האולטימטיבי הבא...

האולטימטיבי הבא...

חחח... אז אני מכור לעולם האולטימייט של מארבל! וכבר לא מעט זמן משתוללת השמועה שבקרוב מארבל יוציאו עוד סידרה באולטימייט. להזכירכם כרגע קיימות 4 סדרות רצות באולטימייט: Ultimate Spider-Man Ultimate X-Men The Ultimates וה- Ultimate Fantastic Four. השאלה שלי היא... איזו סדרה צריכה להיות הסדרה הנוספת בעולם האולטימייט? למי שלא מכיר מספיק את היקום הזה רצוי לציין שהאולטימייטס זו חבורה מאוד דינמית וכל הזמן גיבורים יוצאים ממנה ומצטרפים אלייה... הגיבור (או גיבורים) שמגיע להם סדרה רצה משלהם הם כאלה שמגיע להם מספיק פוקוס כך שלצרף אותם לאולטימייטס יהיה עוול! יש גם כל מני מיני סדרות שרצות ביקום הזה כמו הUltimate Daredevil and Elektra trilogy, הUltimate Galactus trilogy, והUltimate Marvel Team-Up (בכיכובו של ספיידרמן עם דמויות שונות כגון Wolverine, Hulk, Iron Man, the Punisher וDaredevil. ומתוכננת (על פי ויקיפדיה) גם מיני סדרה על Wolverine. אני רק רוצה להזכיר שבעבר רצה הסדרה (שנכשלה) Ultimate Adventures שסבבה סביב הHawk-Owl (מאין חיקוי עלוב של באטמן...) כךש שגם דמויות מחברות מתחרות הן אופציה... אז איזו סדרה לדעתכם צריכה להצטרף ליקום האולטימייט של צארבל? (אנא נמקו תשובתכם...)

dndboy

New member
מייקל טרנר וג'ף לוב על Ultimate Wol

החדשה שכולם חיכו לשמוע סוף סוף נחשפה, הפרוייקט הסודי אותו יצייר מייקל טרנר (לא רק עטיפות) הוא מיני סדרה חדשה בליין האולטימייט: Ultimate Wolverine. הכותב של הסדרה הינו ג'ף לוב, השניים כאמור שיתפו פעולה ב Superman Batman, ולפי המעט שהוא הסכים לחשוף מדובר במן Ultimate Origin (מיני סדרה שעקבה אחר וולברין מהיותו ילד ועד שהפך לדמות העצבנית והמתבודדת שהוא היום). לוב מתכנן לקחת כיוון לגמרי שונה ממה שג'נקינס וקיוברט עשו ב Origin אך הוא עדין דובק בכך שהדמות של וולברין נבנתה ועוצבה בעקבות אירוע טרגי שפגע בחיי האהבה שלו. משש לא מפתיע שדווקא וולבי יופיע בסדרה נוספות למרות שזה יקום שונה.. בקשר לסדרה נוספת.. אני לא חושב שתצא בקרוב..

Evil Beast

New member
Ultimate Knights

בקיצור, כל המארוול נייטס(פאנישר, דרדוויל, גוסט ריידר וכו'), בסדרה אחת.

spidey 82

New member
נדמה לי ש-Ultimate Spider-Man

Annual #2 זה אחד הזרעים לעולם הזה. חוץ מזה, הסדרה עצמה עוסקת הרבה בנושא. קשתות Warriors ו-Morbius, למשל.

Evil Beast

New member
נכון אבל

לא נגענו בחצי מהעולם הזה. ראינו משם את קינגפין, בולזאיי, DD, פאנישר, אלקטרה וזהו. איפה גוסט ריידר, מפיסטו, הרוסי, ג'יגסו ובושווקר?

MajorWinters

New member
גוסט ריידר קצת בעולם הקסם לא?

לפי מה שהבנתי הוא שאין את עולם הקסם באולטימייט. אני אוהב את זה. מקווה שלא יהיה...

El ad

New member
דווקא יש.

גם אני חשבתי שלא עומדים לכלול קסמים ביקום הזה, אבל מסתבר שאולטימייט דוקטור דום שולט ברזי הקסם של אטלנטיס.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאתה סולד מהעיניין או טוען

שזה לא נכון? P=

MajorWinters

New member
סולד...

אני לא אוהב את השילוב של הקסם... לרב מגזימים בחוזק שלו, ונותנים הרבה חרטא... אבל אם יעשו את זה טוב... אז אז אולי זה יהיה בסדר. למרות שקשה לי להאמין.

MajorWinters

New member
סולד.

לרב ממש מגזימים בערך של הקסם, ומזבלים שטויות... יכול להיות שיתנו לזה זוית מציאותית יותר, אבל אני בספק.

Evil Beast

New member
מה עם דוקטור סטריינג'?

גם הוא שולט ברזי הקסם של קסם-לנד.. בכל מקרה העניין הזה טיפשי. אין קסמים או גיהינום וכאלה אבל יש חייזרים? ווטף?

El ad

New member
אני לא ממש מכיר

את אולטימייט דוקטור סטריינג', ועד כמה שאני יודע הוא יכול בכלל להיות סתם מדען בעולם האולטימייט ולאו דווקא מכשף (כמו שלמשל אולטימייט מוגו' הוא כבר לא יצור דוחה ממימד אחר אלא סתם מנחה טלויזיה דוחה), אבל כאמור, אני אסיק מהדברים שלך שהוא נשאר מכשף גם בעולם הזה. בכל אופן, דום הוא היחיד שאני יודע עליו בפירוש. לגבי טיפשי או לא טיפשי, אני מבין למה אתה מתכוון, אבל מנקודת המבט של עולם הקומיקס, רוב הכוחות העל אנושיים מוסברים על ידי המדע (קלוש ככל שזה יהיה), ואילו קסם הוא על טבעי ומנוגד למדע באופן עקרוני (הידעת ששדים בעולם הרגיל של מארוול לא יכולים להשתמש במחשבים כי הם מתפוצצים ברגע שהם נוגעים בהם?), כך שגם אם אתה חי בעולם של מוטאנטים בעלי כוחות, אתה לא חייב לקבל כל כך מהר את הקיום של הקסם.

spidey 82

New member
אולטימייט ד"ר סטריינג' הוא בנו

מכשף-לכאורה ידוע שנעלם באופן סתורי. בנו ממשיך את דרכו, אך הוא נחשב למעין גורו שרלטן. מוג'ו הוא מפיק, לא מנחה.

El ad

New member
צודק בנוגע למוגו'.

בנוגע לסטריינג' - לא הבנתי, אז הוא מכשף או לא, או שעדיין לא ברור?

spidey 82

New member
לפי מה שקרה לפיטר כשחדר

לבית שלו, כן. התקשורת מראיינת אותו בטוק שואוז ומציגה אותו כגורו, אבל לא מתייחסת אליו ברצינות.

spidey 82

New member
למרבה הצער, במקום להתמקד בכותרים

הקיימים ולהמשיך עם פרוייקטים קצרים כמו גא-לאק-טוס, סיקרט סיקס וסיקרט וור, מארוול הולכת שבי אחרי ג'ף לואב ונותנת לו לעשות ביקום כרצונו. אל תתפלאו אם בקרוב נראה אולטימייט אונסלוט.

למעלה