האורגזמה הנשית

האורגזמה הנשית

שלום...אני בת 19...יש לי חבר שנה...אנחנו שוכבים והכל בסדר... עד לפני מספר חודשים לא נהניתי בכללללל מגירוי חיצוני (אני לא מאוננת) ובשל כך אפעם לא הגעתי להנאה מטורפת...היה לי כיף..אבל ידעתי שאני לא גומרת... לפני מספר חודשים ניסיתי לעשות לעצמי ביד (ליד חבר שלי) וגיליתי שזה דווקא מאוד נעים...לאט לאט גיליתי מה אני יותר אוהבת ומה פחות...וראיתי שגם מגירוי חיצוני אני נהנית. (אך עדיין רק ממגע ידי ולא של חברי...) ואז....בחודשיים האחרונים הרגשתי תחושה מוזרה שמעולם לא חוויתי. רעידות בגוף , תחושה ממש חזקה שגרמה לי להאנח יותר ולתפוס חזק את בן זוגי...למספר שניות קצר מאוד (3 שניות בערך). התחלתי לחשוב שזוהי אורגזמה...אבל אני לא בטוחה כי אומנם התחושה ממש ממש כיפית אבל היא לא גומרת לי להרגיש ``שחרור`` מסויים...פשוט מן תחושת שיא כזאת (שתמיד אני מתיימרת להגיע אליה) ושהיא נגמרת אני מספיקה לגעת בדגדגן כי הוא רגיש מידי. האם זוהי אורגזמה? ומדוע אני לא בטוחה? אומרים שכשגומרים בטוחים בזה... תודה מראש , מצטערת על החפירה.

קודם כל...

ברוכה הבאה ואיזה כיף שאת ככה לומדת ומכירה את עצמך ומחפשת מה עושה לך טוב! כל הכבוד
אצל לא מעט נשים, מגע ישיר בדגדגן הוא חזק מדי ומביא באמת למעין שיא קצר ושאחריו אי אפשר להמשיך לגעת בדגדגן כי הוא רגיש מדי. נסי אולי לגעת בצורה לא ישירה בדגדגן, מהצד נגיד, ולגרות אותו לא ישירות. זה יכול לאפשר אורגזמות ארוכות ועדינות וממושכות יותר, וגם לא ליצור את האובר-רגישות הזאת בדגדגן, שהופכת מהר מאד לכאב. אשמח לשמוע איך היה

תודה רבה על תגובתך..אבל...

ניסיתי כמה פעמים מגע מהצד יותר אבל זה בכלל בכלל לא כיף לי... דווקא כן כיף לי מגע ישיר ובלחץ מסוים (שרק שאני עושה לעצמי זה כיף לי..כמו שאמרתי שהחבר עושה זה לא נעים...) ואני תמיד עושה ובאיזשהו שלב מרגישה שצריך יותר מהר \ חוזק משתנה...ובסוף בקצב אחיד עד תחושת ה"שיא" פשוט התחושת שיא הזאת נערכת שניות ספורות (3 בערך) , היא תחושה שקשה לי להגדיר...מוזרה מאוד וחזקה מאוד... ואחריה אני פשוט מפסיקה לגעת כי זה לא נעים ומציק.... זה ממש ממש כיף אבל אני לא מרגישה שחרור מסויים.... ובגלל זה אני לא בטוחה אם זוהי אורגזמה... מה דעתך? מקווה שהצלחתי לתאר לך יותר טוב מה אני מרגישה...

נילס8

New member
אורגזמה נשית = השפרצה

אני מצטער מראש אם אני אפוצץ כמה מיתוסים פה לכמה אנשים ובמיוחד לנשים אבל : האורגמה הנשית היחידה היא השפצה של נוזל שנוצר בגוף האישה כתואצה מגירוי (ממש כמו גבר רק בכמויות גדולות יותר ) מדיווחים של נשים למדתי כי זוהי הרגשה של רצון לעשות פיפי (להשתין) ואז זה משתחרר בבום - זוהי האורזמה ההבדל בין נשים לגברים הוא שאישה יכולה להגיע ל- 20 כאלו בשעה ואין טעם לומר מה גבר מסוגל לזה ניתן להגיע האמצעות מסא'ג שמשחרר ופותח מעברי דם ואז מגיע הרבה דם וכמובן חמצן לאיזור התחתון לאחר 40 דק' של מסאג' חיצוני עוברים למסא'ג פנימי בנרתיק ומסביב לו (צריך להכיר את איזורי העצבים וזה כמובן לא רק בדגדגן אלא יותר בנק' הג'י ובאיזורים נוספים פנימים ) ואז אם הבחורה מספית משוחררת וסומכת על הפרטנר מטפל - זה מגיע ובגדולללללללללללללללללל ילדתי - מה שאת חווית זה נחמד אבל לצערי זה לא זה

אחי אתה טועה .

