האודישן שלי...

LoLo16

New member
האודישן שלי... ../images/Emo4.gif

קודם כל, אני חייבת להגיד שכל ההערכה שהייתה לי להפקה של התוכנית נעלמה ב-15 שניות היום. אני לא מתיימרת להיות טובה יותר מאף אחד שהגיע היום (או בכל פעם אחרת), אבל אני חושבת שאני טובה מספיק כדי לעבור לפחות שלב אחד (!!!...
)... הבוחן שלי היה טל שגב, שעם כל הכבוד ("ויש כבוד"
) הוציא שיר אחד וכבר נהיה מוסיקאי מומחה? מה קרה, לא היו בוחנים אחרים? בקיצור, הוא נתן לכל 4 הבנות שהיו איתי לשיר שיר+פזמון (לאחת הוא נתן אפילו לשיר שני שירים) אז אני החלטתי לשיר את הבית השני של השיר "עד שתעזוב" ואת הפזמון, אז התחלתי לשיר ובסוף הבית הוא עצר אותי, לא נתן לי למצות את הקול שלי בכלל. אני מצטערת אם אני נשמעת מגעילה, אבל אני באתי כל הדרך מכפר סבא לחיפה בחמש בבוקר, התכוננתי חודשים, ולא נותנים לי את הכבוד המינימלי בלתת לי לשיר אפילו חצי שיר? אני לא מבינה איך ב-15 שניות אדון טל שגב יכול לקבוע בדיוק מה אני שווה. ההפקה בכלל לא מאורגנת, עמדנו בתור שעתיים, דחוסים בתוך עצמנו, וככה מתייחסים? בהצלחה למי שעלה, אבל אני מרגישה שממש נעשה פה אבל.

SG412

New member
אתם צריכים גם........

אתם צריכים גם להבין אותם הם רואים 15.000 אנשים והם צריכים להספיק את כולם ביום אחד....... וככה זה הולך באודישנים....למי שזה הפעם הראשונה שלו.

LoLo16

New member
אתה צודק, אבל..

זה לא משהו שהם היו צריכים לחשוב עליו? אתה לא חושב שהם היו צריכים לפתור את כל הבעיות שיש להם עם הזמן? בעיות ההפקה לא צריכות ליפול על הנבחנים...
אני לא להוטה כל כך להיכנס לתוכנית, אבל הייתי יוצאת מאוד מרוצה אם לא הייתי מתקבלת אבל היו נותנים לי לשיר עוד כמה שניות..

shey shey

New member
כמו שאמרתי כבר...

עם כל הכבוד לזמן המוגבל, ולמספר האנשים שמגיעים.., אני לא יודע מה הבעיה לתת לה לסיים לפחות?, ולהוכיח להם שהיא שווה מש'ו.. דרך אגב: איך קוראים לך?

love amor

New member
קוראים לה זוהר../images/Emo13.gif

וזוהר-לא נורא זה ידוע מראש שהם ככה
(לצערי..) יש מיליון אנשים והם לא מאורגנים עם זה.. סתם אנשים באים מחכים שעה נכנסים בשביל לשיר כמה שניות ויוצאים בעעע

כמה שניות לה..../images/Emo95.gif

עוד כמה שניות לאחרת ועוד כמה שניות פה ועוד כמה שם, זה מצטבר..במיוחד כשיש עוד 15,000 איש נבחנים אין מה לעשות..בגלל זה הם מקצצים לכל אחד צריך בזה מזל

TheImpactBoy

New member
אחותי.... כנסי מהר...

בתחתית ההודעה שלי נמצא קישור לבלוג שלי... שם יש אשכרה תיעוד של יום האודישנים שלי. שווה צפייה שמח מאוד אם תגיבי

popistit

New member
לפחות לך הודיעו???

אליי לא טרחו להתקשר! וחוצמזה, אם כ"כ הרבה אנשים נבחנים, הם לא יכולים לפצל את זה לכמה אודישנים? מה, הזמן של האנשים לא שווה כלום?? עם כל הכסף שהם עשו אין תקציב לכמה אודישנים?

