האור יעלה?

האור יעלה?

אתם הרבה בבית? הבית לא מבין[יכול להיות גם הורים אחים...]? אתם פוסעים על מסלול בינוני[תחליטו מהו הבינוני שלכם]? אתם חיים בתוך עולם כבוי? העולם [הפנימי] שלכם כבוי? הבטיחו לכם ושיקרו לכם? אנשים מתחלפים לכם בחיים הרבה? מאמינים שהאור יעלה? מרגישים שאתם מתקרבים אל הנצח? מאמינים שהרגעים מעצמם עוברים? יכול להיות פה שמח? אתם בודדים עכשיו? אתם כותבים משהו,אם כן מה? העצב משתלם? תבלו.

שלי פאר

New member
אני לא חייה כאן מזמן..

(סתם שתדעו, כפיר היה היום ברעש.) אתם הרבה בבית? באיזה בית !? הבית לא מבין[יכול להיות גם הורים אחים...]? אף אחד לא מבין. אף אחד לא יבין. אתם פוסעים על מסלול בינוני[תחליטו מהו הבינוני שלכם]? על מסלול השטן אתם חיים בתוך עולם כבוי? לא דלוק משהו העולם [הפנימי] שלכם כבוי? כנ"ל הבטיחו לכם ושיקרו לכם? כן אנשים מתחלפים לכם בחיים הרבה? כן מאמינים שהאור יעלה? לא מרגישים שאתם מתקרבים אל הנצח? אל מי !? מאמינים שהרגעים מעצמם עוברים? כן יכול להיות פה שמח? יכול מאד אפילו אתם בודדים עכשיו? סוג של אתם כותבים משהו,אם כן מה? כל מה שאני עושה, כל מה שאני חושבת, כל מה שאני בוכה, כל מה שאני כואבת העצב משתלם? הפחד נעלם.

../images/Emo214.gifשרשור מקסים../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

עשית לי חשק עז לענות, אבל אני חושבת שאענה עליו מחר. היום זה לא היום שלי ומיותר שאהיה פסימית

shahar1989

New member
../images/Emo42.gif

אתם הרבה בבית? יחסית, כן. הבית לא מבין[יכול להיות גם הורים אחים...]? מבינים, מבינים, אנחנו בית משפחתי שכזה.. אתם פוסעים על מסלול בינוני[תחליטו מהו הבינוני שלכם]? ממ.. סוג של... אתם חיים בתוך עולם כבוי? לא. לרוב לא... לרוב העול שלי אפילו דולק למדיי.. העולם [הפנימי] שלכם כבוי? לא. הבטיחו לכם ושיקרו לכם? או. אנשים מתחלפים לכם בחיים הרבה? ממ... יש אנשים שנשארים איתי לאורך זמן ויש אנשים שבאים והולכים.. מאמינים שהאור יעלה? תמיד מרגישים שאתם מתקרבים אל הנצח? לא..[
] מאמינים שהרגעים מעצמם עוברים?הרגעים עוברים, מעצמם..ממ... שאלה קשה האמת... יכול להיות פה שמח? יכול להיות, ויכול להיות שכבר שמח. הכל יכול להיות... אתם בודדים עכשיו? לא, פעם ראשונה מזה דיי הרבה זמן שאני מרגישה לא בודדה. אתם כותבים משהו,אם כן מה? אני כותבת סיכומים באזרחות אם זה עוזר למישהו.. העצב משתלם? האמת שכן, אחרי שיש לי עצב יש לי עליה... לרוב.

למעלה