האומנם נס?

גאיה111

New member
האומנם נס?

אולמרט להורים שכולים שביקרו אצלו: קרה לנו נס, שהמלחמה הזאת פרצה. אז חוץ מחוסר טקט נוראי שיש פה, לומר להורים שכולים שהמלחמה שלקחה מהם את בנם הייתה "נס", לא נעים לומר אבל יש פה גם משהו אמיתי- המלחמה הזאת חשפה מחדלים איומים אלא, שמצב שמחייב מלחמה כדי לגלות את המחדלים הלללו, הוא בלתי נסבל האם ראהמ לא אמור לדעת האם יש לו צבא שמוכן למלחמה? שהכל מתנהל בו כשורה? שהימחים ריקים או לא? להיזקק למלחמה, שתגיד לנו שמצבנו ביש, יש פה משהו אבסורדי, ואפילו חמור מאוד.

shy-1

New member
למרות שהמינוח 'נס' נראה קצת

מטומטם לאירוע, הרי שבגדול, זה מה שקרה לישראל! וככל שכל מיני 'גבורים' באגורה, מנסים להאשים את אולמרט, אני בטוח שאכן 'טובה' עשה לנו נאסראללה כשחטף החיילים בזמן כהונתו של אולמרט, כי יתכן ולוא היה מנהיג ימני גיבור, אמיץ, שכותב ספרים ומקבל 50000 דולר להרצאה, לא היינו עושים כלום, ולא יודעים באיזה צרה אנו נמצאים !

גאיה111

New member
פרדוכסאלי

אתה לא חושב שזה עגום מאוד שנזקקנו לנס הזה? שראש ממשלה צריך לדעת שיש לו צבא שאינו ערוך למלחמה? אתה לא חושב שיש פה משהו פרדוכסאלי שצריכים ליהרג ככ הרבה בחורים שלנו כדי שנדע איפה אנחנו חיים?

shy-1

New member
זה לא תלוי במה שאני חושב!

החיים כל כך מוזרים, שלעיתים אנו צריכים להגיד תודה, שבדרכם הפתלתלה הם מצילים אותנו משטויות גדולות. ועם כל רצוני להאשים את אולמרט בהקשר לצבא, קשה לי להאשימו, הוא היה חודשיים בשלטון, והחיזבאללה עשה מעשה, לוא אולמרט היה מתחיל אז לברר מה אפשר והאם אנו מוכנים, כלום לא היה קורה, אנו שוב היינו יוצאים מטומטמים, ולא יודעים עד כמה איינו מוכנים! במקרה הזה, חייבים לבדוק משנת 2000 ואילך, לאורך כל שרשרת הפיקוד האחראי. את אולמרט אני כן מאשים, בהתנהלות כלפי תושבי הצפון, שישבו ואכלו קטיושות יותר מחודש, ללא שום תמיכה ממשלתית ממשית(למרות שגם כאן, הרבה מהאשמה אפשר לחלק עם כל ממשלות ישראל, שלא השכילו להכין את העורף למצב כמו שהיה).

למעלה