האופק

NIRIT1

New member
האופק

רציתי לשאול אם אני אמורה להתחשב באופק שלי בקריאת ההורסקופ השבועי/יומי שמפורסם כאן? האם שניהם נחשבים? ובכלל מה הרעיון של הורסקופ אם הוא כל כך כללי ..נראה לי מקריאה בפורום שהורסקופ לא הולך בד בבד עם הרעיונות העקרוניים המוצגים פה.. תודה, נירית

תשובות

1. כן, שניהם נחשבים - גם האופק וגם השמש. בכל מקרה, השילוב הזה קיים אצלך, ולכן יש להתחשב בשני החלקים. 2. מה בדיוק לא הולך בשילוב בין ההורוסקופ לבין הרעיונות העקרוניים המוצגים פה ? אשמח אם תשכיליני. ראשית - מהם הרעיונות שעליהם את מדברת, ובמה שונה נושא ההורוסקופ מהם ? למה כוונתך ? מה הרעיון של ההורוסקופ אם הוא כללי ? ההורוסקופ מתייחס לשמש במפת הלידה, ולהשפעות עליה במהלך השבוע או היום הקרוב, כשעיקר ההתייחסות היא לשמש כיוצרת מפה סולרית בפני עצמה. ההורוסקופ בעצם מסכם את ההשפעות על השמש, וככזה הוא אמנם לא לוקח בחשבון את שאר הכוכבים במפה, אולם השמש אכן מייצגת את האני האמיתי בזרם המרכזי הקלאסי של האסטרולוגיה, וככזה - היא בהחלט הופכת להיות לא רק כוכב מרכזי בעל השפעות קרדינליות, אלא גם כסמנית של מפת לידה משל עצמה הנתחמת על ידי גבולות השמש עצמה. לדוג: מעלת השמש הופכת להיות הסמן של הבתים, לכן אם השמש נמצאת ב 13 מעלות במזל שור למשל, הרי שהמעלה ה 13 במזל תאומים מסמנת את הבית ה 2 של השמש , המעלה ה 13 במזל סרטן את הבית ה 3, וכו וכו. ממקום כזה, גם הורוסקופ `כללי` יותר הוא בר השפעה, ומסמל את ההשפעות שיש על השמש בשבוע או ביום הספציפי, ומה הן מסמלות.

למעלה