האחד, שמונה, אחד, שמונה* הגדול – סיכום חודש

panda0zombie

New member
אני זוכרת את לשכוח את שרה מרשל אחלה סרט

קאסט טוב... מלא שחקנים שאני אוהבת. כמובן אבל בעברית תרגמו את זה חרא (קח את זה כמו גבר)
&nbsp
דווקא ג'סיקה וג'ואי? למה זה נשמע לי הזוי מספיק בשביל לעבוד?

xokeren

New member
יאללה אענה.

שם/כינוי: קרן

סדרת החודש: Younger
סרט החודש: כל סרט של הולמרק

ספר החודש: לא קראתי ממזמן
שיר החודש:Turn You Away (Unplugged)- Jessica Lowndes

למה אתם הכי מצפים בחודש אוגוסט? אין משהו מיוחד

מה חוויית החופש הגדול הכי זכורה שלכם? (לטובה או לרעה) שחליתי מבמחלת הנשיקה כל הקיץ. זוכרת שדקרו אותי איזה 1000 פעמים כדי לעשות לי עירוי אבל לא הצליחו כי הייתי יבשה

אם היו לכם כוחות על הייתם מספרים עליהם לכולם או שומרים בסוד? לאנשים הקרובים מספרת, לאלה שאני לא מכירה לא

מקום בעולם שלא הייתם בו וממש בא לכם? איטליה, NY
ולאן הייתם רוצים לחזור? LA, ישראל

איזה שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים שיהיה ביניהן קשר? ואיזה קשר? (רומנטי, חברי, אויבים, אחר) אמממ... שאלה טובה. קלסי ולייזה מyounger תפגש עם הבנות מbold type. שתהיינה חברות

לכבוד זכייתה של צרפת במונדיאל - מה הדבר הכי טוב שיצא מצרפת? צילום

אם יכולתם למחוק מהמוח סדרה אחת ולצפות בה שוב ולהרגיש הכל מהתחלה - איזה סדרה זו הייתה? ורוניקה מארס

תמונה ו/או וידאו שבא לכם להוסיף: יאללה אוסיף תמונה מהזיקוקים שהייתי אתמול. יש אצלנו בקנדה תחרות זיקוקים כל שנה בקיץ. שלושה ימים (שתי שבתות ויום רביעי אחד). כשרק הגענו לקנדה, היינו כמה פעמים כל המשפחה ואז הייתי כמה פעמים עם חברות. הייתי שנה שעברה גם כן עם אותה חברה שהייתי איתה אתמול. כל יום משתתפת מדינה אחרת ואז אחת זוכה. זאת של אתמול הייתה של שוודיה

limors2

Well-known member
לא צפיתי בYounger,

אבל כל שילוב עם הבנות של The Bold Type נשמע מוצלח!

panda0zombie

New member
יאללה התפקדות אוגוסט

שם/כינוי: פנדה זומבי

סדרת החודש: קלוק ודאגר.. לא ראיתי מלא סדרות החודש אבל זה ממש נחמד ואהבתי
סרט החודש: משפחת סופר על 2!!!!! בדרך כלל לסרטי המשך יש נטייה לאכזב והסדרט הזה היה מצויין. אנימציה באיכות גבוהה, שמר על ההומור ובאופן כללי סרט פיקסאר טוב
ספר החודש: העיתון שקראתי שבוע שעבר? לא יוצא לי לקרוא ספרים בזמן האחרון וחבל
שיר החודש: התחלתי ממש לעשות מרתון שירי בריטני ספירס החודש אז אלך על השירים שלה
למה אתם הכי מצפים בחודש אוגוסט? להדממה בסוף החודש

