תשובות
שם/כינוי: רעות
סדרת החודש: לא היה משהו מיוחד רק כמה סדרות נחמדות: אנימלס, ללא מילים וחברות.
סרט החודש: לא ראיתי
ספר החודש: לא קראתי
שיר החודש: weezer - island in the sun
למה אתם הכי מצפים בחודש אוגוסט? סמוך על סול
מה חוויית החופש הגדול הכי זכורה שלכם? (לטובה או לרעה): משהו הכי פשוט, אני ובני דודות שלי בגיל 12-14 ככה, אצל סבתא שלי משחקים המון משחקי כדור ואוכלים ארטיקים ומנגו.(זה לא קרה כל חופש רק פעם אחת ומשומה זה החופש שהכי אהבתי).
אם היו לכם כוחות על הייתם מספרים עליהם לכולם או שומרים בסוד? אני חושבת שלא הייתי מספרת לאף אחד וזה אולי אפילו לא היה בכוונה.
מקום בעולם שלא הייתם בו וממש בא לכם? ממש בא לי לפינלנד אבל קר שם ואני אמות.
ולאן הייתם רוצים לחזור? אין לי מקום כזה אני דיי שבלול ביתי קשה לשכנע אותי לצאת בכלל.
איזה שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים שיהיה ביניהן קשר? ואיזה קשר? (רומנטי, חברי, אויבים, אחר): התשובה של שיר הזכירה לי שפעם חשבתי שריאן מאוז ובריאן קייני יסתדרו טוב ביחד, אז אולי קשר חברי ביניהם בכלא. וגם לות'ר מנסה לסגור חשבון עם סטרינגר בל יכול להיות משהו מעולה
לכבוד זכייתה של צרפת במונדיאל - מה הדבר הכי טוב שיצא מצרפת? המפצחת
אם יכולתם למחוק מהמוח סדרה אחת ולצפות בה שוב ולהרגיש הכל מהתחלה - איזה סדרה זו הייתה? אני בטוחה שיש לי אבל לא עולה לי כלום לראש עכשיו. על רוב הסדרות שראיתי לא חרשתי מספיק אז אין לי בעיה לראות אותם שוב. אולי סיינפלד מתאימה אבל אני פוחדת שהיא לא תצחיק אותי היום אם אני אצפה בה כמו דף חלק.
תמונה ו/או וידאו שבא לכם להוסיף:
השיר שבחרתי לשיר החודש הוא שיר חמוד כזה אבל המשפט We'll spend some time forever זה מה שגרם לי לבחור בו החודש כי אלה המילים הכי פשוטות לתאר באופן מדיוק את התקופה של טים, מאנו וטוני בספרס ביחד (כל התקופה שאהדתי אותם למעט שנתיים בעצם שטים פרש). הזמן הנצחי הזה היה כיף גדול, ומצד אחד קשה לי להאמין שעכשיו זה כבר ממש נגמר כשמצד שני קשה להאמין שזה נמשך כל כך הרבה זמן. 3 תמונות שלהם: אחת אייקונית שאני ממש אוהבת כי במבט לאחור זה נראה כאילו הם כבר ידעו אז איך העתיד שלהם ביחד יראה, השנייה מהאליפות האחרונה שלהם ביחד ב-2014, ואחרונה גיף שלהם פלוס פופ המאמן ב2003 לעומת 2013.
קליפ של ג'וש ודונה מהבית הלבן
קליפ של איימי ודן מויפ
ייחי הבדל הדק
.