האחד

carmi debby

New member
האחד

מישהו רואה את הטלנובלה " האחד" אני אוהב את הסדרה הזאת היא מדהימה לפי דעתי

SADE11

New member
סדרה ענקית!!! ../images/Emo20.gif

קראתי ש: - בברזיל ראו אותה 32 מיליון צופים (70 אחוזים מכלל הצופים). - כשהיא שודרה בארה"ב בטלמונדו אחוזי הצפייה בערוץ קפצו ב-52 אחוז!!!! - הממשלה הברזילאית הגיעה למסקנה שהסדרה השפיעה על מניעת שימוש בסמים הרבה יותר מקמפיינים שעשו בנושא (זה יהיה גם נושא מרכזי בסדרה). חוץ מזה - שחקנים מעולים, סיפור מרתק, נופים משגעים - פשוט מהפנט!

advab

New member
סידרה מדהימה!

ממש כיף לראות אותה והשחקן הראשי...מדהים

buzaglo

New member
אני לא רואה אותה רק בגלל השפה../images/Emo5.gif../images/Emo41.gif

TrunKs 2003

New member
דווקא שפה יפה כשמתרגלים אליה

כשראיתי טרה נוסטרה בהתחלה לא יכולתיח לסבול את זה אבל אח"כ מה זה אהבתי את השפה! אמנם השתעממתי מהר מהסדרה, אבל לשפה התרגלתי.. והאחד זו סדרה יפה!!! ממש חבל מי שלא רואה אני מחכה שיגעו לקטע עם הסמים זה הכי מעניין

rico y famoso

New member
אני רואה מדי פעם../images/Emo87.gif

אבל העלילה מתחילה להיתקע מבחינתי כלומר טלנובלה אחת פחות
אכן הנופים משגעים אבל אני לא קולט מה הפואנטה של 250 פרקים?!

princesa2

New member
אני רואה את הטלנובלה *האחד*

היא פשוט טלנובלה מדהימה ביופיה של העלילה של השחקנים ושל הנוף המקסים ועוצר הנשימה... והשחקן הראשי לוקאס פראס הלא הוא מורילו בניסיו..(Murilo Benício) ה א ל ו ה י
הוא פשוט מתוק בונבון...ומאוד חמוד שבא לי לאכול אותו...
וז'אדי גם פשוט מקסימה
שמעתם ז'אדי ולוקאס הם אוהבים גם במציאות שני השחקנים התאהבו אחד בשני. אני ב ש ו ק ... אני ב ה ל ם ... אני ה מ ו מ ה ...
מ*האחד*

yuli c

New member
האחד...

האמת לפני שבועיים יצא לי לבוא ביום שבת בערב לדודה שלי בדיוק שהיא ראתה בערוץ ויוה את השידור החוזר של כל הפרקים שהיו באותו שבוע ב"האחד". דודה שלי בתור צופה מושבעת של "טרה נוסטרה" אהבה גם את "האחד" אני אישית לא מתחברת לטלנובלות בפורטוגזית סטייל "טרה נוסטרה" ו"האחד".

אהובה.א

New member
אני רואה את "האחד"

סדרה מדהימה , איכותית , נוף עוצר נשימה , מוזיקה נהדרת , שחקנים נפלאים אחד אחד. פשוט סדרה שתוקעת אותך בספה תרצה או לא תרצה. מי שלא התחיל לראותה , עדיין יכול להתחיל לצפות בה. כי עדיין לא התחילו את הנושא עצמו (השיבוט , אחרי 20 שנה) ממליצה בחום.

למעלה