האוייב מספר 1

ויאגרה

New member
האוייב מספר 1

האוייב מספר 1 שלנו,בתור מיתבגרים ותיכוניסטים,הוא לא המורה למתמטיקה,לא מורה לספורט סאדיסט ולא שעת האפס. האוייב מספר 1 שלנו,זה המאיים להשמיד אותנו ולהעביר אותנו על דעתו הוא...הג`ל. אותו חומר שקוף וצמיגי שרבים מהבנים וגם חלק מהבנות מורחים על שיערם מידי בוקר על מנת שיבריק או יעמוד הוא זה הגורם לכל המשברים,לדכאונות ולעצבים. תחשבו על זה,מספיק אנחנו אובססיביים בקשר למראה שלנו,אנחנו לא צריכים על הבוקר את הטרחה המיותרת בהעמדת השיער בקוצים ולא צריכים לחיות בחרדה שהתסרוקת לא יצאה לנו או שהיא אוטוטוטו מיתפרקת בגלל משב רוח פתאומי. כמו כן,כשהוא מיתרכב עם זיעה,הג`ל הופך לחומצה שבמגע עם עור הפנים שלנו ממלאת אותו באותם פיצעונים אדומים ומוגלתיים שאנחנו כל כך שונאים-החצ`קונים.מלבד זה,אני כימעט בטוח שהחומר השטני הזה חודר לחלק מאיתנו לראש,בא במגע עם המוח, ולמעשה משפיעה עליו בצורה חמורה הרבה יותר מהסם הכי ממסטל שיש,מה שמשפיע על היכולת שלנו לחשוב בצורה הגיונית או לחשוב בכלל! שימעו לי והיצטרפו לקבוצה של אנשים חכמים ומוצלחים,בינהם מייקל ג`ורדן,שינייד אוקונור,סיגרוני וויבר ואני-עשו קרחת.

Black Star

New member
דבר בשם עצמך

ג`ל זה דבר מגעיל, אני אף פעם, *אף פעם* לא שמה ג`ל, חוץ מכשאני מוכרחה (להלן: הופעות). וכן, אפשר לשרוד גם עם שיער ארוך, ובלי ג`ל. בכלל, אף פעם לא הבנתי ת`קטע. קרם לחות וכאלה לשיער זה אחלה, אבל ג`ל?!!??! הוא מקשה את השיער, עושה אותו פשוט מגעיל, וחוץ מחלק מהבנים שמתאים להם קוצים- ממש לא מוסיף למראה. אני שונאת את איך שזה נראה על בנות. פרחי להחריד. אני אומרת- לא לג`ל, אבל גם לא לקרחת!!! יש עוד אופציות! :)

Mind_Thief

New member
ווקס

מוצר מהפכני כובש את השווקים בכל רחבי הארץ והוא נקרא ווקס, כן, אותו להיט משנות השבעים חוזר בענק ומביא אותה במכה רצינית לכל חברות הג`ל הזולות, אותו מוצר הינו טבעי, ללא שום השפעות לוואי(כמו חתיכות לבנות שנופלות לאנשים מהראש) טבעי כבר אמרתי? לא נראה לי שמנסים אותו על בעלי חיים, והוא טבעי, והוא לא גורם נזקים, והוא זול, והוא יכול לשמש לדברים נוספים רבים וטובים אחרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון, ו....המממ..טבעי כבר אמרתי?

MajoR_ToM

New member
טעות בידך

חוץ ממשחק המילים בקשר להערתך האחרונה ... בתור אחד שבימיו המאושרים בכיתה ט היה מישתמש בווקס - אני חייב להוציא את האמת לאור א. ווקס הרבה הרבה יותר מגעיל , זה פשוט דוחה כמה שהוא שמנוני וכמה זמן לוקח להוריד אותו מהאצבעות . ב. הוא מזיק . מאוד . לווקס יש נטייה להיתחמם . כהוא דבוק לשער שלך , ואתה הולך בשמש , זה דופק אותו לגמרי . עובדה מדעית שקרא בעיתון כלשהו שאת שמו לצערי איני זוכר . ולבסוף - three doors down - kryptonite שיר מעולה .. SHINE ON