Nir and Nir

New member
אחי הסיפור שלך יפה...תקרא פה

כמו שאתה מבין מה בנאדם משועמם שכמוני נכנס לפורום הזה (שאגב אני לא נכנס אף פעם לפורמים)....אבל בגלל שהייתי היום (שלישי) במבחנים...הרגשתי צורך להכנס. אז ככה אתמול חבר שלי אומר לי שהוא היה ביום שני במבחנים והוא ועד 3 חבר'ה שאני מכיר עברו ת'שלוש אודישנים הראשונים ואמר לי שיש גם ביום שלישי...אני כזה פאק זהו אני חייב ללכת ורציתי ללכת עוד מזמן רק שלא החזירו לי תשובה... התלבטתי בין שתי שירים לשיר 1: אמא- שלומי שבת 2- ליאור נרקיס - אני מבטיח בסופו של דבר שרתי אמא...מבלי לחשוב שזה שיר חרוש...אבל מרוב הלחץ לא שמתי לב ולא חשבתי יותר מידי... אז...כמו רוב האנשים אמרו לי תודה שבאת ונתנו לי ת'תמונה...והרגשתי כזה...באסה...ריקנות... זה באמת מבאס אני חייב לציין, אבל בסה"כ אני יודע בתוכי שהאודישן באמת לא משקף כלום הרי כל אחד ואחד שם נטול לטונות של לחצים ולמי שמתפקשש משהו קטן...הלך לבוחנים אין ממש סבלנות לחכות ולשמוע את היכולות שלך...אם לא ניתפסת לו באוזן...אבוד לך... אז חבל שככה יצא כי נורא רציתי..אבל אני אמשיך לנסות אני מנגן ושר וכותב שירים (וכמו שאומרים לי אני עושה את זה יפה- בלי להשתחצן)... אז בעזרת השם יום יבוא ואני אצליח... זהו...פרקתי את מה שיש לי אני אשמח אם מישהו יגיב על זה.

rozalinda22

New member
אל תפסיק לנסות../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif

המון בהצלחה שיהיה לך...ותמשיך להאמין בעצמך...גם היום שלך יגיע...אם לא דרך
כוכב נולד, אז בדרך אחרת
ואל תפסיק לשיר

ה"אודישן" שלי...

היי, גם אני הייתי היום בחיפה... לולו, אני מבינה אותך לגמרי ומסכימה איתך עד הסוף. ויותר מזה- אני רוצה להגיד לכם משהו. כוכב נולד, תוכנית שהיתה תמימה ומקסימה, שריגשה את כולנו וגרמה לנו לצחוק, הפכה למשהו מסחרי, דוחה, גועלי שבא לי להקיא. גם אני הגעתי מכפר סבא ונסעתי באוטובוס מאז 5 בבוקר. גם אני התכוננתי חודשים. גם לי היה חלום. וגם אני, כן כן, זמרת מדהימה. אני יודעת שכל אחד אומר את זה על עצמו- אבל אני באמת אומרת את זה בכנות וזה משהו שהבנתי רק אחרי שהרבה אנשים אחרים הכניסו לי את זה לראש, ורק אחרי שבאמת הצלחתי לרגש המון אנשים בכמה הופעות. אז הגעתי, ועמדתי בתור, והתרגשתי. בטח שהתרגשתי, אולי כי זה הדבר שחיכיתי לו מאז הפרק הראשון בתוכנית... כסוף סוף הגיע תורי להיכנס, כבר הייתי חצי מעולפת. היה לי כלכך קשה לנשום, וכל הגוף של רעד, והלב שלי דפק כלכך חזק, כאילו זה עניין של חיים או מוות (כלכך קשה לקחתי את זה לצערי, וחבל.....) דווקא האנשים בחוץ (וגם מישהו מההפקה) ניסו להרגיע אותי שהם ראו שאני הופכת ליותר ויותר חיוורת.. הבוחן (ארגנטינאי אחד... ) היה דווקא בן אדם די נחמד, נתן לכולם לשיר עד סוף הפזמון הראשון... מה לעשות, מרב לחץ, לא שרתי טוב. בכלל בכלל לא טוב. אני לא ממש יודעת את מי להאשים- אולי את עצמי שכלכך נלחצתי, אבל אני חושבת שגם הם (הפקת כוכב נולד?) אשמים. אני חושבת שהגיעה לי עוד הזדמנות. כולם ידעו שאני לחוצה רצח. אז הוא היה יכול לתת לי לפחות להתקדם לעבר הפזמון השני, לנסות לייצב את עצמי, לנשום... כשצרחו את שמי בתוספת של "תודה שבאת" הרגשתי הכי רע בעולם. זה די שבר לי את הלב. אני יודעת שזאת הגזמה, אבל כלכך רציתי את זה. ולדעת שאם לא הייתי לחוצה, הייתי מצליחה- זה מה שכואב. שזמרת כמוני לא תעבור את השלב הכי ראשוני זה פשוט לא יאמן. אני קוראת לזה אי צדק. אני לא חושבת שאני אצפה בעונה הבאה של כוכב נולד. אולי מתוך מרמור, אולי מתוך ידיעה שהכל שם נעשה בצורה קרה, שלא היו מוכנים לתת לי צ'אנס הכי קטן. שלא ממש עניינתי אותם. כוכב נולד איבדה את הקסם שלה בעיניי. נינט- עלי והצליחי. צביקה הדר- לתשומת לבך...

Nir and Nir

New member
תגובה למיכלי...

