האוסף הפרטי שלי מי מתעסק.....
ל לא רוצה לרשום שם New member 25/6/02 #3 אחי זה כלום תחכה שלושה ימים ותראה את טנק המרכבה 3 שלי... אני לא יכול להראות לך אותו עכשיו, הוא במבצע בשטחים (שתיים במחיר אחד)
אחי זה כלום תחכה שלושה ימים ותראה את טנק המרכבה 3 שלי... אני לא יכול להראות לך אותו עכשיו, הוא במבצע בשטחים (שתיים במחיר אחד)
S shahf New member 25/6/02 #4 סליחה האף 16 וה15 שלי במוסך(הייתי צריך להתקין רדיו דיסק חדש) אבל אני מחפש את המפתחות של הלביא אני כבר אראה לכם אותו
סליחה האף 16 וה15 שלי במוסך(הייתי צריך להתקין רדיו דיסק חדש) אבל אני מחפש את המפתחות של הלביא אני כבר אראה לכם אותו
ל לא רוצה לרשום שם New member 25/6/02 #5 נראה לי ששכחת את המפתחות אצלי בצי ספינות הקרב החדש שלי (לא בישן)
S shahf New member 25/6/02 #6 אגב צי ספינות חדש למה אין לחיל הים נושאות מטוסים? ומצאתי את המפתחות אני לא חושב שהם על הסירת דיג שלך
פ פלאפון ירוק 2 New member 25/6/02 #8 לשחף ולאיקו אני רוצה לראות תמונות אמיתיות וסרוקות כי מה שאני הבאתי הוא אמיתי וסרוק רק אז אני יוכל להאמין לכם
לשחף ולאיקו אני רוצה לראות תמונות אמיתיות וסרוקות כי מה שאני הבאתי הוא אמיתי וסרוק רק אז אני יוכל להאמין לכם
K keren007 New member 25/6/02 #9 אז אני מבינה שלא תיבהלו אם אני אאיים עליכם עם הרוגטקה שלי....................