האוסף שלי (המיטב)

fetish6

New member
האוסף שלי (המיטב)

אמממ... הוא לא גדול ומרשים כמו חלק מהאוספים שראיתי כאן.. אבל הוא עוד די צעיר תיסלחו לו. טוב נתחיל עם אחד ההישגים האהובים עלי. הביטלס! (היה שווה את הקיטורים של החברה המיסכנה שלי שנאלצה לסחוב את הקופסה הענקית לארץ מלונדון וגם את העובדה שהמוכר בחנות הרישמית של הביטלס שחט אותי ב10 פאונד)

Wing Chan

New member
הרבה קופיפים.

צק מה זה כול הלאמב אוף גוד וקילסוויץ' פטיש יא קוף!
הסלייר מציל תרשימה אז נסלח לך

fetish6

New member
שוב עלה פעמיים. אחרון חביב....

קניתי היום בתא. ורציתי שוב להחמיא על הפורום המיייייייישובח הזה. סחטן!

fetish6

New member
הג'ק הוא מהforbidden planet בלונדון

שזה גן עדן לאספני פיגרס וחובבי קומיקס! נאבדתי שם שעות.. (מי שהיה בטח יודע על מה אני מדבר) הביטלס הם על פי הסדרה המצוירת ולכן הם לא ריאליסטים. אבל הם עדין מאוד יפים לדעתי,אני מחכה בקוצר פאקינג רוח לפיגרס הריאלסטים שמקפלרן יוציא של הביטלס.(למרות שאני חושב שיש לו רק את הזכויות לביטלס המצוירים או משהו) אה ואני לא קוף ובז לכל הטרנד המפגר שניקרא הקופים שקישר אימו למטאלקור ויצר חבורה של וונבי סקייטרים עלובים שרוקדים כמו כושים. די אל תזכיר לי את הסצנה המפגרת שלנו כאן... אני כאן כדי לברוח מפריקים! מה אתה עושה כאן?! קישט! לך להייד פארק פריק!!!

mx47

New member
מה ?!?

מה יש לך נגד הייד פארק ?!? עד כמה שזכור לי, דווקא די עזרנו לך שמה בפורום רובוטריקים

fetish6

New member
חחחחחח.........

אין לי כלום נגד הייד פארק זה היה בצחוק. (הומור כזה שרק אני כניראה מבין) וכן ממש עזרתם לי בפורום רובוטריקים שהוא אחד הפורומים הטובים והעיניניים שיש לדעתי. נירגנו?

למעלה