אהבה יקרה כנראה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo54.gif
כנראה שמרוב הלחץ שאת רוצה להגיע לאורגזמה ,
את שוכחת להרגיש ולהקשיב לתחושות של גופך, יש לך כנראה מאין תמונה שהאורגזמה צריכה להגיע בבום עם זיקוקי דינור ולא תמיד זה ככה
שצריך להגיע לאחר 123 למזלנו זה לא כך
, יש אורגזמות שהן באמת כמו זיקוקים אבל ויש שהן כמו לבה שנובעת באיטיות חמה ונעימה לא פחות
שיכולה להתפרס על מס' רב יותר של תנודות קטנות עם הפסקות ,וגם לא צריך כל הזמן בום חזק זה מתיש
,אצלי לפחות הזיקוקי דינור,הופיעו רק אחרי שלמדתי להנות מאורגזמות ראשוניות מהססות משהו, גם בהתחלה 2 הגברים הראשונים שלי היו קצת מהירים לא בשפיכה שלהם, כמו שקצת מיהרו להגיע לתכל'ס ומאחר ולא ידעתי משהו אחר חוץ מאהבה עצמית
, אבל לכל אחד מהם היה הכשרון שלו שהביא אותי לאורגזמה זו או אחרת, גם לא קיבלתי מסר שהאורגזמה חייבת להיות XYZ וכנראה בזכות ובזכות שאני ותיקה מאד באהבה עצמית, למדתי להנות מכל שלב בחוויה האינטימית
, הגבר השלישי שלי היה ההפך הגמור וזכיתי באחד שההנאה שלי היתה יותר חשובה משלו והיה לו את כל הזמן שבעולם לענג אותי
למרות שבסופו של דבר זה הפריע לי קשה לי כל הזמן לקבל תענוגות ממי שלא יודע לקבל
, עכשיו יש מצב שאת כמוני שלא ממש מספיק להן האקט המיני, אלא מה שנקרא ה FORPLAY הוא חלק חשוב מתוך ההנאה, לפעמים מתאים לי זיון נטו זה נחמד את בד"כ לי פחות מספק, וחלילה להתקבע בנוסחה מסויימת של הנאה, כלומר חשוב לי שבמעשה האהבה יתייחסו לצוואר אזניים ושאר חלקי הגוף
ידנית לשונית ליטוף לשם ליטוף ליטוף למטרת עוררות מינית וכו' ועדיין מצליחים להפתיע אותי הן המאהב הנוכחי שלי והן גופי בעצמו מעומק ועצמת ההנאה שאני חווה
, כי אני למדתי להנות מהחוויה ולא ממרוץ מטורף ליעד המיוחל,אין כמע מצב שאני לא חווה אורגזמה אבל גם אם לא אני נהנית מהמגע מסחרור התחושות שאני חווה או מעניקה, אותו אחרון למשל מלטף לי את הגב בצורה פשוטה שמטריפה אותי ואני יכולה לגמור רק מזה
(עדיין מבלבל אותי כל פעם, או ממימוש בקשה של בן זוגי הרבה פעמים אני נהנית כמעט כאילו אני חווה את אותה ההנאה. לדעתי תעשי לעצמך RESET מנטלי לכל מה שאת חושבת שאורגזמה צריכה להיות להוציא חוויות טובות ומרגשות שכבר חווית, והתחילי מחדש לתקשר עם גופך, פנקי את עצמך באמבטיה טובה (שחקי גם עם זרם המים באיזור המפשעה אבל לא מומלץ כהתחלה) לטפי את גופך רק לשם ליטוף (עדיין לא לשחק עם הנרתיק והדגדגן) למדי מה עושה לו יותר נחמד מה פחות רק אחרי שתרגישי עקצוצים בכל הגוף ושהמפשעה שלך תפעם מרוב צורך של מגע אז התחילי ללטף עצמך (בלי אמצעי ביניים רק ידיים ואצבעות או ארגני עיסוי לווא דווקא מקצועי עם הפרטנר שלך בלי לחץ בלי מרוץ מטורף והיסטרי,תהני מהמגע מתחושות הגוף שלך ברגע שתשחררי זה יגיע ויתפתח מעצמו אני נהנית מסקס לא הרבה (המאהב שלי גר בחיפה ואני בת"א) ועדיין אני כאילו עדיין מגלה את תענוגות הגוף ועוד לא הגעתי ממש לשלב הצעצועים ומשחקי תפקידים (גם זה יגיע)
ואני לא שוכחת גם לענג את עצמי האמת שעם עצמי הגעתי הרבה יותר רחוק מבחינת נסיונות שונים אבל לא אצה לי הדרך (לפעמים כמשחק מקדים בעידודם לעיניהם), בהצלחה תהני מתהליך הגילוי, שגיתא