אתמול התאהבתי סופית בכל ה"יחסים" ביניהם [בבקשה לא לקלקל לי עם ספויילרים,אני לא קוראת
] אני לא רוצה שהם יהיו ביחד,אבל חלק מהסצנות הטובות לאחרונה הן שלהם,עם כל המתח הזה באוויר. עברתי בyoutube על כל מיני קליפים שעשו על הזוג הזה, ובעצם הבקשה בכל ההודעה הזאת היא קליפים שעשו עליהם,שאהבתם
. כי יש כלכך הרבה שקשה לסנן את האיכותיים מביניהם
וגם שאלה לסיום,מקווה של שאלתי אותה כבר: בפרק ההוא שווגלר אומר לקאדי שהיא שכבה עם האוס והיא נמנעת מלענות באופן ברור, מה זה אומר?[מלבד העובד שהיא לא סובלת את ווגלר ולא תענה לשאלותיו המגעילות] יש איזשהו רמז בהמשך הסדרה שאומר שהן אכן היו ביחד פעם?
העובדה היא שהם באמת היו ביחד תקופה אבל לא אמרו אם התקופה הייתה תקופה רומנטית.... ת'אמת שלי לא נראה שהיה ביניהם משהו אחרת היו רומזים לרומן יותר... אבל אי אפשר לדעת...
כי אם ככה את תשנאי עוד המון בנות, מה שאני בטוח שאת לא. אז מצטער, זה נאמר ברוח שטות.. ג'ניפר מוריסון פצצה, ויש קשר ליופי שלה ולדמות שלה בהאוס. מצטער אם נפגעת.
אם הייתי בוחרת לקדם את תדמית האנורקטיות זה הו כה סקסי בפריים טיים, באחת התוכניות הכי נצפות - כן, הייתי מתמודדת עם זה. זה לא גינוי שלה, אני אל מכירה אותה, זה גינוי של המראה שהיא בוחרת לעצמה, שהוא מבחיל לחלוטין בעיני, לא רק עליה אלא על כל אחת.
לי יש את הגנים האלה, וצר לי להגיד לך, גנים לא גורמים לך להראות כמו שלד, אם כבר אולי מחלה או חוסר איזון שלא מטופל, וזה לא לעניין בעיני עדיין. זה האדרה של המראה החולני, האנורקטי והלא בריא.