האזעקה היתחרפנה !

Mr BIG Biker

New member
האזעקה היתחרפנה !

אחרי ה"תאונה" הדבר היחיד שעבד באופנוע היה האזעקה ! היום כשהאזעקה היתה דרוכה הזזתי את האופנוע והיא התחילה לצפצף... עד כאן הכל טוב... לחצתי על הכפתור לניטרול והיא הפסיקה... באתי ללכת לחצתי על הכפתור לידרוך אותה וכאן מתחילה הבעיה...
בדרך כלל יש בליפ קטן+וינקרים ואחרי כמה שניות עוד פעם וינקרים (יענו דרוכה) לחצתי ופיתאום היא ציפצפה כמה פעמים (יענו בליפ בליפ בלפי בליפ) וזהו ללא ווינקרים וזהו ניסיתי מס' פעמים ואתה התגובה...
היכנסתי את המפתח לסוויץ מעביר ל ON ובליפ מחזיר ל OFF ובליפ וככה מספר פעמים...
ועוד משהו... אני מזיז את האופנוע ונישמע בליפ אחד מזיז עוד פעם ונישמע עוד בליפ ??? WTF !? אזעקה של סטינג...

gadgad

New member
הכי טוב לקפוץ לסטינג ולשאול

אותם אבל עלול להיות גם הכי יקר .

D the kid

New member
נשמע כמו המצב כשנגמר המצבר.

אני,
מנסה לעזור עם תקלות...

M a x

New member
נכנסת למצב תכנות של האזעקה...

מאפשר לשחק עם הרגישות....ולהתאים אותה לעבודה נכונה. אם זכרוני אינו מטעני לחיצה על שני הכפתורים יחד תוציא אותך מזה .

lsky

New member
זכרונך אינו מטעך

בנוסף - לחיצה על הלחצן הימני בעודך נמצא במצב תכנות מוריד את סף הרגישות, לחיצה על השמאלי, מעלה את סף הרגישות.

Shuchman

New member
תגיד, הקטע ההוא עם הרגישות

של סטינג - זה לא איזו פיקציה? חבר אחד (שבינתיים התקין "דיפנדר") אמר לי ש"כיוון הרגישות" אצלו לא כיוון כלום. אז עשיתי ניסוי עם חבר אחר (שיש לו סטינג), כיוונו את הרגישות שוב ושוב, למעלה למטה - והרגישות נשארה אותו דבר. אז נראה שגם אצלו אין ממש כיוון רגישות. מישהו פעם ניסה לבדוק את זה ברצינות? כי נראה לי שזה יותר כיוון פסיכולוגי... אגב, לי יש דיפנדר, אז חוץ מהניסוי שעשיתי עם אותו חבר, אין לי נסיון עם סטינג.

למעלה