האוסף שלי!

noash5

New member
לקים לקישוט

עם מברשת דקה.

מימין לשמאל:

NITZA שחור
לבן ללא מס' או שם
WOW – 3 – SILVER GLITTER
5 - ART-IST (לק בולגרי)

trilliane

Well-known member
מנהל
איך הם לעומת שימוש במכחול? יש לך מושג?

אני חושבת לקנות מכחולים כי זו נראית לי אופציה זולה יותר מלקנות במיוחד לקים לקישוט (וגם לא יגביל אותי בצבעים) אבל תוהה מה יותר קל טכנית.

noash5

New member
אני עשיתי תספורת לכולם!

קיצרתי את האורך של המברשת כי פשוט לא היה לי נוח...

אם את מוצאת מכחולים טובים תודיעי לי =] ניסיתי של ליידיקר וביוטיקר (גם כאלה שמיועדות ללק וגם כאלה דקות של איפור).
הם היו יותר נוחים מבחינת אחיזה לעומת המברשות של הלקים המיוחדים אבל משכו איתם את הלק שמתחת (גם אחרי שחיכיתי לייבוש, אולי הייתי צריכה לשים מייבש בין הציור לצבע).

המברשת של הלקים אחרי התספורת היא די בסדר.. קניתי צבעים בסיסיים (הקטנצ'יק מתנה מהסבתא=]) ואני לפעמים מנסה את המכחולים על צבעים אחרים..

noash5

New member
מחזקים, מייבשים ושות'

מימין לשמאל:

SALLY HANSEN – NAILGROWTH MIRACLE (שנעלם באופן מפתיע מהתמונה
)
מחזק של GA-DE
מחזק של NAIL TEK
משקם ציפורניים של CHIC
מייבש לק של WOW X2
שמן לקיוטיקלס של SALLY HANSEN

noash5

New member
ברור!

SALLY HANSEN – NAILGROWTH MIRACLE - אני איתו קצת פחות מחודש. בנתיים מרוצה מהתוצאה, יש פחות שבירות בפינות של הציפורן, עדיין יש פיצולים אבל לפי ההמלצות פה בפורום אני חושבת שאני צריכה לתת לו עוד זמן לפני שאני מחליטה.
מחזק של ג'ייד - השתמשתי בו תקופה ארוכה. מאוד מרוצה ממנו! הוא גם בסיס טוב וגם חיזק את הציפורן. הבעיה היא שהוא התחיל להסמיך ממש ממש מהר ובעיה נוספת - יש לג'ייד 3 מחזקים אם לא יותר ואין לי שמץ של מושג איזה מחזק זה...
מחזק של NAIL TEK - אחרי 2-3 שימושים החלטתי שהוא לא בשבילי. אני משתמשת במחזק גם בתור בסיס. הלקים איתו החזיקו מעמד עליי בקושי יומיים והלק התקלף בחתיכה אחת. עכשיו שאני לומדת ואין לי כ"כ זמן אני מחליפה לק בעירך פעם בשבוע והקילופים אילצו אותי להחליף אותי לעיתים תכופות יותר.
משקם ציפורניים של CHIC - לא ניסיתי אותו יותר מידי אז אין לי כ"כ מה להגיד עליו. אני כל פעם מנסה להתחיל את הטיפול ומתייאשת אחרי יומיים.
מייבש לק של WOW - לא ניסיתי מייבש נוסף אז אין לי למה להשוות. האמת שהוא כ"כ מעולה שאין לי צורך לנסות מייבש נוסף. שווה כל שקל, ממליצה בחום!.
שמן לקיוטיקלס של SALLY HANSEN - אני משתמשת בו לדחיפת עור מעל הציפורן וגם מתחת (בחלק שגודל) ולכן הוא לא בשימוש יומיומי (אפילו לא שבועי). הוא מקל על הדחיפה של העור ועושה את הקיוטיקלס רך יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
על הפירוט המושקע

