האוף של האופים אני הולך לאכול! אינטאלי - סתם כי בא לי לדבר...
ל ל א ק י New member 6/8/02 #6 אבל אין לי אוכל בבית... חוץ משניצל וסלט... אבל אין לי כח לבשל ת´שניצל... והסלט עם מיונז... ואני שונאת מיונז...
אבל אין לי אוכל בבית... חוץ משניצל וסלט... אבל אין לי כח לבשל ת´שניצל... והסלט עם מיונז... ואני שונאת מיונז...
K keren007 New member 6/8/02 #7 אז בואי אלי לאכול... אני מבשלת מצוין ההתמחות שלי זה לקחת אוכל מהמקפיא ולהכין אותו במקרוגל
ל ל א ק י New member 6/8/02 #8 במיקרוגל גל בנאדם נורמלי יודע להכין וזה לא יוצא הכי טעים במקרוגל.. יותר טעים כשמבשלים את זה.. ואגב אני אוכלת כבר.. מצאתי פטיטים (כותבים את זה ככה?) מבושלים כבר.. והייתי צריכה רק לחמם ובישלתי לעצמי שניצל... והייתי מאוד נחמדה ובישלתי גם לאח שלי! בן 16 עוד מעט ולא יודע לבשל לעצמו שניצל... ואני עוד לא בת 13 ויודעת לבשל לעצמי וגם לו שניצל....
במיקרוגל גל בנאדם נורמלי יודע להכין וזה לא יוצא הכי טעים במקרוגל.. יותר טעים כשמבשלים את זה.. ואגב אני אוכלת כבר.. מצאתי פטיטים (כותבים את זה ככה?) מבושלים כבר.. והייתי צריכה רק לחמם ובישלתי לעצמי שניצל... והייתי מאוד נחמדה ובישלתי גם לאח שלי! בן 16 עוד מעט ולא יודע לבשל לעצמו שניצל... ואני עוד לא בת 13 ויודעת לבשל לעצמי וגם לו שניצל....
K keren007 New member 6/8/02 #10 גם אח שלי! הוא מתלונן שהוא לא יודע לנקות עם סמרטוט את השולחן אז אני עושה את זה תמיד! טוב יאללה הלכתי חברה שלי באה אלי... ביי, ד"ש לביז´ו
גם אח שלי! הוא מתלונן שהוא לא יודע לנקות עם סמרטוט את השולחן אז אני עושה את זה תמיד! טוב יאללה הלכתי חברה שלי באה אלי... ביי, ד"ש לביז´ו
פ פלאפון ירוק 2 New member 6/8/02 #13 ראית איזה חוסר התחשבות../images/Emo35.gif הכי קל זה לנתק ולהתעלם
S shahf New member 7/8/02 #14 לאקי ידידתי הותיקה קרעת אותי מצחוק מקירוגל גל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (ראיתי שתיקנת)
ל ל א ק י New member 7/8/02 #15 זה לא היה בכוונה... פשוט כתבתי מיקרוגל... אז במקום כ רשמתי ג... זה קרוב.. ושניה לפני זה לחצתי על ג.. אז גם אחרי זה לחצתי על ג.... ומי שלא הבין מה רשמתי שלא יבין!
זה לא היה בכוונה... פשוט כתבתי מיקרוגל... אז במקום כ רשמתי ג... זה קרוב.. ושניה לפני זה לחצתי על ג.. אז גם אחרי זה לחצתי על ג.... ומי שלא הבין מה רשמתי שלא יבין!
K keren007 New member 7/8/02 #17 ../images/Emo93.gif אני גנבתי ממך?! אתה יודע כמה אנשים יש בפורום עם 007? חוץ מזה, ממתי אתה כותב בתפוז? נראה של מי הכינוי יותר ותיק.....
../images/Emo93.gif אני גנבתי ממך?! אתה יודע כמה אנשים יש בפורום עם 007? חוץ מזה, ממתי אתה כותב בתפוז? נראה של מי הכינוי יותר ותיק.....
פגעסוס Well-known member 7/8/02 #20 מאז ומתמיד... את מספר 38245 ואיתן הוא מספר 204034 אם את רוצה לדעת מספר משתמש של מישהו, פשוט הכנסי לכרטיס האישי שלו והביטי בשורת הכתובת של הדפדפן. המספר בסוף שורת הכתובת הוא מספר המשתמש.
מאז ומתמיד... את מספר 38245 ואיתן הוא מספר 204034 אם את רוצה לדעת מספר משתמש של מישהו, פשוט הכנסי לכרטיס האישי שלו והביטי בשורת הכתובת של הדפדפן. המספר בסוף שורת הכתובת הוא מספר המשתמש.