האוווווווווודי..........:)

arggg

New member
האוווווווווודי..........:)

היי היי כולם! מהההה נ'שמעעע?? מישהו יודע איפה יש אקורדים לשירים של איגי? קניתי לא מזמן גיטרה חשמלית ואין כמו לנגן עליה את אדום ואת תמיד אוהב תמיד נפגע.. משום מה באתר של איגי אי אפשר להתחבר ובאתרים אחרים יש רק את המוכרים מוכרים.. (למרות שמצאתי את "בעדינות" וזה יוצא אחלה על הפסנתר) אז קיצקצ, מאיפה אפשר להשיג את כל האקורדים ? אגב, דנה, מה קורה?? זו אוסי אם את זוכרת..אל תשכחי אותי בקשר לעדכוני ההופעות אם יהיו בקרוב.. תודה :)) סופשבוע מהנה לכולם!

A t z a

New member
אוסיייי מלה פצ'אנגה,מה נשמע../images/Emo6.gif?!../images/Emo80.gif

לא שוכחת לעדכן,פשוט אין במה! כשתהיה הופעה אני אשלח לך מייל... על ענייני האקורדים ממונה רעות האדומה של הפורום, אני אגיד לה להכנס להגיב לך

../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

בעיקרון באמת אין יותר מדי אקורדים ברשת, אז פשוט את השירים שרציתי לנגן הוצאתי משמיעה.. את יכולה לכתוב פה את השירים שאת רוצה את האקורדים שלהם, אני אשתדל לעזור
ותתחדשי על הגיטרה!, איזו חברה? איזה דגם?

arggg

New member
../images/Emo191.gif המפ

פששש דנה..איזה זיכרון! ולמשינאית (מה עניין השם?) קניתי חשמלית של ibanez דגם GSA60 + מגבר של Fender ככה שזה נראה לי אחלה שילוב.. ובקשר לאקורדים, באמת סתם חבל שתטריחי את עצמך, תביאי מה שכבר מצאת..אני אשמח לכל דבר.. במיוחד לשיר להתעטף..אההההממ תודה רבה:)

סחטיין על הגיטרה..../images/Emo205.gif

בקשר לכינוי, זה בא מהשם משינה, הלהקה הראשונה שממש אהבתי.. חחח ובקשר לאקורדים, אני לא באמת זוכרת את כל מה שהוצאתי אז, ככה שבכל מקרה אני אצטרך לשבת ולהיזכר ולהוציא שוב, אז זה לא עקרוני לי, תבקשי כל מה שבאלך.. על להתעטף אני אשב מחר...

באיחור של יום../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

|Dm|C|F|G| *2 |Dm|C|Am|A#| |Dm|C|F|G| |Gm|Dm|C|Am A#| |Gm|F|C|Cm| *2 |Gm|F|C|A# D|D| עכשיו חוזרים על כל הקטע הזה שוב פעמיים רק שלא מבצעים פעמיים את השורה הראשונה של האקורדים, אלא רק פעם אחת.. ומתנצלת שהתעקבתי אתמול לא מצאתי זמן לעשות את זה..

זה קצת התבלגן פה..../images/Emo205.gif

אז כתבתי את האקורדים בוורד, ורק צריך לפתוח את הקובץ..

A m 0 s

New member
איפה מצאת את עדינות../images/Emo35.gif

ועל איזה אתרים אתה מדבר כשאתה אומר שיש שם את היותר מוכרים... חוץ מזה את יכול להיכנס לmp3music.co.il או ל tab4u.com תתחדש

למעלה