האויב חייב למות

איתן טייב חייב למות

הוא אשם ש=אין אליפות אז בואו נתפוס את איתן טייב ונקבור אותו מהר- שלא יקרה דבר כזה יותר! תאמת, אני בכלל לא אוהד הפועל, אבל זה שיר ממש כיפי...

יש עוד הרבה כאלה

יש את "אני שונא את בית שאן", "אייל צור שופט מכור", "אם רק תאמר ד-דד-דדש", "גידול בראש של טייב" ועוד... אבל אין ספק ש"הנעליים של טייב" התעלה על כולם. כמעת עשור אחרי ואני זוכר את המילים שלו יותר טוב מאת מילות השיר המקורי של כוורת.

על כך נאמר- אויויוייי! איזה מסכנים!

מישהו הביע סרקזם ואנחנו לא מוכנים לקבל זאת! אויויוייי! זה לא בסדר שלמנהל יש חוש הומור ולנו אין! אויויוייי!

MsUnderstood

New member
זה מה שקורה שמקושרים להנהלה../images/Emo11.gif

וזה דיי ברור שזה בצחוק...עשו לי טובה..

זסבה5

New member
כששמאלני מסית לרצח

"זה צחוק" אבל שימני יסית זה הוא מקבל חסימה.?????

רגע, תן לי להזיל בשבילך דמעה- ../images/Emo7.gif

איזה מסכן, לכזה אדם אטום כמוך החיים ודאי מה זה לא הוגנים... עוד שניה אני פורץ בבכי מרוב רחמים. תפוז חייבים לשים סמיילי של סרקזם רק בשביל אנשים בכיינים כמוך.

S h a y D u

New member
אחי, עוד לא הבנת מה זה שמאלני?!...

אמממ... שמאלני זה אחד שמתבכיין על רצח רבין ומחייך על רצח גנדי! שמאלני זה אחד ששם סטיקר "שלום" ברכב שלו, ומרשה לעצמו לחתוך אותך מהנתיב לתחבורה ציבורית!

niv1990

New member
לא ממש

שמאלני זה במקור מי שישב בצד שמאל של השולחן בועדית העם הצרפתית, או איזשהו ארגון מצחיק אחר, אחרי המפכה. משם זה נלקח לתאור דעות שיותר תאמו את אותם האנשים: סויצאליזם והשקפות עולם שלא רואות חשיבות יתרה ללאום ומדינה. ימני לעומת זאת נוטה ללאומיות ולקפטיליזם. במקרים קיצוניים הוא אף מפרסם דברי תעמולה שטותיים בפורום אקטואליה לנוער בתפוז :)

S h a y D u

New member
זה סתם היה בהומור...

ולמה אתה חושב שאני מפרסם כאן דברי תעמולה?! - אין לי עדיין מפלגה כלשהי שאני תומך בה.

S h a y D u

New member
ואגב, לידיעתך, אם כבר ציינת זאת,

אני אנטי קפיטליזם.. אני מאמין בנכונות הליברליזם.. אך עד גבול מסוים! אני דווקא חושב שיש להקטין את הפערים החברתיים (ללא הגזמה כמו שנוטים לעשות זאת כיום, לצערי) אך מתוך כוונה ליצור איחוד לאומי, מתוך כוונה ליצור שלום ואחווה בעמינו - בינינו לבין עצמינו! ולא מתוך כוונות אחרות שנובעות מאינטרסים אישיים כמו שיש אצל רוב האנשים שדוגלים בכך.

niv1990

New member
לא טענתי עליך כלום..

בכל מקרה מה זה פער חברתי? אני מבין מה זה פער כלכלי, אבל מה פירוש חברתי?

לא, זה בלחן "נעליים" של כוורת

השיר עם הלחן של "נוח" מתחיל ככה- טייב- לא שכחנו איך קשרת נעליים טייב- לא שכחנו איך בעטת לשמיים הלוואי תמות מאיידס, שתדרוס אותך רכבת, תאנוס אותך ארנבת, תקבל סרטן ב-ראש! שייפול עליך סאגר, תקבל שיתוק יא נאצי זונה- פיגוע תאונה! ... וזה ממשיך בבתים על ג'מיל חאדר, פיני שועי, על דדש וכו...

למעלה