מה חוויית החופש הגדול הכי זכורה שלכם? (לטובה או לרעה) טיול לחו"ל עם המשפחה שהשתבש בדרכים מעצבנות
אם היו לכם כוחות על הייתם מספרים עליהם לכולם או שומרים בסוד? הייתי מספרת לאנשים קרובים שאני סומכת עליהם..
מקום בעולם שלא הייתם בו וממש בא לכם? איטליה קנדה ופורטוגל.. חלום שלי לטייל שם
ולאן הייתם רוצים לחזור? ארצות הברית. הייתי שם ל10 ימים בטיול שדי הגביל את מה שיכולתי לעשות אז בא לי לעשות טיול יותר ארוך וכיפי שם
איזה שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים שיהיה ביניהן קשר? ואיזה קשר? (רומנטי, חברי, אויבים, אחר) בארני סטינסון וג'ואי טריביאני כאויבים. הייתי משלמת אחלה כסף בשביל פרק בו כל פעם שבארני מנסה להשיג בחורה בדרכים מוגזמות ג'ואי פשוט בא עושה משהו והבנות בוחרות בו, וג'ואי חושב שהוא בארני חברים אבל בעצם בארני רוצה להוריד אותו
לכבוד זכייתה של צרפת במונדיאל - מה הדבר הכי טוב שיצא מצרפת? השפה הצרפתית וקרואסון (כל אוכל צרפתי אחר פחות נשמע טוב)
אם יכולתם למחוק מהמוח סדרה אחת ולצפות בה שוב ולהרגיש הכל מהתחלה - איזה סדרה זו הייתה? וואו יש כל כך הרבה. השלוש העיקריות לדעתי אלו מחלקת גנים ונוף וברוקלין 99 (שיצא לי לראות עוד פעמים אחרי הפעם הראשונה אבל זה כבר פחות מיוחד) וורוניקה מארס שאם אני אראה שוב אז זה לא יהיה מותח ואז מה הטעם

didalf

Well-known member
אוף אני גם רוצה לראות משפחת סופרעל

אבל נראה לי שאני אגיע לזה רק כשזה יצא לאינטרנט (לא מחכה ליס זה שנה)

איזה כיף זה שירי בריטני ישנים
(אני מניחה שהתכוונת ישנים לא אמרת בעצם)

הצחקת אותי עם הררעיון של ברני וג'ואי, עכשיו אני רוצה שזה יקרה

כן גם פארקס הייתי שמחה לראות שוב מחדש.

panda0zombie

New member
כן התכוונתי לישנים

את האלבום החדש ביותר שלה פחות אהבתי ואני בעצם אוהבת (יחסית רק שיר אחד ממנו) ומהאלבום לפניו אני מתה על work bitch וזה בעצם מסכם את מה שאני שומעת מאלבומי בריטני החדשים
&nbsp
ממש אהבתי את משפחת סופר על. הראשון והשני.. ישבתי מרותקת למסך
&nbsp
אין לי מושג איך עלה לי הרעיון של בארני וג'ואי אבל באמת שלדעתי אנשים היו ממש רוצים שזה יקרה

LeRanch

New member
עונה

שם: אורָן.

סדרת החודש: Claws המעולה ואתגר הנינג'ה האמריקאית. אני גם נורא נהנה מ"אריות הירדן - יחידה מעורבת" של כאן 11.
סרט החודש: אנטמן והצרעה

שיר החודש: God is a Woman של אריאנה גרנדה.
למה אתם הכי מצפים בחודש אוגוסט? טיול לרומא שכולל איחוד עם ידידה טובה שלי שלא ראיתי כבר 11 שנים מאז שעזבה את הארץ.

מה חוויית החופש הגדול הכי זכורה שלכם? הפעם הראשונה שטסתי לחו"ל (צפון איטליה) בחופש הגדול בין כיתות י' וי"א. מאז חזרתי למדינה המושלמת הזו עוד שלוש פעמים והפעם החמישית תקרה בעוד כמה שבועות.
אם היו לכם כוחות על הייתם מספרים עליהם לכולם או שומרים בסוד? תלוי בכוח-העל: רואה ואינו נראה - לא מספר בעד שום הון שבעולם, בעל יכולת תעופה - ברור שמשוויץ
.
מקום בעולם שלא הייתם בו וממש בא לכם? לבי במזרח כרגע כי נורא בא לי על טיול ליפן/סינגפור/הונג קונג או שוב לסין אבל למקום שלא הייתי בו (טיילתי רק באיזור בייג'ין).
ולאן הייתם רוצים לחזור? כרגע לפינלנד כדי להימלט מהחום הישראלי המזעזע. לא אתנגד לחזור לאמריקה ולטייל במקומות שלא הייתי בהם בפעם הראשונה.
איזה שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים שיהיה ביניהן קשר? ואיזה קשר? יהיה נורא משעשע לראות את דיוויד מ"עמוק באדמה" ודקסטר מ"דקסטר" (שכמובן גולמו שניהם ע"י מייקל סי. הול) ולראות איך הם יסתדרו כשאחד רוצח אנשים והשני חונט אותם

