האחד

osnat007

New member
האחד

שלום אבקש את עזרתכם הדחופה... שיר של el loco של ג'אדי ולוקאס השיר הוא באנגלית אני חייבת אותו לחתונה של בת דודתי תודה מראש אוסנת

leeo

New member
בשמחה../images/Emo24.gif אבל יש שתי גרסאות..

אחת בפורטוגזית ואחת באנגלית.. פורטוגזית-Tan solo por amor אנגלית-all por love דרך אגב כותבים el clon
מקווה שעזרתי

רוסאורה

New member
דרך אגב יש גם

גירסה בספרדית. רציתי לחפש את הגירסה באנגלית אך לא ידעתי מה השם. תודה ויש לי כבר את הגרסה בספרדית ופורטוגזית

beky1

New member
חומר ומידע נוסף כולל מידע על שירים

תוכלי למצוא גם ב: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=7056

brunu

New member
הפרק אתמול

פרק ממש יפה קצת משעמם לדעתי...לאונידס נראה כזה מסכן וסימוני מצד אחד נכון הוא רימא אותה ושלח אותה בכוונה לחו''ל מצד שני לא יפה מצידה...שדאוזה ראתה את התמונה הייתה המנגינה הזאת שני כל כך רוצה של SOB O SOL בלי מילים בעעעעעע

brunu

New member
עוד משהו...

הסיפורים האלה של נזירה מזה מעצבנים ולא במקום לדעתי...ולגביי המנגינה אם למישהו יש אודה מאוד

leeo

New member
למה לא במקום? אותי זה מצחיק..../images/Emo6.gif

והשיר של נזירה הוא: "השיר של נזירה"(בלי מרכאות), ככה תוכל למצוא זאת בקאזה, לפחות כך אני מצאתי בקאזה..

brunu

New member
לא מחפש את השיר שלה

אלא את SOB O SOL בלי מילים כמו מתי שדאוזה ראתה אתמול את התמונה של דיוגו

רק דודי

New member
אני אומר לכם אתם חיים בסרט..

אין כזאת מנגינה!!!! אני כל פעם ששומע את המנגינה הזאת אני בטוח שזה מה שיש בגרסא הפסיכודלית של השיר sob o sol.... הם פשוט לקחו קטע ושמו אותו בסדרה.. אין כזה דבר השיר בלי המילים.. הם פשוט לקחו קטע משם...

רק דודי

New member
אגב..

מה שוב הכתבות של הפורום של האחד? ותעבירו כמה דיונים לפה.. הפורום ההוא לא נוח בטירוף... וכדאי שנשמיע פה את הדעות שלנו על האחד וכאלה שלא נסתגר בתוך עצמנו.. צריך שכולם ידעו שמעריצי האחד נושמים ובועטים!

leeo

New member
האם אתה מתכוון..?

לפורום האחד בנובלה?
ואני משתדל להעביר לפה דיונים, אבל בדרך כלל פוסחים על ההודעה שלי, או שלא אואים אותה, וגם הרוב פה לא ממש רואה...

osnat007

New member
../images/Emo65.gifהאחד

שלום לכולכם אני חולת טלנובלות רואנ כמעט את כולן אך לצערי פיספסתי את " האחד" אחכה לשידורים החוזרים.... ושוב תודה רבה לכל מי שעזר לי למצוא את השיר להתראות אוסנת

leeo

New member
חבל מאוד..../images/Emo4.gif

הסדרה האחד היא סדרה מהממת
אני מקווה מאוד שיהיה שידורים חוזרים ותראי..

leeo

New member
שיהיה לך...

בהצלחה בחיפושים..
אני מבטיח לנסות למצוא..

למעלה