האויר של ירושליים..

האויר של ירושליים..

היי אנשים.. אני אומנם לא גרה בירושלים אבל תמיד כשאני שם יש אויר כל כך טוב והדבר שאני הכי אוהבת לעשות זה לשבת איפשהו במקום גבוה בירושלים- במיוחד בתקופה הזאת, לעשן סיגריה ופשוט לנשום את האויר הצח.. 6 שנים חייתי בסרט. אתמול הייתי בירושלים והבנתי שעד עכשיו לא נשמתי אויר צח אלא אויר מסריח של סיגריות. כשישבתי על ההר ונשמתי אויר צח באמת- פתאום קלטתי כמה זמן השלתי את עצמי שאני נושמת אויר צח.. אתמול- אחרי 6 שנים נשמתי באמת אויר צח- וזה היה מדהים.. 13 ימים בלי סיגריות.. לעדלים- אני גאה בך: כל מה שהרגשת התחבר לי איכשהו, בהתחלה עם ה"קריז" של הסיגריה והיום עם זה שהרצון הולך ונמוג.. good luck to all!!

גלים111

New member
איזה כיף לשמוע! ../images/Emo140.gif

כיף להיות אחרי הקריז ולהרגיש את הביטחון הזה שלא נעשן יותר. כל הכבוד לנו!!! מבינה בדיוק על מה את מדברת בקשר לאשליה של האויר הצלול. זה קטע ממש דפוק, שתמיד טענתי שאני אוהבת את האויר של הים, והייתי יושבת על החוף עם סיגריה מסריחה ו"נהנית" מהאויר... אם לא הייתי משתעלת עכשיו, הייתי יכולה להנות יותר, אבל השיעול הזה ממש מתיש אותי, כואבים לי שרירי הבטן מרוב שיעול. אבל אני יודעת שזה רק שלב והכל יהיה בסדר! חיבוק גדול לך ובהצלחה בהמשך. עדי (הכינוי הקודם "עדגלים")

למעלה