לכבוד זכייתה של צרפת במונדיאל - מה הדבר הכי טוב שיצא מצרפת? בגטים

אם יכולתם למחוק מהמוח סדרה אחת ולצפות בה שוב ולהרגיש הכל מהתחלה - איזה סדרה זו הייתה? עמוק באדמה, חד משמעית

panda0zombie

New member
god is a woman

שכחתי עד כמה חרשתי על השיר הזה מאז שהוא יצא. שיר מהמם וקליפ הזוי אבל יפיפה ויזואלית

didalf

Well-known member
נראה לי שדיוויד יהיה מזועזע מידי מדקסטר

limors2

Well-known member
מצחיק אותי כשאנשים אומרים שחם פה.

תעברו לי-ם וסביבתה, חם בצורה לא קיצונית ביום וקריר-קר בלילה
בשלישי היו אצלנו משפחה מורחבת וישבנו בגינה, היינו צריכים לחלק פליזים צבאיים ושמיכות ועדיין קפאנו.

Reutk

Active member
תשובות

שם/כינוי: רעות

סדרת החודש: לא היה משהו מיוחד רק כמה סדרות נחמדות: אנימלס, ללא מילים וחברות.
סרט החודש: לא ראיתי
ספר החודש: לא קראתי
שיר החודש: weezer - island in the sun
למה אתם הכי מצפים בחודש אוגוסט? סמוך על סול

מה חוויית החופש הגדול הכי זכורה שלכם? (לטובה או לרעה): משהו הכי פשוט, אני ובני דודות שלי בגיל 12-14 ככה, אצל סבתא שלי משחקים המון משחקי כדור ואוכלים ארטיקים ומנגו.(זה לא קרה כל חופש רק פעם אחת ומשומה זה החופש שהכי אהבתי).

אם היו לכם כוחות על הייתם מספרים עליהם לכולם או שומרים בסוד? אני חושבת שלא הייתי מספרת לאף אחד וזה אולי אפילו לא היה בכוונה.

מקום בעולם שלא הייתם בו וממש בא לכם? ממש בא לי לפינלנד אבל קר שם ואני אמות.

ולאן הייתם רוצים לחזור? אין לי מקום כזה אני דיי שבלול ביתי קשה לשכנע אותי לצאת בכלל.

איזה שתי דמויות מסדרות שונות הייתם רוצים שיהיה ביניהן קשר? ואיזה קשר? (רומנטי, חברי, אויבים, אחר): התשובה של שיר הזכירה לי שפעם חשבתי שריאן מאוז ובריאן קייני יסתדרו טוב ביחד, אז אולי קשר חברי ביניהם בכלא. וגם לות'ר מנסה לסגור חשבון עם סטרינגר בל יכול להיות משהו מעולה

לכבוד זכייתה של צרפת במונדיאל - מה הדבר הכי טוב שיצא מצרפת? המפצחת

אם יכולתם למחוק מהמוח סדרה אחת ולצפות בה שוב ולהרגיש הכל מהתחלה - איזה סדרה זו הייתה? אני בטוחה שיש לי אבל לא עולה לי כלום לראש עכשיו. על רוב הסדרות שראיתי לא חרשתי מספיק אז אין לי בעיה לראות אותם שוב. אולי סיינפלד מתאימה אבל אני פוחדת שהיא לא תצחיק אותי היום אם אני אצפה בה כמו דף חלק.

