האור של......

rama69

New member
האור של......

בפורום העצמה אישית נשאלתי מהו האור של חיי. אני מביאה לכם את תשובתי ואשמח לשמוע מהו האור של כל אחד מכם. אני גם מזמינה אתכם לבלוג שלי שם כתבתי על הניסים של חיי. האור שלי הוא העצמאות שלי, דרך החיים שבה אני מובילה את עצמי ואת משפחתי, האור שלי זה העבודה שלי בגן עם הילדים, האור שלי זה המרכז הרוחני שלי והלקוחות שלי שממלאים אותי כל יום בתובנות חדשות. האור הגדול של חיי הוא בייתי, בן זוגי ושלושת ילדי. האור של חיי הוא אני. בברכת אור ואהבה. אתי

אושרת28

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif המשיכי כך ממי

האור שלי זה , אור שמחה ואהבה....

איל באש

New member
האור של חיי הם החיים שלי../images/Emo42.gif

כל רגע כל חוויה הכל ביחד מתחבר לכדי אור אחד שלם ופועם בזמן ובמרחב המחובר לעוד אורות רבים ויוצר יחד שמש ענקית של שינוי ואהבה.

ניני5

New member
האור שלי הוא הידיעה שאני עדיין

מסוגלת לאהוב אהבה ילדותית ותמימה כשארצה.

ליMור

New member
האור של חיי

הן שתי בנותיי האור שלי הוא הידיעה שיש באפשרותי להבחין בין טוב לרע לאהוב ולהרגיש אהובה לתת ולקבל האור של חיי הוא הידיעה שאני בריאה,,,,

האור של חיי...

לא חשבתי על זה עדיין אך רק עצם השאלה עצמה גרמה לי לחייך, כי בטוח שיש אור לחיי, עדיין לא הגדרתי אותו, אך אני מרגישה שהוא קיים שם. אולי גם לעולם לא אוכל להגדיר אותו, כי אני מרגישה שהוא נמצא בבטן במקום מאד מרכזי שמשם הוא מאיר אותי. תודה לך על ההארה, שיהיה לכולנו יום של אהבה. הדגיגה.

mimeli

New member
האור שלי הוא../images/Emo42.gif..

..הפנימיות שלי , ההתחברות שלי לבורא עולם ..המשפחה שלי,בעלי שיחי ושלושת ילדי (שמתם
? נראה לי שלכל מי שיש לו/לה ילדים בפורום שלנו יש שלוש?
) . בכל פעם שאני חושבת על הבנות שלי, ליבי מתמלא אור, אהבה ובתחושת תודה שזכיתי להיות איתם..אלו יכולתי, הייתי שומרת אותן עתופות בצמר גפן קרוב, קרוב ללב. אבל בעצם מזל שאי אפשר, אה? שפע של אור ואהבה סימון

natalynataly

New member
|לי יש ארבעה.... זה שובר איזה דפוס?

וילדיי האהובים הם בהחלט האור של חיי! אני כל הזמן אומרת להם שהם ה"אושר והשמחה שלי"..... גם בן זוגי עונה להגדרה זו... הם חיוניים לאושר שלי... מאירים את הימים והלילות שלי... בעצם הייתי בן אדם אומלל בטרם הם נכנסו לחיי. יחד עם העובדה שלמדתי לאהוב אנשים אחרים יותר מאשר את עצמי - גם למדתי לאהוב את עצמי. נשמע פרדוקס, אבל זה באמת ככה. האהבה היא כוללנית... מאירה... מרוממת...

soul26

New member
האור שלי ....../images/Emo42.gif

האור הבסיסי שבחיי הוא זריחתה של השמש, קרני האור של השמש מחממות את כולי ואני מרגישה עוצמה רבה. האור של חיי הוא גם האנרגיות החיוביות שיש מסביבי. אותם אנרגיות מקורן באנשים האהובים עליי, משפחה, חברים טובים, מכרים. אותם חברים שבזכותם אני שואבת כוחות. ישנם חברויות שיש בהם עוצמה חזקה, אותה עצמה היא אור גדול שמניע אותך לאהבה חזקה, חיבור עוצמתי. ניתן לומר שהאור בחיי נובע גם מהרוחניות שבי, זוהי דרך חיים שבחרתי לחיות. חיים עם כמה שפחות כעסים, יותר קבלה יותר סליחה יותר אמונה!!! שולחת לכולכם אור, אוהבת יפעת

קשה לי לגדר את האור של חיי

האור של חיי זה האירועים שהפכו אותי למה שאני לטוב ולרע, האור של חיי זה המוזיקה שמתנגנת רב הזמן באוזניי, האור של חיי זה האנשים סביבי שמאירים בשעות של חושך, האור של חיי הוא אני עצמי שחי איתי די בשקט רב הזמן בלי יותר מידי בעיות.

למעלה