יפה...האוטובוס לא אסף את הנוסעים - פיצוי 500 ש"ח
קנס של 20 אלף שקל נגזר בבית משפט השלום בתל אביב על חברת אגד תשתית לאחר שנהג אוטובוס של החברה לא אסף את הנוסעים שהמתינו לו בתחנת האוטובוס. הודעה מטעם דובר משרד התחבורה
אני לא מצליח להביןהאוטובוס לא אסף את הנוסעים - פיצוי 500 ש"ח
קנס של 20 אלף שקל נגזר בבית משפט השלום בתל אביב על חברת אגד תשתית לאחר שנהג אוטובוס של החברה לא אסף את הנוסעים שהמתינו לו בתחנת האוטובוס. הודעה מטעם דובר משרד התחבורה
הדובר עם בעית הדימוי העצמיהאוטובוס לא אסף את הנוסעים - פיצוי 500 ש"ח
קצת הזוי באמתהדובר עם בעית הדימוי העצמי
כותב על עצמו בגוף שלישי ואף חותם על ההודעה בעעעעעעעעע ואם השופט היה פוסק אחרת? גם אז היה אץ רץ הדובר ומפרסם את פסק הדין? ותחשבו על זה.
לא מכובד לדבר בגוף ראשוןהדובר עם בעית הדימוי העצמי
כותב על עצמו בגוף שלישי ואף חותם על ההודעה בעעעעעעעעע ואם השופט היה פוסק אחרת? גם אז היה אץ רץ הדובר ומפרסם את פסק הדין? ותחשבו על זה.
אפשר גם?האוטובוס לא אסף את הנוסעים - פיצוי 500 ש"ח
לפי אתר אגד, 33 ו-363 לא אוספים בבאר שבעאפשר גם?
ברביעי שעבר אני ועוד חייל חיכינו לאוטובוס בבאר שבע לכיוון התחנה המרכזית אבל גם 33 וגם 363 של אגד לא עצרו לנו מזל שיש את 371 של מטרופולין! מילא היה כתוב על התחנות עמוד הורדה בלבד אבל זה לא היה כתוב!
אבל למה הוא עוצר מאופקים עד מחנהלפי אתר אגד, 33 ו-363 לא אוספים בבאר שבע
לכיוון התחנה המרכזית. הטענה צריכה להיות על השילוט המטעה בתחנה, לא על הנהג.
לא יודע לענות לך לגבי המקרה הספציפיאבל למה הוא עוצר מאופקים עד מחנה
תימן נראה לי ואחרי זה לא?
מה נחשב ``קו מהיר``?לא יודע לענות לך לגבי המקרה הספציפי
אבל בדרך כלל קווים מהירים לא אוספים בתוך ערים, כדי שהמסלול שלהם, הארוך ממילא, לא יהיה עוד יותר ארוך. במקרה הזה דווקא הקווים עם המסלול הכי ארוך כן אוספים בתוך באר שבע. קצת תמוה.
לפי הוראת משרד התחבורה...אבל למה הוא עוצר מאופקים עד מחנה
תימן נראה לי ואחרי זה לא?
לפי הוראת משרד התחבורה...
קווי אגד פלוס תעבורה שמגיעים מכיוון אשקלון/אופקים לא אוספים נוסעים בתוך באר שבע אלא רק מורידים. זאת על מנת לתת בלעדיות בקטע נסיעה זה למטרופולין. בפועל זו הוראה חסרת הגיון לחלוטין, שלא להגיד מטומטמת ביותר. וזאת מכיוון שיש הרבה יותר נסיעות בקטע זה של קווי אגד פלוס תעבורה (30, 33, 35, 363 ו-364) מאשר של קווי מטרופולין (351, 353 ו-371). מה גם שהקווים של אגד פלוס הם פרבריים ולכן יותר הגיוני שדווקא הם יאספו נוסעים בבאר שבע ולא קווי מטרופולין הבינעירוניים. וחוץ מזה, איפה פה התחרות שהבטיח משרד התחבורה אם הוא אוסר שרירותית על חברה אחת לאסוף נוסעים??? שוב כמו תמיד, לחכמי משרד התחבורה הפתרונות... ובאשר לשילוט המוטעה על התחנות, זו טעות של עיריית באר שבע (שבה כנראה חשבו בהגיון ורשמו שקווי אגד פלוס אוספים נוסעים לבאר שבע).
לא חסרים שילוטים מטעים (גם בראשל"צ)לפי אתר אגד, 33 ו-363 לא אוספים בבאר שבע
לכיוון התחנה המרכזית. הטענה צריכה להיות על השילוט המטעה בתחנה, לא על הנהג.
שילוטים מטעים בראשל"צ? על מה אתה מדבר?לא חסרים שילוטים מטעים (גם בראשל"צ)
שקווים 138/139 אוספים בכל תחנות ראשוןשילוטים מטעים בראשל"צ? על מה אתה מדבר?
מה, קו 33 ליוהנה ז'בוטינסקי זה מטעה? או שאתה מדבר על 160 משיכון המזרח לרחובות? אל תגיד לי ש-161 לתל אביב זה מטעה. ובטוח שלא קו 11א לאלקטרה (קו 11א מגיע רוב היום לקניון הזהב).
כן. והידעת שיש תחנה של קו 14 ברחוב ארלוזורוב?שקווים 138/139 אוספים בכל תחנות ראשון
ואם הזכרת קווים שלא פעילים אבל עדיין מופיעים על שלטי התחנות יש את קו 15 (שהיה מקביל לקו 20 אם אני לא טועה)
עוד שלטים מטעים הם של קו 85כן. והידעת שיש תחנה של קו 14 ברחוב ארלוזורוב?
יש עליה אפילו מפה ישנה של הקו, כמו שאגד פעם היתה מציבה על עמודי תחנות והיום רק דן עושה זאת.
באיזה תחנות זה כתוב? אגב, 85 כמעט לא עוברעוד שלטים מטעים הם של קו 85
בכל התחנות, בכל השלטים כתוב שקו 85 של אגד מגיע לחולון. בפועל הקו ממשיך לראשון לציון, עובר דרך התחנה המרכזית שלה וממשיך עד לאזור התעשיה הישן. אז למה לא כתוב את זה בתחנה? למה רק עד חולון?
סליחה טעותעוד שלטים מטעים הם של קו 85
בכל התחנות, בכל השלטים כתוב שקו 85 של אגד מגיע לחולון. בפועל הקו ממשיך לראשון לציון, עובר דרך התחנה המרכזית שלה וממשיך עד לאזור התעשיה הישן. אז למה לא כתוב את זה בתחנה? למה רק עד חולון?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.