מיכלי אני ממש מבין אותך...אני מרגיש בדיוק כמוך אני חושב שאני שר טוב ואני מוכשר וגם הרבה אומרים לי אבל פשוט מרוב הלחץ הנורא...וזה גם האודישן הראשון שלי...פשוט לא הלך שאמרת שצעקו את השם שלך ב"תודה שבאת"...זה עשה לי נוסטלגיה ממש עם דקירה בלב כי גם אני הרגשתי אותו דבר... אמנם קיבלתי את זה בחיוורות לקחתי את התמונה שמישהו העביר לי, אספתי את עצמי וברחתי משם... וזה קשה...כל היום הייתי ריקני כזה ובבאסה אבל חבר שלי עודד אותי ואמר... "בשבילי אתה הכוכב...כי אני מכיר אותך ואני יודע שאתה טוב ומוכשר..." וזה שימח אותי... ובת'כלס מה זה האודישן הזה...סתם חרטה הרי כולה בגלל לחץ לא הלך...ולא מעניין אותם מי את ומה העיקר שזהו גזרו עלייך את הגורל. בקיצור תמשיכי לנסות, אם את באמת מוכשרת כמו שאת חושבת...אני בטוח שתצליחי. ניר.

כמה טוב שיש חברים...

גם אלי כולם התקשרו ועודדו אותי (כולם היו בטוחים שעברתי, זה היה כלכך משפיל לבשר את הבשורה...) וחברה הכי טובה שלידיברה איתי בדרך הביתה כשהייתי באוטובוס וניסתה לנחם אותי... זה תמיד עושה טוב בלב...

Nir and Nir

New member
למיכלי

כן זה באמת מבאס הייתי בטוח שאני אעבור את האודישן הראשון לפחות... ושאני אעבור אולי את השלוש ואז אגיע לרביעי (כמו שעחברים שלי שעברו אתמול ועשו היום ת'רביעי- וזה מול צביקה הדר כבר) אבל כגודל הציפיות כגודל האכזבות... אבל לא נורא...יהיה טוב מאמי

mosHikoLe

New member
היי מיכל תכנסי...

טוב תראי.. אני ממש מבין את הנקודה שלך, אבל רובכם לא יודעים איך הולכים האודישנים בכללי, ולא רק של כוכב נולד.. באודישן מחפשים את הבנאדם המ-ו-ש-ל-ם!!! לכוכב נולד מחפשים אנשים שיודעים לשיר ושאנשים יאהבו להאזין לקולם, שזה אני מאמין שיש לך, מחפשים אנשים עם המראה המסויים שהם רוצים, מחפשים אנשים בעלי ביטחון עצמי גבוהה ושיאכלו להשתלט על ההתרגשות. הבנת? את ובכלל רוב הנבחנים שלא נבחרו, אל תקחו את זה אישית!! כנראה שפשוט צוות כוכב נולד רוצה את האנשים המושלמים!!! יש לי חבר וידידה שהלכו לבחינות, חבר שלי שר הרבה בהופעות וכאלה והוא ממש מצמרר את הקהל.. ידידה שלי לומדת 6 שנים פיתוח קול! ושניהם לא נבחרו...בקטנה כפרות שלי יהיו לכם עוד הזדמנויות!

N i c o l e

New member
לכולם- תקראו, זה חשוב!!!

כל מי שרוצה להצליח באודישנים: אחד הדברים היותר חשובים באודישנים הם השירים שבוחרים לבצע...אם הבוחנים שמעו את אותו השיר כבר 10 פעמים באותו יום, אז רוב הסיכויים שיעצרו אתכם אחרי בית, אלא אם כן הקול שלכם ממש יוצא דופן ומדהים ביופיו...גם צריך להתחבר לשיר..לא מספיק לשיר אותו יפה, צריך לדעת מה שרים, כדי שזה יבוא מהלב, כדי שזה יראה כאילו אתה כתבת את השיר ההזה עכשיו על המקום ומה שקורה בו קרה לך ממש לא מזמן ואתה פשוט חייב להוציא את הרגשות האלה החוצה, כמו סוד שמת להתפרץ החוצה. וכששרים אותו צריך להבין- זה אודישן אחד. אין הזדמנות שניה, אתה לא יכול לעצור באמצע ולהגיד להם "טוב, נו- מהתחלה", לכן מה שאני מציעה לעשות זה לדמיין שאתם בהופעה, כבר בשיר הרביעי שלכם, כבר שמעתם את מחיאות הכפיים כמה פעמים, התרגלתם, נכנסתם לשואו, כבר הבנתם שאתם שרים מהמם, זה כבר שיר 4 בהופעה שלכם, ואתם נהנים מהקהל והלחץ כבר מזמן נעלם. ככה צריך להרגיש! לפעמים הדבר היחיד שמפיל בדרך להצלחה- זה הלחץ...מזה הכי צריך להזהר. אתם יודעים מה אתם שוים...גם אם נכשלתם באודישן אחד או שניים או חמישה וכן הלאה, זה לאו דווקא אומר שאתם לא טובים. תקחו את זה בקלות ותמשיכו לנסות..כי אם זה נועד להיות, זה יקרה, ואם לא, אתם כבר תבינו את זה לבד תוך כדי השלמה ומעבר לחלום אחר שיותר מתאים לכם... בהצלחה בהמשך!!

LeAnNe

New member
תגידו../images/Emo182.gif../images/Emo62.gif

משהו בכלל עבר לשלב הבא?

y a ® d e n a

New member
חח ראסמי...../images/Emo70.gif

אף אחד שאני יודעת שהלך לאודישנים לא עלה...

למעלה