גם אני השתמשתי בנייל-טק (קראתי עליו דברים טובים כמחזק) ונטשתי אותו כי הוא אכן גורם ללק להתקלף... הוא כנראה טוב כמחזק נטו, כשלא מורחים לק מעליו. השתמשתי בו מעט ולא הרגשתי השפעה על הציפורניים, כרגע גם אני עם סאלי הנסן הזהוב והוא אכן מחזיק קצת יותר טוב, וגם איתו אני ממש לא מרגישה שום השפעה על הציפורניים...
לכאורה הוא אמור לשפר את הגדילה, אבל נאדה. הן לא גדלות לי יותר, הן לא נראות ארוכות יותר והאצבע והאמה ממשיכות להתפצל לי חופשי חופשי (ופה ושם גם ציפורניים אחרות, אבל הרבה יותר בקטנה).

על המייבש של WOW היו כאן לא מעט דיונים, יש להם כזה עם מדבקה לבנה, יש להם בבקבוק שקוף, עם פרח, בלי פרח, כן שינו פורמולה, החזירו... אני מודה שאני כבר לא יודעת מה טוב ומה לא, אבל מניחה שאנסה מתישהו כי הטוב מבינהם (איך שהוא לא נראה) זכה לשבחים (והם זולים). בינתיים יש לי שלושה מייבשים (שונים) והם סבירים למדי אז חבל לי לקנות עוד.

noash5

New member
קופסת ההפתעות

מדבקות, מנקדים, מכחולים, חותמות, פלטות, אבנים ועוד המון המון שטויות..

noash5

New member
עוד מישהי עשתה את זה לפניי=]

אני אימצתי את השיטה!

כשעשיתי את השרור שלי חשבתי

לסדר לפי מספרים.....
ראיתי שזה יקח הרבה יותר זמן מאשר צבעים אז ויתרתי על הרעיון

noash5

New member
ו......זהו!

כמו בהודעה הראשונה, אני שוב אומרת שאם מישהי רוצה סווצ' או אפילו השוואה בין 2 לקים מוזמנת לבקש!

שיהיה לילה טוב
ושבוע טוב

נועה.

lilo4

New member
המון תודה על ההשקעה

יש לך אוסף ממש מגניב, ממש נהניתי מהפינה

iefrat

New member
אהבתי את הרעיון לצלם לפי חברות

מסתבר שאני בסדר, יש לי 120 לקים (גם מחלקת הרבה, שיהיה מקום לחדשים) אבל אני חובבת לקים מגיל 17.

תודה על הסבלנות, אני עדייןן בצב הקודם: נהנית לראות, עדיין מעצלת לסדר ולצלם

noash5

New member
זה עושה ממש סדר

אפילו זרקתי ומסרתי כמה לקים בדרך...

פיניתי מקום לחדשים

Osnatz1

New member
איזה אוסף כיפי!! בא לי לעשוק לך חצי ממנו

(וזה רק בגלל שנראה לי שאת החצי השני יש גם לי
מסתבר שהטעם שלנו ממש דומה)

noash5

New member
מסכימה ממש!

גם אני חשבתי ככה כשראיתי את התמונות שלך!

תודה על השיתוף

כמו שאמרו לפניי, אוסף נהדר ממש!!
גם אני זיהיתי גוונים רבים ממנו אצלי

ואת היתר אני עוד אאמץ חחח..
תמסרי ח"ח לחבר על השיתוף פעולה!

trilliane

Well-known member
מנהל
אוסף מכובד ביותר, נהניתי לשטוף ת'עיניים

ולשאלתך (טוב, לא שאלת, אבל אענה בכל זאת
) אני דווקא לא התחלתי עם גוונים של ורוד (לא היו לי בכלל, למעשה) או צבעים עדינים ושגרתיים אלא להפך, חיפשתי את הכי נועזים ומוזרים שיש... כולל צבעים שלא באמת אהבתי והיום לא הייתי קונה. אני לא יכולה להגיד שהתמתנתי, אבל לאחרונה קניתי שני ורודים... (וגם starry pink של רבלון. אבל הוא עם נצנצים, אז לא קניתי אותו בגלל הצבע).

למעלה