האווז האמיץ.

פירט

New member
האווז האמיץ. ../images/Emo48.gif

הסיפור אמיתי. אתמול מוקדם בבוקר יצאתי לרכיבת האופניים היומית שלי. ברמזור עצרה לפני משאית מלאה בכלובי אווזים ,היו שם עשרות כלובים,אחד על גבי השני נערמו לגובה 5 מ´ לערך. פתאום נפתח לו אחד המכסים של אחד הכלובים העליונים ואווז גדול ומפוטם נעמד לועל כלובו שנפרץ,מדדה לו קלות ומנפנף בכנפיו הקצרות,נהנה מהחופש הבלתי צפוי...... צרחתי לו:"קפוץ!!קפוץ!!!" הוא הביט בי ונפנף שוב בכנפיו. הרמזור התחלף לירוק והמשאית החלה לנסוע לכוון בית המטבחיים,כנראה. אני-אחריו,צועק לו לקפוץ שוב ושוב,המשאית נעצרה בפקק והאווז דידה לכוון קצה הכלוב שמשם הדרך קצרה מאוד לכוון הואדי המתפתל במקביל לכביש, עודדתי אותו בצעקות ופתאום אני שומע מכל עבר את שאר הנהגים בפקק: "קפוץ!!!!!! קפוץ!!!!" והוא קפץ............ נחבט על הכביש,המשאית החלה לנסוע אבל אף מכונית לא המשיכה אחריה, כולם מחכים שהאווז יתאושש מהנחיתה ויפנה את הכביש.... הוא התאושש לבסוף ובריצה מתנדנדת ירד לו לואדי. כולם מחאו כפיים... אני בטוח שהאווז לא שרד,ישנם כנראה כלבים משוטטים בסביבה ובלילה שועלים ותנים,הוא רגיל שמאכילים אותו ולא ידע למצוא לו אוכל,אבל בכל זאת הרויח כמה שעות ואולי גם יותר. אין מחיר לתאות החיים והחופש. בראוו אווז!

magy

New member
סיפור מרענן.........על אמת.....

יחי החופש....ולו לכמה שעות...............
PP ברוך הבא.......פירט.......

למעלה