האודי מייטס:

Mahou

New member
האודי מייטס:

הלו קיטיס, אני חדש פה.. כמובן שאני מאד אוהב ורוניקה מארס וצופה בזה כל חמישי, כשיוצא פרק חדש. מחכה בקוצר רוח לפרק 2X5. אחזור קצת אחורה בשבילכם ואתאר איך באמת התחלתי לראות ורוניקה מארס - ואיך הקשר שלי עם הסידרה התחיל : הייתי אומר שנודע לי על הסידרה מהוט אקשן, שבדיוק היה בתקופה של חינם - וראיתי שם במקרה את הסידרה ואהבתי, אבל הרגלי הצפיה שלי בתוכניות בטלויזיה מאד גרועים ולא הצלחתי לעקוב בגרוש אחרי הסידרה... כמובן שחוץ מאנימה איני יודע להוריד דברים אחרים מהאינטרנט (כל הידע הלך לאנימה ומאנגה) ככה שלא עלה בדעתי אפילו שקיים דבר ורוניקה מארס על האינטרנט. לעומת ההכרות הראשונית והלא הכי מוצלחת שלי עם הסידרה, התמזל מזלי בכנס אנימה שהיה בחופש הגדול שם פגשתי את יערה! ובמקרה גם היה לה את הדיסקים אצלה, ולמרות שהיא לא הכירה אותי אז, היא השאילה לי אותם... אני חושב שראיתי את כל העונה הראשונה ביומיים, פשוט הייתי מרותק לסידרה :X וכן גם אני בכיתי בסוף של העונה הראשונה... תודות ליערה גם נודע לי על העונה השניה ובכלל אני חייב לה הרבה על מידע וסטאף, אגב בזכותה גם נודע לי על הפורום, ובגלל שאני כל כך אוהב את הסידרה, וכל כך אוהב את הדמויות ובכלל כל מה שקשור בזה, מצאתי את הפורום הזה מאד חמים ונעים בתור סביבה בשביל אחד כמוני. אז עוד לא הצגתי את עצמי כמו שצריך שמי אביב :) ואני גר בת"א נעים להכיר.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאביב! ^___^

וולקם לפורום. בונא לא ידעתי שלא ראיתי חלקים מהסדרה לפני זה.. חשבתי שראית את הרוב רק היו חסרים לך כמה X__X בכל מקרה אני שמחה שבזכותי ראית את הסדרה והתמכרת ^___^ VM רולז! תהנה פה :] ותזהר- כי אני משגיחה עליך.

Lirchu

New member
וולקם אביב ../images/Emo13.gif

אני לירי
DV המושלמים ש-ו-ל-ט-י-ם

tool2

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

אני טלי ואני מקווה שתהנה בפורום החמים והנעים שלנו
ועכשיו לשאלה שנראה לי שאלנו את כל מי שנכנס לפורום: עם מי אתה רוצה שורוניקה תהיה: לוגן או דאנקן? אגב, אתה בוודאי מודע לכך שלפני שאתה רושם משו כלשהו על העונה השנייה את צריך לסמן
כי יש פה כמה שהחליטו לחכות עד שהיא תגיע לטלויזיה (לא כמוני
)

אביב וולקאם! ../images/Emo13.gif

וואו עוד בן בפורום זה מגניב ביותר..
מגניב שבסוף הצלחת לראות את כל העונה הראשונה.. מזל שהיה את המפגש הזה הא?
כל הכבוד ליערה הזאת
אז ברוך הבא! בן כמה אתה? אממ אתה אוהב ממש את כל הדמויות? את מי הכי? את מי אתה מעדיף עם ורוניקה? דנקן או לוגן?

Mahou

New member
תודה

תודה לכולם על הקבלות החמות וסטאף :p יערה זו זו שהגיבה לי ראשונה ואממ גם היא הזהירה אותי מראש בקשר לספוילרים.. אני בן 17 למי ששאל ואממ געע, שאלה גורלית שאלו אותי פה עם מי אני מעדיף שורוניקה תיהייה :X בעע, עכשיו בוא נראה אם אני יגיד ורוניקה לוגן אז אני אצור לעצמי אופוזיציה של דאנקן ורוניקה ולהפך.. אבל נשאלתי ואין לי כח להתחמק מהשאלה אז אני מעדיף לוגן ורוניקה, אני לא מת בכלל על דאנקן אממ יערה תסבירי להם את ההדגמה של הנשיקות שעשיתי אתמול אצלי.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחח אוקי ^^"

מה שהוא רוצה להגיד זה שלורוניקה ודאנקן יש נשיקות יבשות וחסרות רגש בעוד שלורוניקה ולוגן יש נשיקות לוהטות עם מלא ניצוצות ורגש :] ולא, זו לא ההשפעה שלי עליו... הוא חושב ככה בזכות עצמו!

Mahou

New member
כן אבל אני לא אמרתי את זה

אני הבאתי את זה בהדגמות מגעילות ומוזרות...

Lirchu

New member
הא...מעניין..

דווקא אני ודנצ'י חושבות בדיוק ההפך, מעניין... (העיוורון משתלט עליכם... |סמיילי מגלגל עיניים|) _____________ בואנה חבר'ה אתם ממש מוכשרים...
אני לא אגיד במה...זה יהיה מעליב...אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי...ולדנצ'י חחחחחחחחחחחחחחח

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח בואו נעשה סקר פורום

נראה מי העיוור..
אגב אל תקחו את זה כל כך אישי. זו סך הכל דעה. תחשבו מה שבא לכן, אנחנו נחשוב מה שבא לנו חח.

irene17

New member
HOW ABOUT

אולי נעשה ביקור קבוצתי של הפורום אצל רופא עיניים? *מחזיקה את עצמי לא להגיד משהו מגעיל על דאנקן* *מחכה לסקילה באבנים*

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo132.gif

אני יכולה מראש להגיד לך שיש לי משקפיים.. אבל אני אוהבת גם את לוגן וגם את דאנקן אז מה זה אומר?

irene17

New member
חחחחחחח

נייס! מה זה אומר? זה אומר שאת בן-אדם נורמלי כנראה... אנשים אמורים לאהוב את כל הגיבורים בסדרות האהובות עליהם.

irene17

New member
חחח המממ...

הייתי עונה לך על זה אבל אני בטוחה שיש פה אנשים שישמחו לענות במקומי ולהגיד שלא...

למעלה