האופטימיות תנצח!

guess who

New member
האופטימיות תנצח!

אופטימיות. בזה אני דוגלת! אני משתייכת לקבוצה קטנה של אנשים שמכונים- אופטימים מלידה. בשמי ובשם כל מי שזה נוגע לו אני רוצה להגיד- יהיה טוב!!! נכון שהמצב עכשיו על הפרצוף אבל אסור להתייאש ואסור לתת לזה להשתלט עלינו... בסופו של דבר ימצא פתרון, כמו כל דבר בחיים... אבל הכי חשוב וזה משהו שרק מעט מבינים, זה שבמלחמה אין מנצחים! אז יאללה יאללה, להתחיל לחשוב מחשבות שמחות, להתעודד, לצאת קצת והכי חשוב- לבוא לעצרת של רבין!!! ממילא היו אמורים לבוא מעט אנשים שעוד אכפת להם, ועכשיו חלק גדול מהם לא יבוא וזה בגלל האיום שמרחף מעלינו של חשש מפיגועים. אז אנשים, באשר אתם, בוא בהמוניכם לתמוך בדרכו של איש גדול ולזכור אותו. נתראה ביום שבת עדי

e-shfiyut

New member
ולא רק האופטימים

צריכים לבוא!!! אני לא נכללת בהגדרת האופטימיים... אבל זה לא משנה מה אתם... חייבים לבוא לעצרת... נכון, יש בזה סיכון... אבל זה לא צריך לעצור אותנו כי אז נסתגר בבית שלנו ולא נצא יותר אף פעם!!! אמרתי שאני לא אופטימית... אבל עדיין נתראה בשבת! לירן

איזה מ-גניבה...

כן כן, היום אני ברוח התנועה... רציתי להגיד לך, פוגו יקרה שלי, למרות שאת אופטימית ללא שום גבולות, שהתמימות לפעמים פוגעת. רק אלוהים יודע כמה באמת חשוב לי להיות שם מחר, ורק אלוהים (נו, הכוח העליון שלנו, לא של הדתיים...) יודע אם יקרה מחר משהו נורא שיגרום לנו להצטער אם באנו. ואני כל כך מאמינה ומקווה שלא, ושעוד יש צ`אנס לשלום הזה, למרות שכל הזמן מנסים לחסום אותו. LOVE U נו, בינינו, אין צורך בכינויים...

שיו כאילו, את לא משחקת אותה?

מותק, עשי לי טובה. אני לא צריכה לבוא לשום כיכר כדי להוכיח שאכפת לי. מי הוא בסה``כ? עוד אדם רגיל שנרצח. מי הוא בסה``כ? עוד ראש ממשלה. כ``כ עושים ממנו יותר ממה שהוא, אם רק היה לי כח הייתי מרחיבה וכותבת בדיוק מה שאני חושבת.

קידוש המתים

אני תמיד נזכרת בחבר של אבא שלי במקרים האלה - יש לו חבר שלא הלך לקבר של סבתא שלו מאז שהיא נפטרה אבל לקבר של רבין הוא עולה פעם בשנה, ולכיכר רבין הוא בא כל שישי בצהריים להדליק נר. וזה לא בגלל שרבין היה ראש ממשלה. חנוך לוין לא היה ראש ממשלה וגם הוא הוכרז כקדוש. תהיו בטוחים שלכל מי שעבד איתו היו גם הרבה דברים רעים להגיד עליו, ואיך שהוא מת הוא קדוש טהור. פשוט חילול המת! תתפלאו אבל גם יהודה עמיחי לא היה ראש ממשלה וגם עופרה חזה לא. ומה משותף לכולם חוץ מזה שכולם לא היו ראשי ממשלות? 1 . כולם מתים. 2. את כולם קידשו לאחר מותם. 3. כולם עכשיו הרבה יותר פופולארים מאשר בחייהם. כל כך חבל לי על 3 אלה, שלא חיים עוד קצת אחרי מותם כדי להנות מהרווחים של ההצגות, והשירים, והדיסקים... פשוט חבל.

MajoR_ToM

New member
הוצאת לי את המילים

כרגיל אני מסכים איתך :) וכפי שאמרתי - YOU TURNED HIM INTO A FUCKING JESUS

למעלה