האודישן שלי... ../images/Emo4.gif
קודם כל, אני חייבת להגיד שכל ההערכה שהייתה לי להפקה של התוכנית נעלמה ב-15 שניות היום. אני לא מתיימרת להיות טובה יותר מאף אחד שהגיע היום (או בכל פעם אחרת), אבל אני חושבת שאני טובה מספיק כדי לעבור לפחות שלב אחד (!!!...
)... הבוחן שלי היה טל שגב, שעם כל הכבוד ("ויש כבוד"
) הוציא שיר אחד וכבר נהיה מוסיקאי מומחה? מה קרה, לא היו בוחנים אחרים? בקיצור, הוא נתן לכל 4 הבנות שהיו איתי לשיר שיר+פזמון (לאחת הוא נתן אפילו לשיר שני שירים) אז אני החלטתי לשיר את הבית השני של השיר "עד שתעזוב" ואת הפזמון, אז התחלתי לשיר ובסוף הבית הוא עצר אותי, לא נתן לי למצות את הקול שלי בכלל. אני מצטערת אם אני נשמעת מגעילה, אבל אני באתי כל הדרך מכפר סבא לחיפה בחמש בבוקר, התכוננתי חודשים, ולא נותנים לי את הכבוד המינימלי בלתת לי לשיר אפילו חצי שיר? אני לא מבינה איך ב-15 שניות אדון טל שגב יכול לקבוע בדיוק מה אני שווה. ההפקה בכלל לא מאורגנת, עמדנו בתור שעתיים, דחוסים בתוך עצמנו, וככה מתייחסים? בהצלחה למי שעלה, אבל אני מרגישה שממש נעשה פה אבל.
קודם כל, אני חייבת להגיד שכל ההערכה שהייתה לי להפקה של התוכנית נעלמה ב-15 שניות היום. אני לא מתיימרת להיות טובה יותר מאף אחד שהגיע היום (או בכל פעם אחרת), אבל אני חושבת שאני טובה מספיק כדי לעבור לפחות שלב אחד (!!!...