האחד בינואר, 2003.

**Blue-Lagoon**

New member
נקווה

שאני אהיה באוסטרליה בטיול
אבל תאמת נראה לי שאני נשארת בפריז ועוד כמה שנים נעבור ללמוד באוסטרליה צבא? בלעעעעעעע

נ ו ע ם

New member
בעוד שנה אני...

לאחר כמה חודשים שאני כבר בארץ... כנראה שנתעלק על ההורים... ונמשיך להשכיר את הדירה ברחובות. בעוד שנה אין לי מושג במה אני עובד!! אבל אני יודע שאני אמשיך לאהוב ואולי אפילו יותר!! בשנה הבאה אני מאחל לי... לנו... ולכל בנות ישראל שנה של שיעמום מבלי התקפי לב מיותרים בציפייה לשנה טובה יותר בינואר 2004 נועם.

Idit-Kansas

New member
בעוד שנה אני...

אהיה באותו מקום ומצב. יש לי כבר 3 ילדים-כך שעוד אחד כרגע לפחות-לא בא בחשבון. קנינו בית לפני חודשיים-אז בטח לא נעבור דירה. בעלי חתם פה חוזה לשנתיים-אז לא נעזוב את ארץ עוץ (וגם אין לי שאיפות כאלה). אז זהו-הלא נודע כמה שהוא מפחיד הוא גם מרגש, אבל אני לא אוהבת סנסציות אלא מי מנוחות אז הכל מתאים לי. שנה טובה והתגשמות כל השאיפות לכולם.

ליאת11

New member
בעוד שנה אני.......

באותו המקום.... עם אותה אהבה בלב..... ואולי אולי בעוד שנה....עם ילד נוסף...
לחיי האהבה חברים...

הצעדן

New member
העולם גדול ופתוח ../images/Emo119.gif

לא זו בלבד שאני לא יודע איפה אהיה בשנה הבאה, אפילו היבשת ושפת המקום לא ידועה. ולגבי אהבה ? " יש אחת שמחכה לי היא תאיר לי את פני היא תצבע לי את הקשת ותדליק לי את חיי " איפה היא ? מה שמה ? אילו שפות היא דוברת ? אולי בעוד שנה אדע ...

אוווו שאלה ממש לא קלה..אבל השאיפה..

להגיע למשהו שאני ממש רוצה לעשות....להתקדם בתחום שלי שרובם פה יודעים מה הוא!... אהבה....ודאי..אפשר בלי? כרגע אין לי בדיוק...היא נגמרה לפני חודשיים אך בהחלט הייתי רוצה משהו טוב ואמיתי. מעבר לזה.....רק בריאות...זהו.לא הרבה
מאחלת לכולכם אותו הדבר מקסימושששששש

זהר nj

New member
בעוד שנה

אני בארץ..בתוך בטשית ..עושה סיור לאורך הגדר..מעשן סגריה עים ביטון ..ו ירון החובש..מדבר על נשים..ועל ..נשים.. ולשם שינוי על נשים.. וחוזר הביתה רעב עייף וחרמן בקיצור בעוד שנה אני רואה את עצמי עושה מילואים.. מקווה לפחות אבל נישאר ילד נצחי זהר

אנרכיה

New member
באחד בינואר....הממממממממ...

הלוואי,באמת "להיות לוחם עם כמותה ירוקה והרבה גאווה בחזה"!!! כרגע אנרכיה לא לוחם. אנרכיה.

למעלה