נעל

New member
יש אלטרנטיבה

נכון שהג`ל הוא אויב קטן, אבל בשביל הרבה השיער הטבעי הוא אויב הרבה יותר גדול, אם מתייחסים לסכנה המיידית של עיניים לא ידידותיות, מסתכלות ומחייכות. בכלל, ג`ל הוא גם חומר די מגעיל ושומני, שלנעל היה מאוד קשה לשים אותו על השיער בלי להרגיש השיער מתייפח על הגועל והצרה אליה נקלע, כלומר, נדבק. פתרון אחד ומהיר הצעת - הקרחת. אולם, הקרחת לא מתאימה לכל האנשים, ולרבים היא מאוד לא מחמיאה. לאנשים האלה ישנה אלטרנטיבה (שגם לא מתאימה לכל האנשים): השיער הארוך. זה לוקח זמן, הצבא לוקח את זה, אבל זה שווה. נעל ;-)

e-shfiyut

New member
קאתי את כל התגובות שלכם...

ו... אממ... אההה... נזכרתי... לי היו קוצים מכיתה ה` עד לפני שנה... לא היו לי עם זה הרבה בעיות... אבל עכשיו שגדלתי ונמאס באמת מהחומר הדביק ושאר החרא (גל, ווקס, ושאר ירקות)... אני עכשיו מרוצה עם השיער שלי לא נאבקת עימו (הרבה מידי) ונותנת לו לגדול בחופשיות וכמו שבא לו... אולי זה לא המראה הכי מלבלב אבל מה איכפת לי... אני לא צריכה להסתכל על עצמי... נכון, אני יודעת... יש גבול לגועל אבל אני חושבת שעוד לא עברתי אותו... השיער שלי נמצא במצב שאפילו ליטרים שלמים של ג`ל לא יעזרו... אז למה בכלל להתאמץ... טוב לי עם עצמי... לירן

Funeral Drum

New member
יש כלמני אפשרויות

אני אישית לא הסתפרתי בערך שנתיים וכבר אין לי שום בעיות עם ג`ל ואני גם הולך בדרכם של מנהיגי הרוחניים (הזנחה עצמית? חחחחח...).בכל מקרה אני מרוויח מכל הצדדים. בכל מקרה קרחת זה די מסריח shine

בולשיט...

אני לא שם ג`יל! (יש לי שיער ארוך וסגול) 90% מהאנשים שאני מכיר לא שמים ג`ל! בלי להעליב... ההודעה שלך הייתה מפגרת ולא משקפת את המציאות.

צודקקקקקקקק

אבל דעתי יש לך מטרה זדונית- שהויאגרה תהיה החומר היחיד שמעמיד לנו משהו בגוף. דיקטטורה ויאגרית! מונפול! הכל נכון

flower..

New member
ג`ל חודר למוח?...

זה היה מוגזם... אני אישית לא שמה ג`ל על השיער, חוץ ממקדימה, בחלק הזה שכשהוא קצר הוא פוני, נו, אתם יודעים... אז אני מעמידה את החלק הזה עם ג`ל (אני לא היחידה שעושה את זה, נכון?...) אבל אני שונאת כששמים ג`ל על כל השיער הארוך.... לדעתי זה די מגעיל, אבל זאת הדעה שלי... בקשר לנזקים של הג`ל... שמעתי כמה פעמים שהוא עושה קרחת ושזה לא טוב להיות עם ג`ל בשמש.... ו... אוף, מה אנחנו עושים, לעזאזל?? ממתי מדברים פה על ג`ל לשיער?? נגמרו כל הנושאים החשובים והעמוקים? מה קרה להודעות על רוק ועל ספרים ועל הגיגים משמעותיים ועמוקים על החיים?... ברור שיש עוד נושאים ולא כולם כל הזמן שקועים במחשבות על משמעות החיים, אבל.... ג`ל לשיער?... טוב, לא משנה...

MajoR_ToM

New member
יש פיתרון אחר ....

חוץ מלעשות קרחת :) אפר כמוני להפסיק להישתמש בג`ל ( בחצי השנה האחרונה אולי 10 פעמים ) ולהפסיק להיסתפר .... אני מניח שעד חנוכה תיהיה לי רעמת שער מרשימה :) ............

למעלה