אישה שמקיימת יחסים עים פרטנר קבוע . וגם לא קבוע מדי ערב ליפני השינה . עים הזמן שנהם לומדים איך לאנג אחד את השני יותר טוב . וזה מיתבטה בהנאה יותר גדולה מיום ליום אצל האישה .זה מגיע לכך שאישה שגומרת נהיית חמה ואדומה מהכייף . והשיא כמובן זה השפיכה של זרם המים . וזה לא מגיע מיד בימים הראשונים שבת מקיימת יחסי מין . אלה ליפעמים אחרי כמה שנים . וזה לא שתן . ואפשרות להנות ממין ניגמר בדרך כלל , לא תמיד כאשר לאישה מפסיקה לקבל וסת . הולך גם האפשרת לאורגזמה . כותב מיניסיון של 40 שנות נישואין עים אותה אישה .

נילס8

New member
קרמר היקר

אולי בלווין וקליטה אתה טוב אבל אני לא בטוח שבסקס אתה כוכב גדול לא כתבת עם כמה נשים היית ועל כן אני לא יכול להתייחס אליך ברצינות אחרי שמפסיקים לספור וזה עובד - עם עובדות לא מתווכחים

מה הקשר בין כמות הנשים שהייתה

אני כותב איך איך מיתקדמת האורגזמה עים הזמן בין מני זוג קבועים . זה שאתה דואן ז'אן זה משהוא אחר

tomgril

New member
מר עינגתי מליוני נשים כנס

אתה, כרבים הגברים החשים עצמם מאסטר פיסס עינוגי נשים, חייב להרגיע את התלהבותך הנבזית מ"לדעת". אחרי הכל כל עוד לא נאמר אחרת אתה לא אישה ולא מבין גדול לאור מה שכתבת, אורגזמה נשית היא אורגזמה נשית, השפרצה היא השפרצה, אורגזמה יכולה לבוא באי אלו השלכות ואחת מהן היא השפרצה, זה עדיין לא אומר שאם בחורה הגיעה לפורקן היא לא חוותה אורגזמה רק כי לא נתנה איזה ליטר נוזל על החבר, מרגיזים אותי בחורים כמוך אתה יודע? היומרה לדעת מה אישה מרגישה ואיך רק אתה מכל הגברים, יכול להבין אותן בזמן אמת, מאיפה האומץ אני שואלת, ועוד להטיף לגבר אחר שמנסה פה להבין את סודן" של נשים אחרות. רחמיי.

נילס8

New member
טומי היקרה

טוב לא נותר לי אלא להסיק שעדיין לא חווית השפרצה ולכן אני לא בטוח שאת יודעת מהי באמת אורגמה בכל מקרה אני כמובן לא מדבר מניסיו אישי (שכן כמו שכתבת אינני אישה) כי אם מדיווחים של נשים שחוו את העניין ואז הבינו את ההבדל בין רטט (אורגזמה מדומה) לבין ההשפרצה - הלא היא האורגזמה האמיתית. ואם חווית זאת אבללא עם כל פרטנר אז כנראה שהם לא עשו לך את זה כמו שצריך - ואז התירוצים העצמיים מתחילים לעבוד ומבחינתי זה גם בסדר
שבת שלום ושבוע טוב שיהיה לך ולכולם

ToryMaster

New member
טוב

אני אומר את זה שוב, אם בכוונתך לגרום למי מהנשים כאן להרגיש רע עם עצמה, להאשים אותה שהיא מתרצת לעצמה וכן הלאה - זה לא המקום בשבילך, פשוט כי כאן זה מקום שמיועד לנשים עם נשים, להרגיש טוב עם עצמן, לא לגברים/נשים שרוצים להתנשא וכדומה. גם אם זו לא הייתה כוונתך, שים לב שזו התחושה שמועברת מדבריך.

