האוזניות הלבנות

d@r121

New member
האוזניות הלבנות

לאחר מסכת התעללות אחת מהאוזניות הלבנות שלי הלכה לעולמה כשהיא מותירה אותי במונו בלבד. רציתי לדעת אם ידע מוכרים את האוזניות האלה בנפרד ואם כן ובכמה ואם לא מאיזה אתר רציני אפשר להזמין אותן?

סנטה

New member
זה אוזניות כל כך מחורבנות...

עדיף שתקנה אוזניות פשוטות פשוט . אחרות לאו דווקא אלה של איפוד. :)

באמת האיכות שלהם לא משהו

אפשר להזמין את האוזניות מהאתר של IPOD באינטרנט, אני אישית החלפתי את האוזניות לדגם "BUSTER" שזו חברה מעולה, לפני למעלה משנה ולא היו לי בעיות איתם,

d@r121

New member
כן

אבל הן כל כך יפות

GoatGuy

New member
דור - לך על הEX71SL - לבנות ומעולות

יעלו לך כ50-60 דולר כולל משלוח לארץ (מאיביי, אמאזון או כל אתר שתבחר) ויש להן גירסה לבנה. הן של סוני, אוטמות מצויין וכל הסיקורים משבחים אותם. אחד היתרונות שלהן הוא שהן לא מכאיבות באוזניים, וממש נוח איתן. הן גם מגיעות עם נרתיק נשיאה, חלקים להחלפה, ועוד. תריץ חיפוש באיביי על שם הדגם + לבן.

../images/Emo71.gifאפרופו הEX71SL

לאחרונה בהרבה אתרים שאני מחפש אוזניות כפתור במחיר סביר אני כל הזמן נתקל בדגם הנ"ל + ביקורות טובות אז נראה לי שאני יקנה אותם בעתיד הלא רחוק... רועי-יש לך אולי מושג כמה הן עולות ללא משלוח וכמה עולה משלוח לLA?

idoPod

New member
אני יכול להמליץ לך על

www.audiocubes.com הזמנתי את שלי מהם המשלח לישראל הגיע בטיל, והמשלוח עלה רק 14$ הסתכם לי סל הכל 59$ ואני נהנה עד השמיים

JustThomas

New member
זה עוד כלום... חחחח

יש אוזניות שמגיעות גם למאות דולרים (אני לא קופץ ואומר שכדאי לקנות אותן) אבל כן, לאנשים שרוצים לשמוע את המוזיקה באיכות קצת יותר גבוהה ממה שמגיע עם הנגן בסטוק, אז האוזניות די יקרות.

JustThomas

New member
=\

תקנה את המונה ליזה, תשים בחדר שלך ותבהה בה כל היום. אחרי שאתה מסופק תלך לקנות אוזניות איכותיות.

למעלה