תמונה ו/או וידאו שבא לכם להוסיף:

השיר שבחרתי לשיר החודש הוא שיר חמוד כזה אבל המשפט We'll spend some time forever זה מה שגרם לי לבחור בו החודש כי אלה המילים הכי פשוטות לתאר באופן מדיוק את התקופה של טים, מאנו וטוני בספרס ביחד (כל התקופה שאהדתי אותם למעט שנתיים בעצם שטים פרש). הזמן הנצחי הזה היה כיף גדול, ומצד אחד קשה לי להאמין שעכשיו זה כבר ממש נגמר כשמצד שני קשה להאמין שזה נמשך כל כך הרבה זמן. 3 תמונות שלהם: אחת אייקונית שאני ממש אוהבת כי במבט לאחור זה נראה כאילו הם כבר ידעו אז איך העתיד שלהם ביחד יראה, השנייה מהאליפות האחרונה שלהם ביחד ב-2014, ואחרונה גיף שלהם פלוס פופ המאמן ב2003 לעומת 2013.

קליפ של ג'וש ודונה מהבית הלבן
קליפ של איימי ודן מויפ
ייחי הבדל הדק
.

panda0zombie

New member
מסכימה לגבי סיינפלד

קלטתי את דברים הגאוניים והתחלתי לצחוק רק בצפייה חוזרת

didalf

Well-known member
או בריאן וריאן זה רעיון יותר טוב

מהרעיון של שיר עם ג'סי המסכן
ואם כבר הזכרת את סטרינגר אז הייתי מכניסה אולי את אייבון או עומאר לאוז.
&nbsp
&nbsp

1Shir

New member
למה שבריאן או עומאר יסתדרו בכלא יותר טוב מג'סי + תגובה לרעות

ג'סי לעומתם הוא גם
עם יותר מנטליות של פושע
טיפוס חברתי יותר
טיפוס שורד
הוא קצת רך אבל כאמור לדעתי עם כמה חבטות פה ושם הוא היה מסתדר

אייבון זה סיפור אחר לגמרי
הוא היה סתם עוד דמות חזקה בעלת שם לא מעניינת בכלא

בריאן וריאן היו אולי יכולים להסתדר טוב
קשר חברי קשה לי להאמין, כי הם לא היו מתחברים באמת, שניהם לא הטיפוס הבוטח
אבל אולי הם היו יכולים להיות בעלי ברית, אבל אני לא מאוד זוכרת את בריאן, ונראה לי שלריאן יש אופי יותר מאוזן עם פחות אגו ועקרונות מאשר לבריאן, אבל אולי ריאן היה מאזן את בריאן ומוציא ממנו את המיטב

panda0zombie

New member
אריה (מעניין כמה ניסו לחפש סמיילי של אריה ולא מצאו כמוני)

נציין ימי הולדת של אנשים מסויימים
&nbsp
נאמין בעצמנו בעזרת השם אבל באגדות הכי חשוב
למרות שהצפייה בסדרות כמו עד עצם היום הזה גרמה לי לא לרצות להאמין שזה אמת
&nbsp
אני כל כך לא מרגישה חופש גדול.. אם לא היו לי אחים קטנים סביר להניח שגם לא הייתי שמה לב
&nbsp
איכס לחות ואיכס חום. מתי החורף???

dory141

New member
עדכון מאוחר למה אני הכי מצפה

החלטתי שבמסגרת ההרפתקנות הקולינרית שלי, אנסה משהו חדש, כנראה ביום רביעי. למרות שלפני שאובחנתי כרגיש לגלוטן זה דחה אותי, אני מתכוון לנסות לראשונה בחיי בירה ללא גלוטן. המטרה היא להרוות צימאון אחרי אימון כושר מפרך. עוד לא ברור לי איזה סוג אבחר (כרגע המותגים המובילים למיטב הבנתי הם דאורה, אסטרייה ושניצר בראו). אשלב את שתיית הבירה בצפייה בתוכנית קז'ואל או עם מוסיקה ברקע ואגיד איך יצא. לחיים.
נ.ב- אשמח לקבל המלצות, אם יש.

למעלה