראש אל בין שפתיה הרטובות, זה היה מדהים, היא הייתה כל כך חמה ועוטפת, הראש נכנס והיא זזה אחורה אלי, גורמת לזיין שלי לחדור עד הסוף, זיין אותי חזק עכשיו היא אמרה. התחלתי לנוע יחד איתה, החזה שלה קיפץ בכבדות, המשכתי לאחוז בישבנה, מחדיר אותו כל פעם חזק יותר יותר שומע אותה נאנחת. אני גומר, אני גומר אההה, לא יכולתי להחזיק יותר מעמד, גמרתי ונצמדתי אליה הכי עמוק שיכולתי, היא התחילה לנוע שוב ואני למרות שגמרתי הייתי קשה לחלוטין. נירה שלחה יד ועיסתה את הדגדגן שלה,מגיעה לשיא נוסף כמה שניות אחרי. נשארנו ישובים ככה עוד 2-3 דק´ בלי מילים, לבסוף היא התרוממה נתנה לי נשיקונת על השפתיים, אחת על כל עיין התלבשה ואמרה לי שיש לך עתיד ילדון, אתה פשוט חמוד. היא יצאה מחדרי ואני שכבתי על המטה מנסה להבין מה היה ומה קרה. היא כבר לא חזרה שוב באותו לילה. יום למחרת אני השתחררתי. סוף!!!

למעלה