כמה הערות - כנס לכאן ...
1. הערה הכי חשובה - אתה מצלם ברזולוציה של 1024X768 , שזה פחות מחצי ממה שהמצלמה שלך מסוגלת . תבדוק בהוראות איך מצלמים על הרזולוציה המקסימלית ( 1600X1200 ) רזולוציה = כמה פיקסלים ( נקודות ) יש לך בכל תמונה , למקרה ואתה לא מכיר את המונח. שים לב - אם בכוונה צילמת על רזולוציה קטנה יותר, כדי לחסוך במקום בכרטיס, אז אתה עושה טעות ע-נ-ק-י-ת : תמונה עם רזולוציה קטנה יותר מוציאה תמונה הרבה הרבה פחות טובה !! OK ? 2. שים לב שבכל התמונות שלך בלילה יש לאנשים שם עיניים אדומות . למצלמה שלך (אולי) יש מצב שבו הפלאש מנטרל את העיניים האדומות. בדרך כלל קוראים לזה RED EYE או משהו כזה . תחפש . אני מאמין שיש למצלמה שלך אפשרות כזו ( בקישור שהבאתי למעלה לקישור שאתה הבאת כתוב שיש 6 מצבי פלאש - אז בטוח שזה אחד מהם ) 3. כאשר אתה מצלם שים לב - במצלמה שלי צריך ללחוץ חצי לחיצה על הכפתור, המצלמה מתכוננת , ואז אתה לוחץ עד הסוף, והמצלמה לוקחת את התמונה. אצלי במצלמה - אם לא עושים כמו שכתבתי- התמונות יוצאות מטושטשות ! אולי גם אצלך צריך ללחוץ ככה . קראת את ההוראות החשובות ? כשאני קיבלתי את המצלמה שלי כל-כך התלהבתי שישר רצתי לצלם תמונות. כולן יצאו על הפנים ! קראתי את ההוראות ( לפחות את העמודים הראשונים ) והתמונות התחילו לצאת טוב יותר . ( גם זה ממש חשוב - הקטע עם החצי לחיצה - תבדוק אם יש ). 4. הכי חשוב - תספר לנו בעצמך , מה לא מוצא חן בעיניך בכל אחת מה-6 תמונות שהבאת ? מה לא בסדר לדעתך ? ואגב - תנסה את מה שהצעתי , ואם לא משתפר אז תחזור ונראה למה לא טוב - OK? אגב - הטעות לפני זה עם ה-900 ש"ח...
. לא קראתי כמו שצריך . אופס.. מקווה שיסתדר . אולימפוס יש להן מצלמות מעולות - זה בטוח . ועוד 2 הערות : 1. התמונות קצת אדומות ( טיפה ) . אבל אחרי שמסדרים אותן במחשב הן יוצאות יפה יותר ( לוקח 10 שניות לכל תמונה ). 2. מי הבחורה מה-3 תמונות האחרונות ? חברה שלך ? ( נראית לא רע
) מקווה שעזרתי - פלטרון