האוסף שלי...

grillo1

New member
האוסף שלי...

וואוו,המון זמן לא כתבתי כאן(עוד מהימים של "נזרק קבוע" שדפק בראש עם התפוחים). אז הנה ההכרות המחודשת: נעים מאוד!! לאחר התלבטות לא ארוכה מדי החלטתי לשפוך את התובנות שלי עליכם - הFאנק שלי. אז ככה.... רובו ככולו מתמקד בשנות השבעים כשהמוזיקה עוד נוגנה ע"י המאגניבים עם הפטריה על הראש והמכנסיים שניגבו את המדרכות(פאדלפון?!). שנות השבעים,ובמיוחד האמצע,שפעו בלהקות שחידדו את הגרוב לכיוון הרקיד יותר והתבססו על חטיבת הכוח(כלי נשיפה) ובס שמן.הראשון,כמובן,היה ג'יימס בראון עוד בשנות השישים ויחד עימו גם סליי אנד דה פאמלי סטון(שדעך במהירות בתחילת השבעים) ובהמשך הופיעו גם "the meters" ו "johnson brothers" ,פרליאמנט\פאנקאדליק ואדמה רוח ואש. (האחרונה גם נחשבת למוצלחת והמוערכת ביותר מאותה התקופה). אז ככה רצו להן השבעים כאשר בשליש האחרון הדיסקו,שהוא תת תוצר של הפאנק,השתלט על רחבות הריקודים. מתישהו בשנות השמונים נכנסו הסינטיסייזרים שהרגו את הצליל והגרוב ומאז אני כבר לא זוכר הרבה... בלאק אאוט עד לתשעים(בראנד ניו האביז,ג'אמירוקוואי וכו'...) ואחרי שחפרתי עמוק מספיק,הנה הפלייליסט הקבוע שלי: earth wind&fire-mighty mighty earth wind&fire-thats the way of the world earth wind&fire-shining star kool&the gang-open sesame kool&the gang-jungle boogie brass construction-changin brass construction-ha cha cha con funk shun-too tight con funk shun-sho feels good to me fatback-do the bus stop fatback-wicky wacky fatback-street dance ohio players-fire ohio players-who'd she coo mandrill-suzie caesar(יש להם עוד הרבה חומר טוב..) james brown-sex machine james brown-get up offa that thing(זהירות שהראש לא יידפק בתקרה..) james brown-cold sweat sly and family stone-family affair sly and family stone-loose booty marvin gaye-what's going on(גם הגרסה המוצלחת של צ'אקה קאן) maceo parker-pass the peas(הסקסופוניסט של ג'יימס בראון) curtis mayfield-superfly jamiroquai-starchild lenny kravitz-stright cold player stevie wonder-so what the fuss כמה מכם ירימו גבה כשיבחינו כי ג'ורג' קלינטון לא נוכח.צטערת,פסיכדלי לא מדבר אליי... כמובן שיש עוד אבל כבר נגמר לי האויר! שנה וחתימה טובה !! שוורץ

Funky Giraffe

New member
כ-בוד

אני אוריד את מה שחסר לי (לא נראה לי שיותר מדי נפקד האמת)

למעלה