האויב חייב למות

r a n19

New member
האויב חייב למות

עמיר בניון כמו אריאל זילבר יוצא גבר ואומר במפורש שהאויבים שלנו רוצים להשמיד אותנו אז עלינו להשמיד אותם לפניהם טוב מאוד שעמיר לא מפחד מהתשקורת השמאלנית שתדביק לו תדמית של "גזען" התשקורת עוינת את היהודים.

טולאי

New member
לא שכחת איזה "דמוקרטי שטונק! ליברטי

שטונק!" בדרך? אתה אפילו מדבר כמו פאשיסט דפוק...

S h a y D u

New member
למה פאשיסט?..

הוא לא הכליל על כל הפלשתנאים... אלא רק התכוון לחלק מהם... זה פשוט אתה שחייב להקצין עד הסוף את הכל.

r a n19

New member
גם עם הוא הכליל זה לא משנה

נמאס כבר מהשמאלנים יפי הנפש די חלאס הם אתם כל-כך מרחמים ואוהבים את הערבים לכו תגורו איתם די נשבר לנו מהאשכנזים ההומואים יפי הנפש אוכלי השרצים ובועלי הנידות שיטיפו לנו מוסר ויגידו לנו כמה אנחנו לא בסדר וכמה אנחנו פושעי מלחמה שפוגעים באזרחים ומה החמאס? מי מתפוצץ בקניונים הומי אדם מי שולח טילים לעבר ריכוזי אוכלוסין? מי עושה וידואי הריגה באם וארבעת ילדותיה? מי מתפוצץ בערב ליל-הסדר וטובח בנשים זקנים וטף אה? מי עשה את הלינץ' המזוויע והמחריד בשני חיילי המילואים ברמאללה? מי? עדיף שתיסתמו תפ'ה ותשבו בשקט אם לא אתם יכולים ללכת לעזה לגור עם החברים המחבלים שלכם כי נמאסתם עלינו תאמינו לי שהם לערבים תהיה הזדמנות אם יעלו גם אליכם ויחסלו גם אותכם.

iRoNBaLLz

New member
גם אני חושב שכל האויבים שלנו צריכים

למות. לרצות במותם של קיצוניים כמו נסאראללה אחמדינאג'ד וחבריהם עושים אותי פאשיסט? עכשיו אני מבין איך עולם "חד"ש" אפשרי עם 3 מנדטים. דיי להקצין כל דבר.

למעלה