נילס8

New member
טום מותק

בטח ובטח שאין הכוונה להתנשא מעל אף אחד ובוודאי שלא להאשים משהי על משהו פשוט אני גיליתי שאין העדר מודעות מוחלט בנושא בקרב נשים רבות שאינן מכירות את גופן ובשל כך מפספסות חוויה אדירה (מדיווח של נשים) ולכן אני הייתי מציע לכל אישה לעשות קצת שעורי בית בהכרת גופה ואם היתה תחושה לא נוחה אני ממש אבל ממש מתנצל התנצלות כנה שהרי כל תפקידו של הגבר הוא לענג את האישה ולעבוד בשבילה (כך גם אומרת הקבלה) אם בא לך לרדת לפרטי אני אשלח לך מסר

שגיתא

New member
לא ברור לי למה למדוד ../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

למה לך למדוד את זמן הפרכוסים של הגוף שלך ולא פשוט להנות מהם סתם
יקירה, לשמחתנו יש מגוון אורגזמות, יש את זאת שתארת עם הרעידות גוף עכשיו לעיתים היא משחררת
, אבל לעיתים מעוררת
לחלוטין ואפילו משאירה טעם לעוד ואני לא מדברת על עוד בעוד שבוע
, אלה בשמחה וטבעיות להמשיך את האקט המיני או כל גירוי שהוא בד"כ מביא לאורגזמה ממקום הרבה יותר עמוק שבד"כ אצלי היא מעט יותר נובעת ולא מתפרצת כמו זיקוקי דינור
את עצמי התחלתי לענג מגיל מאד צעיר 9-10, בהתחלה נבהלתי מהרבה תחושות כמו הרעידות, או אפילו שפיכה נשית, אבל עם הזמן גם גיליתי שהדגדגן הוא כמו צדפה או פרח אפשר להתייחס אליו בכח וזה בסדר, אבל עם גירוי עדין הוא כמו פרח עם עלי כותרת שנפתח עוד ועוד ואז התחושות הרבה יותר חזקות, ואפילו כבר הגעתי לשלב נוסף של עוד פתיחה כזאת קשה לי להסביר את זה אם לא חווית תנסי מה יש לך להפסיד, בכל מקרה אפילו נבהלתי מזה שגם שהגעתי לאורגזמה לא הרגשתי שחרור אלא רצון להמשיך עוד פעם למזלי לא נבהלתי יותר מידי
, כי המשכתי לחקור את תחושות גופי והיום אני נהנית מפירות החקירות המעמיקות שעשיתי
ואני עדיין מופתעת לגלות תחושות חדשות ושונות שגם המדהים שלי גורם לגופי, ובעיקר כל פעם שחשבתי או קיי יותר מדהים מזה לא יכול להיות, אני שמחה לגלות פסגות הנאה נוספות ועמוקות יותר
אבל מעולם אם זה לבד או עם בן זוג לא מדדי זמנים, מרחקים כמויות לא הצבתי יעדים אני עירנית לתחושות שלי ושל בן זוגי אבל כל כולי מתמסרת לעכשיו וכרגע ולהנאה
שגיתא
נ.ב. אני גם לא נבהלת מהעצות או רעיונות

PainterJane

New member
אולי זה עוזר

אין לי תשובה אליך, אבל אולי יעזור לדעת שאת לא לבדך מתחבטת בשאלה. מאז ומעולם נהניתי מיחסי מין, לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל אף פעם לא הגעתי לאורגזמה מלאה. התחושה הזו, הרעידות והכמעט-שיא מטריפים אותי לפעמים. בפעם האחרונה הגעתי למצב שהיה ממש טוב, ואז האזור נהיה רגיש כלכך שלא יכולתי יותר ועצרתי אותו עוד לפני שהגיע לסיפוק. זה העציב אותי, אבל לא כל כך ידעתי מה לעשות. אני חושבת שאולי כדאי לנסות לשחרחר לחץ, להרפות ולנסות לגעת שוב בצורה עדינה יותר. לפעמים זה עובד, לפעמים לא. בהצלחה לך, בכל אופן.

למעלה