האוס את קמרון

a Warming Sign

New member
היא אנורקטית?

לא יודעת,אני מוצאת את הרזון שלה נורמלי ולא חסר פרופורציות..אבל אני שופטת רק לפי המראה שלה בסדרה

ToryMaster

New member
חס וחלילה

אני לא אצא בהצהרות והאשמות כאלה, אבל היא בהחלט נראית לי ככה.

lacrimosa girl

New member
אמ,

היה לי פעם שפנפן לפיק האמרון על רקע אנורקסיה. לדעתי יש לך לפחות נטייה לזה, זה בהחלט לא נורמלי. ט' [אם כי זה ממש יפה
]

pink panther 8

New member
היא לא אנורקטית וחלאד עם השטויות!

שטויות במי היא במבנה גוף נורמלי לחלוטין!!! זה שהיא רזה זה חלק מהעבודה ואישה רזה היא אישה יפה אין מה לעשות... אם קמרון הייתה(וחס וחלילה) דמות שמנה היא הייתה גורעת וזה ב-ט-ו-ח... אנשים אוהבים לראות אנשים יותר יפים מהם ויותר רזים מהם על המסך בטלוויזיה ..זאת עובדה קיימת... היא רזה בצורה יפה והיא ממש לא אנורקטית/אנורקסית/שלד עצמות!!!!!!!!

lacrimosa girl

New member
אמ, צר לי לומר לך שהרזון שלה לא

נורמלי בכלל. [ולדעתי יתאים לקמרון לפתח הפרעת אכילה קלה. ממה שאני מכירה את הדמות מהעונה הראשונה + חצי מהשנייה, זה ממש לא OOC ואפילו מתבקש- 1X04]

דווקא לא מתאים לה

בעיני היא נתפשת כאחת שמאד מעריכה את החיים והבריאות, לא נראה לי שהיא תחבל בהם בכוונה תחילה [ואני מדברת על קמרון כמובן]

pink panther 8

New member
לא נכון...

כל אחד ומבנה גופו שלו.... יכול להיות שהיא אוכלת מלא אוכל והחילוף חומרים שלה מהיר... יכול להיות שהיא אוכלת בכמויות מתונות ומתעמלת... אבל הדבר שהוא הכי בטוח זה שהיא ממש לא אנורקטית /אנורקסית/שלד עצמות!

ToryMaster

New member
אידיאל היופי הזה חולני בעיני

וכן, אני אומרת את זה כמישהי עם מבנה גוף דומה, זה מכוער, זה מזעזע, זה לא בריא.

Dead Scene

New member
אבל היא לא באה לג'ניפר בפנים ואמרה

לה. הסיכויים שג'ניפר תקרא את זה אפסיים חוץ מזה לא נראה לי שהיא מודאגת. היא מאורסת כרגע לג'סי ספנסר חחחח

Dead Scene

New member
אז מה

חוץ מזה שהיא יפה יש לה מאפיינים אחרים שלא מוצאי חן בעיני כל ההתלקקויות האלה להאוס והניסיונות שלה למצוא חן ולהיות כמוהו. וגם היא יותר מדיי נאיבית, יותר מדי חושבת על הדבר הנכון ועל השטויות האלה שאהבה תנצח. אני באופן אישי מעדיפה את קאדי כי יש לה לפחות אופי והיא יכולה לסובב את האוס על האצבע הקטנה (טוב לפעמים...)

Dead Scene

New member
בקשר לקאדי והאוס

לא ברור אם הם אי פעם שכבו אבל יש רמיזות נוספות לזה (בעונה השנייה למשל) התיאוריה שלי היא שכן. והם עוד ישכבו !!! (הלוואי)

למעלה