האוסף שלכם..

Shitgoose19

New member
האוסף שלכם..

מהו כולל?-גם הרבה הרבה דברים שלא קשורים לHIM שלי.. viva la bam season 1 dvd-מקורי viva la bam seasons 2+3 dvd-מקורי viva la bam seasons 4+5 dvd-מקורי cky box set dvd(all the cky movies &the documantry)-מקורי HIM-love metal vol.1 dvd-מקורי אממ ועכשיו נתחיל עם הצרובים: כל העונות של ג'קאס + ג'קאס הסרט+ג'קאס ווליום 2+3 -צרוב כל העונות של ווילד בויז+כל הסרטים של סטיב או-צרוב כל העונות של ויוה לה באם+הסרט הגארד -צרוב כל סירטי CKY כולל הדוקו.. -צרוב כל סירטי הסקייט שבאם מופיע בהם(elementality+adio footwear)-צרוב כל הדיסקים של HIM כולל כמובן הדארק לייט כל הדיסקים של CKY 2 תמונות חתומות של באם וכל הצוות של ויוה לה באם עם 4 סטיקרים של אלמנט שהוא בעצמו שלח לי(כן אני עדיין לא מאמין לזה) bam margera bsg electric sunglasses משקפיי השמש של באם עם החתימה שלו הוא מופיע איתם כמעט כל הזמן וגם במלא פרקים בויוה לה באם כובע של אלמנט כמו של הסקייטרים ..אח שלי קנה לי בחנות של אלמנט בניו יורק.. אממ.. הדברים הבאים שאני קונה: HIM -poison arrow dvd-מקורי cky:idr dvd מקורי jackass box set dvd -מקורי haggard:dvd מקורי וכמובן עוד מלא מלא חולצות של אלמנט ושאר חברות הסקייט ונעליי ADIO של באם. וזהו לבנתיים מה איתכן? שתפו אותי:)

inbal287

New member
המ

כל הדיסקים [DL בגרסה מיוחדת] הDVD חולצה שני פוסטרים פורום
גאד. זה שוילה ובאם חברים קרובים לא אומר שזה קשור לHIM... כאילו יש לי מלא דברים אחרים באוסף [דיסקים,DVD,הופעות,פוסטרים וכו'] אבל הם לא קשורים לHIM... אז המ.

under the rose

New member
יש לי....

חולצה פוסטר ודיסקים...יש לי רק 3 : GREATEST LOVESONGS VOL.666 LOVE METAL DARK LIGHT זהו בינתיים :p

מממ

חולצה, פוסטר, שרשרת הארטגרם, צעיף שסרגתי ופרתי עליו פאץ, פאץ על תיק. דיסקים: DSBH ו LM מקוריים השאר מתישהו בקרוב כשיהיה לי כסף

Lintu666

New member
שלי :)

וואי שנים לא הייתי פה :/ אמ..אז ככה נעליים של HIM שניי פוסטרים (ובקרוב יהיה עוד אחד ענקי) מחזיק מפתחות פאצ' שתיי חולצות דיסק and love said no ואמ..אם זה עוזר יש לי אלף ואחת קלטות מפוצצות בפרקים של ויוה לה באם.. וזהו אין לי הרבה דברים
אבל שבוע הבא אני מזמינה את השרשרת של ההארטגרם וקונה עוד שניי דיסקים

טוף. ../images/Emo9.gif

GREATEST LOVESONGS VOL.666 וDARK LIGHT מקוריים. פוסטר. חולצה. ואני קונה את LM וDVD באילת בסוף החודש.

Or Vana

New member
../images/Emo13.gif

ממ..יש לי את הדיסקים: Greatest Lovesongs VOL.666 RR DS&BH LM ו..DL [מקווה בקרוב לקנות את הDVD] שרשרת הארטאגרם חולצה פוסטר נראה לי שזהו.. ודברים שלא קשורים..את הסרט ג'קאסס ופרקים של ויוה לה באם :)

milkshakit

New member
הממ. ../images/Emo189.gif

כל הדיסקים של HIM מקוריים. פוסטר של וילה. חולצה של וילה. וזהו
מתכננת לרכוש בקרוב: את הדיוידי, ועוד חולצה.

מיין ../images/Emo9.gif

ממ חולצה של דיפ שדווס שהחרמתי לידיד שלי (תמורת החולצה של קריידל זמני כמובן!! אני רוצה אותה בחזרה!) AND LOVE SAID NO DARK LIGHT RR DSABH מה עוד?
אע כמה הופעות נחמדות במחשב +כמה פרקים משעשעים של ויוה לה באם בהשתתפות וילה
ניראה לי שזהו.. אלא אם כן שכחתי משהו..
גאדדד בא לי הופעה של HIM!.. חח זהו. משעמם לי.

למעלה