האומנם ישראל אחרת?!.

ronen1981

New member
האומנם ישראל אחרת?!.

אשתדל לצמצם את הביקורת הרחבה שלי לכזו שפשוט לא תוכל להרשות לעצמה למחוק ולסתום את פי. 1)עקפו את חוק מימון מפלגות וקיבלו תרומות כתנועה אפוליטית והפכו למפלגה (להוכחה אחת קטנה למשל בועז נול שעמד בראש התעוררות וכעת בראש ישראל אחרת) 2)תולים שלטים על עמודים ללא נציג שעומד בסמוך ובכך עוברים על החוק ,נכנסים למוסד להשכלה גבוהה (הטכניון היום) לחלק מצעים ללא בקשת היתר ולא בדיוק משתפים פעולה בהתחלה כשמתבקשים להתפנות ושוב בכך עוברים על החוק. 3)תחת הדגל של "מקצוענות" מריצים לכנסת רשימה של אנשים צעירים שספק מה הכישורים שלהם והיכולות שלהם ובקושי הספיקו לעשות דברים בחייהם והגאוה שלהם היא למעשה בכך שהם צעירים והסיפיקו קצת לעשות בחייהם. 4)בפלייר שלהם שמחלקים כמעט כל הנקודות (פרט לכמה גרועות בעליל) הם העתק משינוי (ואם תרצו תבקשו היתר ממנהלת הפורום ואני יביא אחד לאחד התיחסות לדבריהם בעליון.) 5)באף סקר שראיתי לא עברו את אחוז החסימה ולרוב הם מקבלים אפס עגול . גם בסקר הגדול והמקיף של סוף השבוע הם קיבלו אפס עגול ואפילו במדגם הלא מיצג של YNET שם עלה ירוק יושבת על מעל 5 מנדטים לאחרונה ראיתי שיש להם רק מנדט ורטואלי אחד שאפילו והיה זה סקר מיצג ממקם אותם מתחת לאחוז חסימה. 6)רוצים להבין למה לא להצביע פתק לבן ולהצביע שינוי תקראו את הודעתי פה עוד 30 יום בחירות.

Kobke

New member
האומנם שינוי?

רונן מצע ישראל אחרת נכתב במאמץ להבין איך בונים כאן מדינה נורמלית,לטווח ארוך, מבלי לקחת את השנאה כבסיס ומבלי לייצג סקטור אחד בלבד. כך שזה לא יכול להיות כמו שינוי....! אבל - שינוי, מצנע, מרצ ושאר עלים ירוקים לא מסוגלים לחשוב - ופשוט מעתיקים - כמו תלמידים גרועים בכיתה. את מה שאנחנו למדנו, תכננו והתייעצנו - אתם עוד לא עשיתם וכנראה לא תעשו. כי כמו כולם - גם אתם שרלטנים מזדקנים שעד היום לא עשו שום דבר במדינה כדי לקדם את ה"מצע" שלכם. אז תמשיכו להרעיל - בסוף ממילא רק אנחנו נישאר פה כדי לנקות ולשקם את מה שעוד תהרסו. הרי ממילא - המעמד הבינוני שלכם - כמו טומי - רוצה לעבור לתודעה אירופית - ובסוף גם יברח מכאן. אבל אנחנו - לא מוותרים על המדינה.

ישראל אחרת לא סקטוריאלית

ועוד איזה, ועוד הסקטור הגרוע והמושחת מכול - בעלי ההון. הם כנראה החליטו שנמאס להם לממן פוליטקאים שימלאו את רצונם אז הם החליטו להריץ מפלגה שתכניס אותם ישירות אל המשרדים הנחשקים.

snift

New member
התיחסות

1. פשוט שקר, כפי שכבר נפסק על ידי רשם המפלגות ובית המשפט העליון (אבל כמובן - אל תיתן לעובדות לבלבל אותך, אתה הרי יודע יותר טוב מכולם). 2. לא ידוע לי על נושא תליית השלטים ואם זה נכון אז זה אכן חמור. 3. לא טענו שלכנסת צריכים לרוץ מקצוענים, יש לך כנראה בעיה עם הבנת הנקרא ! בממשלה צריך אנשי מקצוע, בכנסת צריכים לשבת נציגי העם. 4. שום דבר לא הועתק משינוי, אבל שוב - אל תיתן לעובדות לבלבל אותך. בכל ויכוח בינך ובין המציאות כמובן שאתה צודק. 5. אם דברים במדינה היו מתנהלים לפי סקרים, הרי שלא ממש צריך את הכנסת, אז למה ששינוי לא תפרוש מהמרוץ ותשאיר את ניהול המדינה בידי מינה צמח. חוץ מזה, ראינו מה קרה למפלגת הסקר - היא מפלגת המרכז.

ronen1981

New member
התעיה מכוונת.

הפוסק לא קבע כי יש שקר בטענה אלה כי לדעתו החוק לא אוסר (מה שאומר עשיתם תרגיל מסריח אבל בגבולות החוק לדעת רשם המפלגות.). שינוי כמפלגה בעלת סטנדרטים גבוהים (ראה את החקיקה בנושא מנהל תקין ואיכות שלטון.) חושבת שהנוהג שלכם פסול ונהנתם מהפקר. 3)יודע מה תענתם אני מחודד תנקודה שלי לגבי המפלגה שלכם. ואין כזה דבר נציגים מקצועים א פוליטיים ההגינות מחיבת לפחות שהיתם אומרים לכל תיק שתקבלו מי אתם מיעדים אבל זאת לפי הידוע לי (ופה אני מודה אולי אמרת ולא ידוע לי.) לא אמרתם. 4)תבטיח לי שלא ימחקו דברי ואני מוכיח לך טענתי.

snift

New member
אני לא יכול להבטיח לך

שלא ימחקו את מה שתכתוב, כי אני לא יודע איך תכתוב אותו. אני כן יכול להבטיח לך שאם תכתוב הודעה לצורך דיון ולא לצורך השתלחות - הרי שהיא לא תימחק.

../images/Emo26.gif באבוהה ישראל אחרת!!

אתה יכול לרייר את הארס שלך כמה שבא לך. אני קוראת אותך ונקרעת מצחוק. הבטן כבר כואבת לי מרוב שאתה פתאטי בעיניי. אנחנו לא עקפנו שום חוק מימון מפלגות. לא משנה כמה פעמים תכתוב את זה, זה עדיין לא הופך אותך לדובר אמת. ישראל אחרת היא תנועה שהוקמה לפני שנה וכבר כשהקמנו אותה, דיברנו על כך שתהיה לה זרוע פוליטית ואנחנו נתמודד בבחירות. לא היה לנו מושג שהבחירות יוקדמו, ואכן, ברגע ששרון פיזר את הכנסת, נרשמנו כמפלגה. כיום, המפלגה בלי גרוש על הטוסיק, אנחנו כפופים לחוק מימון מפלגות ולא ניתן לתרום לנו יותר מ 1000 ומשהו שקלים פר משק בית. ביום רביעי שעבר החל מסע "לא מוותרים על המדינה" מטעם מפלגת ישראל אחרת. התחלנו לצעוד מקריית שמונה לכיוון דרום, עברנו את תל חי, ראש פינה, כרמיאל, הקריות וכרגע החבר´ה שלנו מסתובבים בחיפה. ביום שלישי הם יגיעו לזכרון וימשיכו אחר כך להדרים לכיוון השרון ותל אביב. המסע הוא רגלי, עם שלטים, הרבה רעש ובלאגנים, כמו שקמפיין של צעירים צריך להראות ולהישמע. אני גאה ברשימה שלנו לכנסת. יש שם אנשים בלתי רגילים, מוכשרים, אמיצים וחכמים. לבוא ולהגיד דברים בגנות האנשים שכל אחד ואחת מהם אחראי באופן אישי להצלחת המפלגה, זה מגעיל. האנשים הצעירים והאיכותיים האלה, שמרכיבים את הרשימה המנצחת של ישראל אחרת, הם אותם אנשים כמוני וכמוך(יותר כמוני, האמת), שהחליטו לא לוותר על המדינה ולהלחם עליה. כל הפעילים המרכזיים של המפלגה קורעים את התחת מידי יום ומידי לילה, ויתרנו על חיי החברה שלנו בחצי השנה האחרונה על מנת לנצח בבחירות. אנחנו לא המצאנו שום גלגל, אנחנו כתבנו מצע חברתי ואמיתי. אנחנו חברתיים, אנחנו צעירים ואנחנו רוצים להחזיר את המדינה הזו למסלול נורמלי, איכותי ועוצמתי. יש הרבה נקודות משיקות בין המצעים של כל מיני מפלגות. יש מפלגות חברתיות אחרות שכותבים דברים דומים לשלנו. אנחנו לא באים עם סיסמאות, אנחנו מביאים תוכניות מפורטות לשיקום הכלכלה, לאופטימיזציה של מערכות הרווחה ולהצלת מערכת החינוך הקורסת. סקרים לא מזיזים לנו כהוא זה. הסקר האמיתי הוא יום הבחירות. לא יעזור כמה שמנסים להכשיל אותנו, לשים לנו רגליים ולקרוא לנו בכינויי גנאי. אנשים פוגשים את החבר´ה שלנו במסע הרגלי ותומכים בנו-בשטח. אנשים פוגשים אותנו ומחייכים. אנשים מאמינים בנו ואנשים יצביעו עבורנו. תודה ולילה טוב.

למעלה